Ranjen rukometa¹ ®arko ©e¹um

Started by KaBoom, 08-02-2009, 22:35:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

Budimpe¹ta, Bukure¹t -- Maðarska policija objavila je imena dvojice osumnjièenih za ubistvo rumunskog rukometa¹a Marijana Kozme i ranjavanje reprezentativca Srbije ®arka ©e¹uma.

Kako prenose maðarski mediji, osumnjièeni za napad su ©andor Rafael i Ivan Stojka. ©e¹um je zadobio te¹ke povrede kada su napozante osobe napale trojicu rukometa¹a u jednom baru u Vespremu, na zapadu Maðarske, saop¹tila je maðarska policija. ©e¹um je povreðen kada je poku¹ao da pomogne kolegi Rumunu Marijanu Kozmi, koji je u tom napadu ubijen.

©e¹umov drugi kolega iz rukometnog kluba Vesprem, Hrvat Ivan Pe¹iæ takoðe je zadobio te¹ke povrede.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Bo¾idar Ðurkoviæ za B92 je izjavio da je na¹ reprezentativac van ¾ivotne opasnosti.

U napadu na rukometa¹e maðarskog Vesprema ©e¹um je zadobio frakturu jagodiène kosti. Na¾alost, ©e¹umov saigraè iz kluba MKB Rumun Marijan Kozma je ubijen, dok je Hrvat Ivan Pe¹iæ takoðe zadobio te¹ke povrede kada su ih nepoznati napadaèi izboli no¾evima ispred bara u Vespremu na zapadu Maðarske dok su proslavljali roðenje deteta jednog od saigraèa.

Op¹irnije: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=08&nav_category=16&nav_id=343882 (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=08&nav_category=16&nav_id=343882)

Bambili


KaBoom

Romi su bili, dvojica su uhap¹ena u Austriji, za treæim se traga... Nadam se brzom oporavku ©e¹umu i Pe¹iæu. Kozmi R.I.P.

Bred

Uspe¹an oporavak ®arka ©e¹uma
| Izvor: B92
Baèka Palanka -- Rukometa¹ ®arko ©e¹um, koji je povreðen u maðarskom gradu Vespremu, nakon nedelju dana boravka u bolnici i operacije jagodiène kosti pu¹ten je na kuæno leèenje.

©e¹umu je polomljena jagodièna kost kada je poku¹ao da pomogne svom klupskom drugu Marijanu Kozmi koji je tada ubijen ispred jednog od noænih klubova u Vespremu. U istom sukobu te¾e je povreðen jo¹ jedan igraè rukometnog kluba Vesprem, Hrvat Ivan Pe¹iæ.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=17&nav_category=16&nav_id=345311