Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

Coolgemini

Bilo je nekog ''mljackanja'' u krevetu ispod prekrivaca gde su lezali Marko i doticna... :>ja to nisam video, ni cuo,ali uvek ima nekoga ko jeste :>

Darker

Mo¾da su jeli u krevetu? :shock :shock

Coolgemini

Pa da :>vocna salata je izgleda definitivno pala ispod pokrivaca...Mada je vishe i bilo pitanje vremena kad ce se neko konacno opustiti pred kamerama :K

avgogh

e, bas mi je drago sto je onaj marko nominovan... decko je postao nova maja, mnogo je histerican...

nasty girl

Najvi¹e nominacija za Marka i Nikolu!!

Marko i Nikola u subotu æe strepeti za opstanak u Kuæi Velikog Brata, jer su dobili najvi¹e negativnih nominacija – po tri, od ostalih ukuæana.

U ovoj rundi nominacija, pravo da nominuju nisu imali Marko, Ena i Daliborka. Ena i Marko su izuzeti, jer su iskljuèivali mikrofone u nekoliko navrata protekle nedelje, a Daliborki je uskraæeno pravo da nominuje, jer je Nikoli rekla da ga neæe nominovati.

Tako je Daliborka ostala bez "prava glasa". Veliki Brat je samo opomenuo zbog ovog prekr¹aja, mada je u nekim ranijim situacijama, kao protekle nedelje zbog sliènog prekr¹aja Dragane nominovao za izbacivanje sve ukuæane.

U svakom sluèaju, Marko i Nikola su dobili po tri negativna glasa i jedan od njih trojice æe se pridru¾iti uèesnicima rijaliti-¹oua koji su ranije napustili Kuæu.

Marko je tri negativna glasa dobio od Edina, Ivana i Jadranke, a Nikola od Dragane, Ivana i Jadranke.
Svi ostali ukuæani, osim Ene, dobili su po jedan negativan glas.

U sluèaju da publika u subotu izbaci Marka to æe biti novi i najveæi udarac za Enu, koja je u protekle dve nedelje ostala bez najbolje prijateljice Jelene, a potom i bez Maje sa kojom se odlièno slagala.

Marko i Ena su proteklih nedelja postali jako bliski i gotovo svake veèeri su razmenjivali ne¾nosti u krevetu.

Te¹ko je, medjutim, oèekivati da æe Marko "leteti" iz Kuæe, jer je favorit medju mladjom publikom, pogotovo medju tinejd¾erkama.

(MONDO)


Bred

Odlete marko.sad ce postati zanimljiwo gledati sta ce se desawati u bbu

Al-Jasmina

kakva je ovo veceras guzva bila u VB-u?
Uhvatih na par minuta neke pridoslice?

Btw. biser...zovem ja neke klince van BG-a
i pitam sta rade, a klinci u glas:
"Baka nije tu pa gledamo VESELOG BRATA:K


nasty girl

VB: Marko iza¹ao, u¹li Sanja, Sa¹ka i Sava!
Marko, di-d¾ej iz Brusa, osmi je ukuæanin koji je napustio Kuæu Velikog Brata od poèetka rijaliti-¹oua.

Za izbacivanje su ove nedelje bili nominovani Marko i Nikola, a odlukom gledalaca, koji su glasali putem SMS, Marko je taj koji æe ostati bez 100.000 evra.

Njegov izlazak najte¾e je pao Eni, koja poslednjih nedelja nije krila emocije i èesto je sa njim razmenjivala ne¾nosti na krevetu.

Marko se srdaèno pozdravio sa svim ukuæanima, ali je najte¾e bilo Eni i Daliborki. Ena ga dugo nije pu¹tala iz zagrljaja.

Ovo je novi te¾ak udarac za Novosadjanku Enu, koja je najpre ostala bez najbolje drugarice Jelene, a potom i bez Ni¹lijke Maje, sa kojom se odlièno slagala.

Prvi komentar mnogih koji gledaju Velikog Brata bio je: "U srpskom Velikom Bratu, izgleda neæe biti seksa!"

Posle izlaska Marka iz Kuæe, Veliki Brat je u Kuæu "uveo" 19-godi¹nju Sanju Vasoviæ, frizerku iz Vrbasa, 26- godi¹nju Aleksandru Vrbajac iz Novog Sada, koja je po zanimanju veterinar i instruktor fitnesa, ali i 32-godi¹njeg Savu Radoviæa iz Bora, koji ¾ivi u Nemaèkoj, a student je u Beogradu (!?).

S obzirom na to da ulaze na 50. dan, Veliki Brat je odluèio da se novoprido¹li ukuæani bore ne za 100.000, veæ za 50.000 evra.

Sava je veæ uèestvovao u Velikom Bratu u Nemaèkoj i izdr¾ao je gotovo do samog kraja. Izbaèen je nedelju dana pre kraja rijaliti-¹oua.

Kada je u¹la u Kuæu, Nikola je Sanji rekao: "Uh, danima sam te sanjao!". Sanja je na to rekla: "Smorili ste prethodne dve nedelje, pa sam do¹la malo da vas zabavim".

A potom je u Kuæu u¹la Aleksandra, zvana Sa¹ka. Ukuæani su i nju srdaèno doèekali, a posebno mu¹ki deo populacije. "Gde si ti? I tebe sam sanjao isto, mislio sam da æe¹ doæi ranije", rekao je u svom stilu Nikola.

Potom su se ukuæanke obradovale Savi!

Mo¾da æe, ipak biti seksa!!

Od poèetka Velikog Brata iz Kuæe su izbaèeni Srba, Anamarija, Veselina, Bane, Jelena, Maja, a Miki je sam odluèio da izadje.

MARKOVA DEVOJKA: NEÆEMO SE VI©E VIDETI!!

Odmah po izlasku iz Kuæe, Marko je saznao da vi¹e neæe videti svoju dosada¹nju devojku Ivonu sa kojom se "smuvao" dve nedelje pre ulaska u Kuæu.

Voditeljka je rekla Marku da su kontaktirali njegovu devojku da dodje u studio, ali da je njena poruka bila: "Ne ¾elim da dodjem. Vi¹e se neæemo videti!"

Pre tog saznanja, Marko je rekao da ne zna kako æe Ivona da reaguje na sve ono ¹to se de¹avalo u Kuæi, ali da veruje da æe se sa njom videti. Sada zna da neæe.

Ipak, Marko nije delovao mnogo iznenadjeno i potre¹eno, a na pitanje da li se zaljubio, odgovorio je: "Al' sam se zaljubio".

O odnosima sa Daliborkom i Enom, Marko je rekao: "Nisam pre¹ao sa Daliborke na Enu. I Daliborka i Ena su mi drage osobe, ali sa Enom sam ostao u boljim odnosima nego sa Daliborkom".

Na insistiranje voditeljke da ka¾e ¹ta se de¹avalo sa Enom ispod jorgana, Marko je odgovorio: "Sva¹ta se izde¹avalo ispod jorgana. Ne bih prièao o tome, prepustio bih gledaocima da sami shvate ¹ta je bilo. ©ta je bilo ispod jorgana? Ni¹ta, bilo nam je hladno jedno veèe", ¹to je izazvalo smeh u publici.

"Ne znam da li mi se Daliborka nabacivala", rekao je Marko, na ¹ta je publika u studiju reagovala uzvicima: "Jaoooj". "Ena mi se nije nabacivala, niti ja njoj", dodao je Marko.

Najvi¹e ¹ansi da osvoji nagradu, Marko daje Sarajliji Edinu, a najvi¹e ga je nervirao Ivan.

"Ivan se stalno ne¹to pravi, èudno je to njegovo pona¹anje, kupa se na minus 50. Ma najvi¹e me je ¾ivicirao. Mislim da on jo¹ nije pokazao svoje lice", rekao je Marko.

Iako je Daliborka rekla da æe Marku uvek biti prijatelj, Marko je rekao i da mu je Daliborka "skroz sumnjiva".

"Ne verujem da postoji tako dobar èovek", rekao je Marko.

Marko je jo¹ rekao da mu nije ¾ao ¹to je iza¹ao i da je "znao da æe biti izbaèen". "Dok sam bio u Kuæi, nedostajali su mi najvi¹e alkohol i ¾urke".

On je demantovao pisanje medija da je bio "¾igolo" i da su ga "izdr¾avale starije devojke".

"Ne verujem ¹ta novinari pi¹u! Nemam ni vanbraènu kæerku. Gluposti!", rekao je Marko.

(MONDO)

Dread Lord

Ovo troje ce da naprave dar mar u koci...Naravno u sexu.

nasty girl

bas me zanima kakvi su to troje!? :confused: :confused: :confused:

Dread Lord

Mozes da zamislis.Muskarac je bio u Nemackom big Bratheru.Jedna je plesacica,zvana Svasta.Druga je  :][  voditeljka rekla za nju kako ima glas kao ceca,grudi kao pamela,smesna kao bioskop,a zamalo nije pala na ulazu u kucu.Znaci bice nesto...

Bred

Glupost. Rekao bih da je nas, srpski, bb doziweo krah posto swake nedelje moraju da ubacuju nekog nowog da bi odrzali kakwu takwu  gledanost

zivanshe

#327
hm, meni se zapravo chini da ubacuju nove likove da bi shto duze muzli inicijalno interesovanje javnosti; drugi ciklus bb sigurno nece ovoliko ljudi gledati (ja znam da ja necu), pa onda neka prvi traje shto duze - jedna glava u kuci=nedelju dana emitovanja=vishe reklamnog prostora! :>

Dread Lord

Quote from: Bred on 05-11-2006, 10:46:16
Glupost. Rekao bih da je nas, srpski, bb doziweo krah posto swake nedelje moraju da ubacuju nekog nowog da bi odrzali kakwu takwu  gledanost
Slazem se !

Realno,25 % gledanosti ako ne i vise je palo kada je izasao Miki...

nasty girl

Quote from: Dread Lord on 05-11-2006, 10:56:12
Quote from: Bred on 05-11-2006, 10:46:16
Glupost. Rekao bih da je nas, srpski, bb doziweo krah posto swake nedelje moraju da ubacuju nekog nowog da bi odrzali kakwu takwu gledanost
Slazem se !

Realno,25 % gledanosti ako ne i vise je palo kada je izasao Miki...

upravo to, cim je miki izasao gledanost je opala....