Majka u dvanaestoj godini

Started by Bred, 17-02-2009, 21:41:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Izvor: FoNet
Doboj -- Dvanaestogodi¹nja Lj. S. iz sela Ostru¾nja kod Doboja postaæe verovatno najmlaða majka na svetu, jer æe se poroditi za nekoliko meseci.

Devojèica ¾ivi u vanbraènoj vezi sa 24-godi¹njim Daliborom Marinkoviæem iz Karavlaha kod Doboja, a sluèaj je policiji prijavila njena 30-godi¹nja majka Mira Stankoviæ koja ima jo¹ sedmoro dece, prenosi bosanski 24sata.info.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=02&dd=17&nav_category=167&nav_id=345357

dirigent

Ona 12 on 24... Kako ga nije sramota , moze tata da joj bude  :F  :a

leluska

A kako bi bilo da se tu primeni zakon? :box

frckica-j

QuoteU dobojskoj policiji izjavili su da je Dalibor Marinkoviæ poèinio krivièno delo, jer ¾ivi sa maloletnicom, ali da nema nikakvih osnova da ga uhapse.

NEMA  OSNOVA!!!!!  :namcor  Pa ovo je neviðeno! Pa na¹u vlast treba postreljati! Hod¾a, koji je bludnièio nad maloljetnim djetetom na èasu vjeronauke, dobije samo godinu i po dana, ovog neæe ni da tu¾e, ¾ene (i djeca oèigledno) su krive ako ih manijaci siluju, PA DOKLE OVO IDE!!! 

frckica-j

Mira Stankoviæ: Moja kæerka ima 14, a ne 12 godina
Izvor: Nezavisne novine

DOBOJ - Moja kæerka ima 14 godina, a ne 12, i nije taèno da je trudna, kazala je juèe Mira Stankoviæ iz Ostru¾nje Donje, kod Doboja.

Proteklih dana javnost je saznala da njena maloljetna kæerka LJ.S. ¾ivi u vanbraènoj zajednici sa dvadesetèetvorogodi¹njim mladiæem.

Inaèe, LJ.S., uèenica èetvrtog razreda Osnovne ¹kole "Desanka Maksimoviæ" u Stanarima, bez majèinog dopu¹tenja je zasnovala vanbraènu zajednicu sa Daliborom Marinkoviæem iz Ostru¾nje Donje jo¹ u oktobru 2008. godine.

"Ko je rekao da ima 12 godina i da je trudna? Moja Ljilja je roðena 25. novembra 1995. godine. To ¹to je objavljeno je la¾ jer nisu mene pitali, to je objavljeno bez mog dopu¹tenja", kazala nam je tokom posjete Mira Stankoviæ. Ova tridesetjednogodi¹nja ¾ena ima jo¹ petoro djece.

Iako je 23. oktobra pro¹le godine prijavila policiji da joj se kæerka nakon posjete pradjedu nije vratila kuæi, a u meðuvremenu saznala da se nalazi u domu Marinkoviæa, nakon nekoliko dana je odustala od prijave.

"Nakon 20 dana policija je do¹la i Centar za socijalni rad, ali ja nisam htjela da je uzmem. Moja kæerka ka¾e da ga voli, hoæe da ¾ivi s njim, ja se sla¾em, neka ¾ive, neka ostanu u braku. Zet je dobar, jeste da je bijeda, sirotinja, ali zasad je dobro, vidjeæemo kako æe biti", prièa Stankoviæeva.

Prilikom juèera¹nje posjete Ostru¾nji Donjoj Dalibor Marinkoviæ i LJ.S. nisu bili kod kuæe jer su oti¹li u posjetu Ðorðu Marinkoviæu, Daliborovom ocu, koji se u dobojskoj bolnici oporavlja od operacije.

Daliborovi roðaci su isprièali da on nije stalno zaposlen, ali da sezonski radi u graðevinskoj firmi i tako obezbjeðuje skromna primanja porodici, koju osim njega i LJ.S. èine njegovi roditelji i jo¹ tri brata. Svi oni, istakli su roðaci, ¾ive u jednoj sobi.

"Mlada je za njega, ali vole se", rekao je roðak Ranko Marinkoviæ.

U dobojskom Centru za socijalni rad su naveli da im je porodica Stankoviæ poznata odranije jer su im pomagali prilikom pobolj¹anja stambenih uslova. Takoðe, pomagali su im i prilikom smje¹taja jednog djeteta s posebnim potrebama u Zavod za slijepu i slabovidu djecu u Derventi, na ¹kolovanje.

Brankica Nikiæ, psiholog u Centru za socijalni rad, ka¾e da su nakon ¹to je prijavljen sluèaj vanbraène zajednice izmeðu LJ.S. i Dalibora Marinkoviæa djevojèicu savjetovali da se vrati kuæi jer je jako mlada, ali da su to i ona i njena majka izrièito odbijale.

"Raðeno je na tome da se ona vrati, da joj se naðe adekvatan smje¹taj ako ne ¾eli da se vrati majci, meðutim ona je sve odbila, ¾eli da ¾ivi s njim, i mi nemamo moguænost, po¹tujuæi ljudska prava, da primjenjujemo represivne mjere, nego savjetodavne i psihosocijalne", izjavila je Nikiæeva.

Prema zakonu, navodi Nikiæeva, LJ.S. ne mo¾e stupiti u brak prije nego ¹to napuni 16 godina, odnosno dotad neæe moæi sklopiti graðanski brak.

U Okru¾nom tu¾ila¹tvu Doboj, koje vodi istragu protiv Dalibora Marinkoviæa zbog sumnje da je izvr¹io krivièno djelo vanbraèna zajednica s maloljetnim licem, saop¹tavaju da "zbog za¹tite interesa maloljetnog lica - o¹teæene, vi¹e podataka o ovom sluèaju trenutno ne mogu dati".

Bred

dobro, ko ce znati sta je sad tu bilo ....  :wacko:

lm, nesto slicno ->


Trinaestogodi¹nji deèak postao otac
Autor: Blic online | Foto:northfoto |

Deèak koji je postao otac u trinaestoj godini priznao je juèe da ne zna koliko ko¹taju pelene ali je rekao da je siguran "da ko¹taju mnogo", pi¹e britanski The Sun.

Alfi, koji ima trinaest godina, a izgleda kao da ima osam, postao je otac pre èetiri dana kada je njegova devojka ©antel Stedman rodila devojèicu Mejzi Roksen.
Alfi je rekao kako su on i ©antel (15) odluèili da ona ne ode na abortus nakon ¹to je otkrila da je u drugom stanju. Stidljivi deèkiæ, èiji glas jo¹ nije mutirao, rekao je: "Mislio sam da bi bilo dobro da imamo bebu".
"Nisam razmi¹ljao o tome da li to mo¾emo sebi da priu¹timo. Ja i nemam d¾eparac. Tata mi samo ponekad da 10 funti".
Alfi, koji je visok samo 121 cm, dodao je: "Kada je moja mama saznala, mislio sam da æu biti u velikom problemu. Mi smo ¾eleli da imamo bebu, alli smo se pla¹ili kako æe ljudi reagovati na to. Nisam znao kako je to biti otac, ali ja æu biti dobar i brinuæu o bebi".



nastavak -> http://www.blic.rs/svet.php?id=78912

frckica-j

Da, ima ovoj vjesti veæ nekoliko dana... ©ta da èovjek ka¾e na ovo?

Bred

Nista, samo da se zgrozi ... :dole:

dirigent

haha napredan deckic. Sigurno je tata ponosan hahha

jecaperec

pa i nije :K2:
http://www.msnbc.msn.com/id/21134540/vp/29898845#29898845

Apollo016

Primetite kako beba lièi na tatu... :lol:  Potpuno bolesno,mali je izgleda...hm,pogodio prvim metkom  :ok:
A i majka od 15 godina mi je malo sumnjiva...

philoserbiana

a meni sve ovo izgleda na fotomontazu...

KaBoom

Ispraæeno je medijima... Onda je valjda istina.

A malom jajca proradila i prvo pa mu¹ko, a? Mora da je njegov æale ponosan. Zabio ga iz prve! Jo¹ da je dobio deèaka, ih, nikad kraja slavlju! :K2: (Sorry devojke, al ¹to jes jes! :K2:)

bilja_tb

slika je sigurno fotomontaza a prica se granici sa naucnom fantastikom :molim:

Quote from: KaBoom on 15-04-2009, 12:47:00
Ispraæeno je medijima... Onda je valjda istina.

A malom jajca proradila i prvo pa mu¹ko, a? Mora da je njegov æale ponosan. Zabio ga iz prve! Jo¹ da je dobio deèaka, ih, nikad kraja slavlju! :K2: (Sorry devojke, al ¹to jes jes! :K2:)
mogo si ovo i malo lepse da kazes :F

frckica-j

Biljo, to ti je na¹ KaBoomi!  :wink: Zaèudila bih se da je komentar drugaèiji...  :wink: