Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

marer_86

#105
Quote from: lijepa bosanka on 26-09-2006, 17:46:11
A Bosanka.....jadna....stalno kuva....i sve slusa...
LB a zaboravila si ono
....RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE,RKE KOKE..... :K :K

Smrda

meni je za sad ivan najintrigantniji....a od devojaka...bosanka mi je ok

Bred

BIG GOLOTINJA!
Uèesnici "Velikog brata" pokazali jo¹ jedno oru¾je za opstanak u kuæi - svoje atribute

Kako se krug "odabranih" iz nedelje u nedelju su¾ava, tako je na red do¹lo da ukuæani osim svojih pravih lica, poka¾u i svoja nalièja! Neko mo¾da namerno, a veæina devojaka ve¹to se trudeæi da ih nijedna od pedesetak kamera ne uhvati u "off the record" momentu!

Ipak, kako "Velikom bratu" ni¹ta ne mo¾e da promakne, tako ni nama nije, a snimke golotinje delimo i s na¹im èitaocima. Uostalom, mo¾da æe pored ostalih ba¹ ove karakteristike ukuæanima pomoæi da izbegnu "zlog d¾elata" - TV voajera èiji je zadatak da ih elimini¹e iz kuæe!

DALIBORKA: Sve radnje radi, Marka pali i hladi!
Plavokosa Daca, miljenica svih ukuæana najvi¹e zbog svog talenta da im pritrèi, taènije prilegne u pomoæ i struèno ih izmasira, najverovatnije neæe uskoro biti nominovana! Pa, ko je lud da izbaci kuænog fizioterapeuta, koji uz to zna i da kuva, a jo¹ se i sama nudi da oèisti, unono3, pospremi...? Malo prièa, a puno dela! A jo¹ se i presvlaèi slobodno, nije ponela kupaæi! A i Marku, "kralju termalnih voda", ba¹ se omilila! Sve Dacino, samo za va¹e oèi...

NIKOLA: On ðetiæa za kuæu imade
Eto ¹ta se de¹ava kada neko usred noæi upadne u ¾ensku sobu - istresu ga iz gaæa! Crnogorac Nikola se osmelio, iskoristio trenutak kad je teta Veselina pajala po kuæi, i preostalim devojkama priredio posleponoæni prepad! U naletu testosterona popeo se na krevet i poèeo a skaèe po njemu i sve to dok su se ukuæanke spremale za spavanje. I, naravno, usledilo je izbacivanje Nid¾e iz sobe, i to gologuzog! Nakon toga, kako se i oèekivalo, meðu devojkama se poveo "struèni" ¾enski razgovor o onome ¹ta su Nikoli istresle iz gaæa!

ENA: Tanga za ¹etnju, kupaæi za tu¹!
Dvadesetogodi¹nja Novosaðanka, iako osnovne higijenske potrebe obavlja u kupaæem kostimu (i neretko u dru¹tvu najbliskije joj ukuæanke Jelene), ne preza od svakodnevne ¹etnje po kuæi u donjem ve¹u! Veæ je postala zapa¾ena njena "konac tanga", a internet manijaci oèekuju i video-snimak akcije Eninog skidanja brusa. Verovatno se niko ne bi pobunio, naprotiv! Budite pa¾ljivi, jer ko èeka taj doèeka!

(J. B.)

Izvor: http://www.kurir-info.co.yu/dnevne-vesti/ST-01-27092006.shtml

Darker

Vi niste normalni :K :K :K
Ama, jel imate vi svoje ¾ivote?? :hm :hm

avgogh

Quote from: Darker on 27-09-2006, 23:02:51
Vi niste normalni :K :K :K
Ama, jel imate vi svoje ¾ivote?? :hm :hm
:lol: :lol: :lol: :lol: kakav si ti lik...


Novi ukuæanin u Velikom bratu
Cetvrtak, 28. septembar 2006. 08:57

U kuæu Velikog brata na zaprepa¹æenje ukuæana stigao je novi stanar - „Bane legenda Konjarnika“.

Njegov „tajni zadatak“ je da prevaspita ukuæane koji su proteklih dana èesto kr¹ili pravila i ukoliko u tome uspe, uæi æe u trku za glavnu nagradu od 100.000 evra.

Veliki brat u sredu je doneo i odluku da ove sedmice neæe biti ispadanja, pa u subotu niko neæe napustiti kuæu, ali æe veæ naredne sedmice iz takmièenja ispasti dva stanara.

Naime, u toku nominacija za ispadanje bilo je neregularnosti jer se ton iz ispovedaonice èuo u celoj kuæi, tako da je cela procedura poni¹tena.

Na op¹te zadovoljstvo ukuæani æe dobiti ovonedeljni bud¾et iako nisu uspe¹no ispunili zadatak.

(MONDO)

Bred

joj a taj novi me nesto bas nervira...

Smrda

podseca na patuljaste ludake!!!!
samo ide i vice bravo,bravo.....

lycos

iskreno,gledam show samo u slucaju kada nemam nesto pametnije da radim..oni jedu piju za DZ..i nemaju nikakvix obaveza( cuvanje jajeta je obaveza?!  ) ,ne znaju sta ce sa sobom,ogovaraju se i pljuju medjusobno,samo razmisljaju ko ce koga da.....to je moje misljenje

avgogh

razocarenje za mikijeve fanove - miroslav je danas sam napustio kucu!

nasty girl

Miki napustio Kuæu!!

Najpopularniji stanar Kuæe "Velikog brata", Miroslav iznenada je napustio Kuæu! Za sada nisu poznati razlozi njegove odluke, tek njega nije bilo za stolom tokom direktnog ukljuèenja u Kuæu u petak popodne.
Miroslav je i ranije nagove¹tavao da æe otiæi iz Kuæe, imao je i razgovor sa Velikim bratom tim povodom, ali je ipak ostajao u Kuæi. Ovog puta, odluka je, izgleda, konaèna!
Odlazak Mikija iz Kuæe te¾ak je udarac za sve ljubitelje Velikog brata, a pogotovo za njegove mnogobrojne fanove. Ostali ukuæani su kao bili u bedaku, a Jelena iz Petrovaradina, kako sama ka¾e, odmah je obukla majicu koju joj je Miroslav napravio. Na sajtu fanova Miroslava taj njen potez je ispljuvan.
Miroslav je odluèio da izadje iz Kuæe posle razgovora sa Velikim bratom, koji mu je potom naredio da pokupi svoje stvari.
Ispred Kuæe Velikog brata u to vreme okupila se velika grupa Mikijevih fanova, koji su mu skandirali.
Veliki brat mu je rekao da je neverovatno popularan u Srbiji.
Skandiranje je èuo i Miroslav i ostali stanari. Na to je Miki rekao: "Moja odluka je konaèna, i ne ¾elim sada da uzimam pare na kvarno. Nisu pare sve u ¾ivotu, bitno je ostati èovek!"

(MONDO)

malena

Moje misljenje je da su u pocetku svi gledali jer je kao i bilo interesantno,ali ako dani prolaze postaje sve veci smor,,nista posebno samo dobijaju debilne zadatke koji i onako nikad ne uspeju da urade a i u pravu ste samo pljuju jedni druge.

stvarno ce biti dosadno bez mikija  on ih barem redovno spusta na zemlju a i ima najvise odvala.ne znam dal ste citali po ostalim sajtovima

avgogh

Quote from: Darker on 24-09-2006, 12:58:47
sada apsolutno navijam za njega!!! Jo¹ ako bude imao onu stvar da ka¾e kako je sve to jedno veliko s***e, ostaviæu sve pare telekomu :> :>

ajde darker, pare telekomu! dobro, nije bas doslovno rekao da je s***e, hteo je da ispadne fin... onda samo pola para  telekomu

sandric

Nisam znala da je Miki napustio kucu?...pa se jedini nije folirao...imam utisak da ce ona odvratna Jelena da pokupi pare,sva je kao dobra i sa svima se slaze...kakav licemer

Al-Jasmina

Moja mama je rekla da je to sve odvratno i da nemam prava da je teram da gleda gomilu besposlenih golaca

:>

a meni bilo simpa onako kad svi ujutru ustaju, pa se muvaju po kuci...ko mravici  :)

AquArius

Vidis, Jasmina, moja mama se u potpunosti slaze sa tvojom mamom.  :cmok  :cmok  :cmok