Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

Smrda

kakva je to ludnica.....
pa ne verujem da u srbiji bas ima nmnogo para od slave...
a donosi sujetu i ruzicasti balon..

hulio_salinas

ne verujes da ima para od slave?!   :][

HELLO!!! Pa zar Seka, Dara, bla i bla stvarno dobro pevaju? Mislis da je Bosko Jankovic stvarno dobar fudbaler? O cemu ti pricas?

Smrda

eeeej..pa to je Srbija,Hulio!!....nema tu toliko para koliko bi trebalo....ta ista seka,dara,rada,mara i sve ostale ne bi imale sponzore da imaju pare od slave!!....ne kazem ja da su siromasne...ali tesko da se kod nas slava i pare po defaultu trpaju u isti kos....sve se one oblace kod sanera i ciganisu za fals robu....nije bas sve tako kao na tv-u

hulio_salinas

Cekaj cekaj...

u zemlji u kojoj je sve bednije nego u drugim zemljama... u zemlji gde svaki stepen drustvene lestvice zaradjuje mnogostruko manje od istog stepena neke druge zemlje... u takvoj zemlji neobrazovani i slavni mnogo mnogo vise para zaradjuju od ostalih kulurnih, obrazovanih i neslavnih... Nije to neka para ako uporedjujemo sa Cher ili sa Maddonom... ali ako poredimo sa huliom, ili sa smrdom... onda se pitamo: "sta mi radimo ovde?"
kapis?

Smrda

ma kapis ja sta ti zboris...ali ja ni ne gledam niti uporedjujem sa Sher,a vala ni sa nama...
nego....ima njih koji zaradjuju super,ali verujem da 50%nase estrade nije bas tako sjajnog perja...
a ni ne verujem da ce ovi klinci mnogo zaraditi,sem ako se ne uvale kao miki ili tako nesto...sta bice poznati par meseci i posle?!?....slava dodje i prodje ako nema cim da se potkrepi..

lycos

xocu da kazem da zele da izadju iz anonimnosti..do pre dva meseca bili su niko i nista_unknown,a sad ix zna cela srbija..postali su glavna tema..svaka peta osoba prica o njima..a mozda im taj publicitet donese kesha,kao sto je doneo mikiju

lijepa bosanka

Izbacena Maja.....jupiii...

nasty girl

Hvala bogu da je izbacena, odvratna mi je, histericna ludaca....

Majin intervju



Proèitajte ekskluzivni intervju koji je Maja dala nakon izlaska iz Kuæe Velikog Brata.
Kako je to po drugi put biti u Kuæi i po drugi put iz nje izaæi?

Super je bilo kada sam se vratila, ali ponovo izaæi je stra¹no. Sada mi je bilo tri puta te¾e nego prvog puta.

Da li su tvoja oseæanja prema Edinu i dalje intenzivna?

Jesu.

©ta misli¹ za¹to Edin nije odreagovao onako kako si ti to ¾elela i da li je razlog samo devojka?

Da. Vi¹e puta smo o tome razgovarali i on mi je sam rekao da ¾eli devojku da ispo¹tuje do kraja. ©to se toga tièe skroz je u pravu.

©ta oèekuje¹ da æe ti Edin reæi kada se vidite nakon Velikog Brata?

Ja ne volim previ¹e da gledam u buduænost i da razmi¹ljam ¹ta bi bilo kad bi bilo. Kada se budemo videli van Kuæe, onda æemo videti ¹ta æe se desiti.

Da li si se drugaèije pona¹ala u Kuæi po¹to si znala sve ¹ta se dogaðalo prvih 50 dana?

Naravno da jesam. To nisam ni htela da sakrijem. Taèno se videlo sa kim sam najvi¹e provodila vreme, a ko je za mene vazduh.

©ta misli¹ ko æe pobediti?

Edin ili Nikola.

Da li su se ukuæani promenili u odnosu na onakve kakve si ih upoznala za vreme prvog boravka u Kuæi?

Ne, ni najmanje. Svi su ostali isti, samo ¹to mi sada njihove osobine deluju izra¾enije.

Koji je za tebe najlep¹i trenutak u Kuæi?

Povratak u Kuæu mi je bio najlep¹i zbog toga ¹to su me ukuæani doèekali ba¹ onako kako sam se i nadala.

Darker

Quote from: lijepa bosanka on 02-12-2006, 21:10:06
Izbacena Maja.....jupiii...
Koji put, svega ti???
Osnovni motiv- izlazak iz anonimnosti. Pa tek onda kinta. Koja mo¾e, a ne mora da prati slavu! Mo¾da samo pobednika...

lycos

maja..jaooo..32 godine a ponasa se kao..

Al-Jasmina

Joj, nek Maja sad reklamira uloske...da odrzava slavu :)

Ksenija

e ne znam ko me sada vise nervira...strasno...nek se zavrsi vec jednom.. :Bog

nasty girl

VB: Svi osim Save nominovani za izbacivanje!
U utorak uveèe Veliki Brat je iznenadio ukuæane, saop¹tiv¹i im dva dana ranije da su ove nedelje svi osim Save nominovani za izbacivanje!

Sava, koji je zbog ¹aputanja tokom pro¹lonedeljnih nominacija bio ka¾njen ulogom higijenièara Velikog Brata, ove nedelje je uspeo da izbegne nominaciju jer je Veliki Brat smatrao da je najveæa kazna "ne biti ka¾njen".

Da podsetimo, Sava je tokom svog "èistaèkog" zadatka u vi¹e navrata istakao da je ¹okiran op¹tim stanjem (ne)higijene u Kuæi, i pozvao je sve ukuæane da direktno pogaze naredjenje Velikog Brata i pomognu mu u èi¹æenju.

To je dovelo do konflikta izmedju ukuæana, pa su pale i te¹ke reèi izmedju Aleksandre, uvek spremne na svadju, i Save, nesudjenog higijenièara.

Veliki Brat je u utorak pozvao Enu, Marka, Edina i Aleksandru u ispovedaonicu.

"Zdravlje ukuæana je ugro¾eno lo¹im higijenskim uslovima, tako da vam dodeljujem deset pica, deset sokova i deset èokolada iz ostave, kako biste mogli da se prehranite jer su va¹e osnovne potrebe ugro¾ene" rekao je Veliki Brat.

Odu¹evljenje ukuæana dobijenom klopom ubrzo je splasnulo, po¹to im je Veliki Brat odmah zatim saop¹tio da su svi ukuæani nominovani zbog kr¹enja pravila, ali da je Sava jedini izuzet od nominacija, ¹to æe biti svojevrsna kazna za njega.

Glasanje za izbacivanje je veæ poèelo, a ostaje da u subotu uveèe vidimo ko æe biti izbaèen iz Kuæe. Veliki Brat nije precizirao koliko ukuæana æe se ove nedelje oprostiti od nagrade u iznosu od 100.000 evra.

(MONDO)



VB: Krljanje Save i Dragane!

Sava je krenuo u akciju! Hoæu-neæu, hoæu-neæu...ipak hoæu!!! U studiju Radija Big FM Sava je poljubio svoju "najbolju drugaricu", kako je do sada nazivao Prijedorèanku Draganu, a mala Bosanèica se malo zbunila.

Sava, koji je iskustvo uèe¹æa u rijaliti-¹ou Veliki Brat stekao u Nemaèkoj, provalio je "¹tek" u Kuæi gde kamere ne snimaju i poljubio Draganu.

Posle nekoliko mmmm uzdaha i poljubaca, Dragana je u jednom trenutku rekla: "Ne ¾elim to na ovakav naèin, apstiniram veæ 100 dana, ne ¾elim to sada".

Iako mu je jasno stavila do znanja da ne ¾eli ne¹to vi¹e, to ih nije spreèilo da nastave „akciju“ iza paravana. Kada su nasmejani napustili svoj kutak, Dragana je, kroz smeh, pomalo drhtavim glasom rekla:

"Sava me je upravo iskoristio!"

To je Sava jedva doèekao i manirom iskusnog "¹valera" uzvratio: "I planira jo¹ da te iskoristi!"

Otkada je u¹ao u Kuæu Velikog Brata Dragana se sa Ivana prebacila na Savu i nije ga ispu¹tala iz vida. Sava je sa Draganom igrao toplo-hladno, èas joj je prièao da je zaljubljen u nju, èas da ne namerava ni¹ta ozbiljno, a jednom joj je rekao i: "©ta æu ti ja kad varam devojke?"-

Sava, oèigledno, igra neku svoju igru, zapravo radi na promociji sebe. Dragana to ne provaljuje, jer je potpuno odlepila na njega.

Doskora¹nja ukuæanka Sanja misli sve najgore o Savi.

"Sava je najobièniji licemer i ljiga! Sava je tokom èitavog dana divan i nasmejan i slatkoreèiv, sa svima je super, a kada ode u ispovedaonicu, te iste ljude opanjkava. Ne mo¾e meni neko da ka¾e da sam mu divna, slatka i draga, i da me sutra nominuje. Sava prièa ono ¹to gledaoci i ukuæani ¾ele da èuju", rekla je Sanja u intervjuu listu "Svet".

(MONDO)


Bred

juuu a ja ne 'vatam trenutno b92. e bedak. :K

Ariel

U¾as, ja bi sve njih ostavila u toj kuæi i bacila jednu malu nuklearku  :twisted:
...mo¾da bi po¹tedela Ivana, on jedini ima mozga meðu njima...