Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

lijepa bosanka

Kad ce vise ona torokusa Maja napooooljee??!!

Bred

#271
izgleda ce maja preziveti jos koju nedelju. a slazem se da ce se onaj koji se najmanje exponira pobediti (citaj ivan). :wink:
------------------------
Bane prijateljima otkrio ¹ta se zaista de¹ava u „Velikom bratu“
Sve je to ¹arena la¾a

Bane, legenda Konjarnika, ukuæanin koji je poslednji izbaèen iz kuæe „Velikog brata“ vrlo je nezadovoljan atmosferom koja vlada u ovom rialiti ¹ouu, a svoje razoèaranje je podelio sa svojim prijateljima. Banetov blizak prijatelj za „Blic“ prenosi Banetove impresije - da su uèesnici sve samo ne iskreni, da se foliraju, da su podeljeni u klanove, da u nastupima nezadovoljstva i stolice lome. Sve to se na televiziji ne vidi.

- Bane se najvi¹e sprijateljio sa Ivanom i Jelenom. Ivan je Banetu èesto otvarao du¹u, pa mu je isprièao i za biv¹u devojku. Po njegovoj prièi vidim da bi mu bilo drago da neko od njih dvoje pobedi - poèinje prièu Banetov prijatelj, a o odnosima u kuæi „Velikog brata“ ka¾e:

- Bane se po¾alio da je veæina odnosa koji su stvorili ukuæani velika ¹arena la¾a. Devojke ¾ele da se pred kamerama poka¾u kao dobre ribe, a mu¹karci kao pravi maèo tipovi. On èisto sumnja da æe izmeðu nekih ukuæana doæi do neèeg veæeg od prijateljstva koje je, takoðe, la¾no. Bane se izjadao kako su svi oni sebièni, nametljivi, nekreativni i aljkavi. Kada se jede, svi se grabe za hranu, pa se tako jednom prilikom njih petoro dobro najelo, a drugi su ostali gladni. Po ceo dan im je dosadno, ali ih mrzi da bilo ¹ta rade. Niko ni¹ta neæe da poma¾e, ali im nije problem da prave neviðeni haos po kuæi i stalno ogovaraju jedni druge. Najjaèi je taj ¾enski klan koji je, maltene, slavio kada su pro¹le nedelje nominovani samo mu¹karci. Meðusobno su bacale koske i u¾asno su se obradovale nominacijama - zakljuèuje njegov prijatelj i dodaje: „Kako mi je Bane prièao, noæu ne mo¾e da se spava od Nikolinih vetrova koje je on namerno pu¹tao, kako ukuæani ne bi mogli da spavaju. Noæu, kada se ugase svetla, veæina non-stop juri kroz kuæu, izmotavajuæi se i praveæi galamu, ma, potpuno odsustvo kontrole“.

-Svi se oni, prema Banetovim reèima, ne¹to maze i prave predstavu pred kamerama, ali to nisu prave emocije. Za Maju Bane ka¾e da nikada u ¾ivotu nije sreo tako neprijatnu osobu. Sa njom se ne mo¾e odr¾ati normalna komunikacija. Ona stalno histeri¹e i nikada joj ni¹ta nije po volji. Marko je, ipak, najbahatiji, pa je tako jednom prilikom polomio dve-tri stolice, uop¹te se ne obaziruæi na pravila. U kuæi, kako mi Bane prièa, postoji jedna velika nepravda i neljudskost - zakljuèuje Banetov prijatelj.

M. Radojkoviæ
blic

hulio_salinas

Quote from: Al-Jasmina on 19-10-2006, 21:37:53
@Hulio

Nisu bez razloga rekli studentima da gdedaju i proucavaju
jer ce ih sigurno kad tad profesori navesti na to da se sete sta su osecali gledajuci to...


ma dali su im da gledaju, jer ih mrzi da predaju neke lekcije... ovako smanjuju gradivo...

hehehe...

mala sala...

:K :K :K

nasty girl

VB: Izbaèena Jelena!!
Subota, 21. oktobar 2006. 21:38

©esti uèesnik rijaliti-¹oua Veliki Brat koji je ostao bez nagrade od 100.000 evra je Jelena.

Novosadjanka Jelena je dobila najvi¹e negativnih glasova od gledalaca, koji su glasali putem SMS-a.

Kada je saop¹teno da je izbaèena iz Kuæe, Ena, Maja i Dragana su plakale, ne verujuæi da se to dogadja.

Ni 25-godi¹njoj Jeleni nije bilo svejedno, ali ni ostalim ukuæanima.

Uz nju su ove nedelje bili nominovani Ena i Nikola. Njih je za izbacivanje nominovala Jadranka, koja je na to jedina ove nedelje imala pravo, dok je Jelenu Veliki Brat kaznio automatskim nominovanjem zbog konstantnih kr¹enja pravila.

Za mnoge je ovo bilo iznenadjenje, jer se oèekivalo da iz Kuæe bude izbaèen Nikola.

Prva reakcija Jelene bila je: "Ne mogu da verujem da sam izbaèena!"

Jelena Provèi, apsolvent Pedago¹ke akademije, rekla je posle izbacivanja da je "bilo i vreme da izadje, jer se u¾elela Kuæe" i da je "ovo neponovljivo iskustvo, koje preporuèuje svima".

"Sa svim devojkama sam imala dobar kontakt, najbolji sa Enom i Draganom. Evo, Ena mi veæ nedostaje. Navikla sam da budem sa tim ljudima. Iz mu¹ke ekipe izvodjila bih Nikolu, koji je izuzetno emotivan i velik èovek. Edin je takodje OK, ali previ¹e filozofira. Sve æe mi nedostajati, ekipa, sve...", rekla je Jelena.

Iako je sa Markom bila u generalnoj probi i u poèetku se dobro sa njim slagala, vremenom se njihov odnos pogor¹ao. Upitana da li Marko taktizira kada su Ena i Daliborka u pitanju, ona je rekla da misli da taktizira.

Iz spoljnog sveta, dodala je Jelena, najvi¹e mi je nedostajalo par osoba. Moj deèko najvi¹e, naravno. Nijednom mi nije palo na pamet da ga prevarim, rekla je 25-godi¹nja Novosadjanka i dodala da ne veruje da æe joj deèko zameriti zbog neèega.

Veèina ukuæana te¹ko je podnela odlazak Jelene.

Maja i Edin su rekli da o Jeleni misle "sve najbolje". "Nije isfolirana i skroz je OK devojka. Nisam oèekivala da æe ona izaæi. Na nju sam mogla da raèunam u svakom momentu", rekla je Ni¹lijka Maja.

"Mislim da je ovo samo igra. Ovaj izbor nije bila samo moja ¾elja. Odgovaralo bi mi da je Jelena ostala, jer sa nekim ljudima ovde bolje funkcioni¹em. Nisam u nekom lo¹em raspolo¾enju. Ipak je ovo samo igra", rekao je Edin.

Daliborka je dodala da je sigurna da æe se sa Jelenom dru¾iti i kada izadje iz Kuæe i kada se rijaliti ¹ou zavr¹i.

(MONDO)

Smrda

uf :( :>.....bas steta...sta cemo sad?!? :K :K :K

nasty girl

ja mislim da necu moci da zaustavim svoje suze .... :K :K :K :K :K :K :K :K

Vampire 666


Blesava*



Ха ха ... :K  Нисам ово очекивала..

Bred

Nisam ni ja ocekiwao,tipowao sam da ce ona da pobedi.ali ipak je ispalo da je ljudi ne wole sto se widelo i po komentarima owde na forumu.

sandric

Jupiii gadura je izasla.....bas me zanima ko je sledeci?

Al-Jasmina

Nek svi izadju...i couldn't care less! A pare da se dadu studentima  :K

hulio_salinas

***Jas ne moze to tako...

jos BB nije uzeo dovljno maha kod gledalaca... kad budu imali dovoljnu gledanost, prekinuce program, zbog tehnickih smetnji, poslati zamorcice kucama i podeliti kes dekanima fakulteta...

:K :K :K

Blesava*


Е та ти је добра Хулио... :wink:

hulio_salinas

Quote from: Blesava* on 23-10-2006, 19:47:37
Е та ти је добра Хулио... :wink:

:cvet

================

@ostali
je l' jos uvek gledate BBa... mislim: poceo fax i ta zvaka... znate?

Blesava*


Ја гледам кад успем да се дочепам даљинског управљача...што значи скоро никад... :roll: