Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

nasty girl

Quote from: Bred on 06-01-2007, 01:50:10
Pa, onaj njegov izgovor da ne dodje na proglasenje pobednika tipa da nije bio dovoljno zastupljen u vb-u mi je ubio i ono malo simpatije koje sam gajio prema njemu. sad mi se gadi. bljak.

ja takodje smatram da nikola nije bio dovoljno zastupljen u velikmo bratu i da to nije fer bilo uopste i neka se nije pojavio....

Adonis_Vernalis

Ej, da vam kazem... Pobedice Ivan... Javilo mi se... :a  :run

jeca87

Ja se slazem sa Zabcetom u vezi Nikole.
A sto se tice Ivana...pa ne znam...mogu samo da kazem da mi je mnogo draze sto je pobedio on a ne Edin,ali...

Ipak je Dragana bila nosilac radnje, najinteresantnija. Ona se i smejala i plakala i glupirala i lupetala... Ne moze niko da me ubedi da je Ivan bio zanimljiviji i da je on drzao gledaoce ispred TV-a.

Bred

Da, da, al bas me je iznenadilo sto je Dragana ispala pre Edina. Bio sam ubedjen da ce ona iIvan ostati u finalu. :hm

Roben

Ne mogu da verujem da je Adonis pratio VELIKOG BRATA uopste mi ne deluje kao covek koji bi to gledao.Svaki put me sve pozitivnije iznenadi SVAKA CAST.   :Bog :Bog :Bog
Interesuje me za koga je navijao

Smrda

Mislim da je Adonis bio malo cinican..
A zar i dalje se prica o BB?

jeca87

Krece od marta nova sezona!

Al-Jasmina

#577
Ovo me podseti na vic:
Kapetane, kapetane,
Martin je iskoèio bez padobrana!

©ta, zar OPET?

Ooooooooo NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
a005 
a005  a005 
a005  a005  a005 
a005  a005
a005

Bred

 Ekipa „Blica“ na slavi kod Jadranke iz „Velikog brata“
Ivan i Sava banèili do zore

Obeæano - uèinjeno. Jadranka iz „Velikog brata“ rekla je njoj najdra¾im ukuæanima da æe ih po¹teno ugostiti kada doðe slava. Proteklog vikenda, na Svetog Jovana, u domaæinskoj kuæi u Konaticama kod Obrenovca obrelo se nekoliko biv¹ih ukuæana „Velikog brata“ na ruèku, veèeri... i noæenju sa doruèkom.

Konatice. Veliko dvori¹te koje broji tri kuæe, svinjac, golubarnik, koko¹injac... u subotu je bilo bogatije za nekoliko automobila kojima su stigli mnogobrojni Jadrankini gosti. Oèekuje Ivana, Savu, Ðankarla, Sa¹ku, Baneta, voditeljku emisije Irinu Vukotiæ...

Na kapiji Jadrankin mu¾ i sin doèekuju goste. Iako su Jadrankine kuæe u selu prepoznatljive, ekipi „Blica“ je bilo malo te¾e da ih pronaðe. Mi nismo bili jedini koji su imali pote¹koæe. Savi, Ivanu i Irini, koji su zajedno krenuli iz Beograda, pokvarila su se kola na pola puta. Jadranka je brzo pritekla u pomoæ, poslala je starijeg sina po njih. Gosti su kasnili dva sata, a mi smo imali priliku da se malo pro¹etamo po kuæi.

Najveæu pa¾nju privukla nam je Titova crno-bela slika na zidu sobe u kojoj su odlo¾eni kolaèi. U jednoj kuæi sede Jadrankini dugogodi¹nji gosti. Na stolu peèenje, sarmice, meze... Jadranka se ba¹ potrudila. Druga kuæa rezervisana je za biv¹e ukuæane, koji jo¹ uvek kasne.

- Moraæemo da gradimo jo¹ jednu kuæu, po¾alila se Jadranka. - Nema mesta, gde æu da smestim sve goste. Znate koliko æe njih jo¹ doæi.

Zvuk otvaranje kapije.

„Sreæna slava domaæice“, orilo se prostranim dvori¹tem, kada su Sava, Ivan i Irina stupili na travu. Poljupci i dugi zagrljaji samo su dokaz koliko su zavoleli Jadranku. Tek ¹to su seli na ugaonu fotelju, poèeli su da se priseæaju dogaðaja iz kuæe... Sava se latio daljinskog upravljaèa, Ivan je prièao o muzici, a Irina ih je podseæala na dogodov¹tine iz kuæe. Otvaraju se vrata i ulazi Ðankarlo. Vrisak i odu¹evljenje ¹to ga ponovo vide. Jadrankina snajka svima sipa rakiju i „zapoèima“ slavlje.

Sava je sve vreme bio u nedoumici koja mu se devojka vi¹e sviða - da li Jadrankina æerka Sandra ili voditeljka Irina. Meðutim, u Jadrankinoj kuæi se i nije ba¹ pokazao kao ¹valer, jer ga one nisu, narodski reèeno, zarezivale ni dva odsto. Ivan se, kao nekada u kuæi, prepustio dugim razgovorima sa Ðankarlom, a onda je usledio i ruèak. Nekoliko sati zatim dru¹tvu se pridru¾uju Bane (koji je sve odmah poèeo da snima) i Aleksandra. Jede se i pije, ali Ðankarlo i Bane odlaze...

Ponoæ je. Ivan pije pivo, a Irina i Sava nazdravljaju rakijom i vinom. Tre¹ti muzika, ukuæani igraju, smeju se, pa ponovo jedu, i sve tako do pet ujutro. Jutro je. Meðu prvima budi se Ivan. Odlazi - da se sunèa. Ostali spavaju. Negde oko podneva budi Sa¹ku. Ubrzo ustaje i Irina, zatim Sava.

- Deco, vreme je da doruèkujete - podseæa ih Jadranka koja oèekuje nove goste... Drugi je dan Svetog Jovana.

Marija Radojkoviæ

    Ivan: Sava me opet juri

    Svi se seæamo dijaloga u „Velikom bratu“ kada je Ivan Savi otvorio oèi i kada mu je u lice sasuo: „Za tebe, Savo, va¾e dve reèenice - muti vodu da izgleda dublje i baci pesak u oèi drugima“... Ni Sava nije ostao du¾an... Na Jadrankinoj slavi pojavili su se zajedno.

    - Ivan i ja smo se sprijateljili - rekao je Sava.

    Mada, Ivan je pokazao da je tvrd orah ¹to se prijateljstva tièe.

    - Ma, Sava me isto kao i u kuæi juri da budemo prijatelji. Ne¹to mu i ne uspeva.

dissolved girl

a na prolece celebrity bb:D
o ne.
miss mnogosampametnalepaiumemdakuvamatekstopevam JK i imaopanemao keba se sami 'nominovali' za ulazak u kucu ahahah:).
a tu negde se pominje i milic vukasinovic pffffffffff.

Darker

Jk izgleda ¾eli da je i ono malo fanova ¹to ima zamrzi?
Extraaaaaaa, biæe klipovaaaaaaaa!!

zabica

jos samo milan kalinic i flamingosi, seve, i idemo! :K

Bred

odakle vam te informacije? malo sam outdate :roll:

zabica

pa to se pricalo odmah po zavrsetku prvog serijala...

rece mi drugarica (koja hoce da se prijavi) da je u martu ponovo prvi krug prijava a u junu novi serijal  :roll:

Darker

Brede, ne èita¹ Kurir???:-D