Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

Bred


Darker

Vidim ja da æe koncerti na trgu biti ne zbog Nove godine,veæ zbog slavljenja kraja ove svepro¾imajuæe epopeje... :wink: :K

vladimir

Vidim da æemo se i napiti zbog toga! :K

nasty girl


VB: Nominovano troje, Edin hoæe napolje?!

U èetvrtak uveèe Veliki Brat je saop¹tio ukuæanima da su ove nedelje za izbacivanje nominovani Aleksandra, Ena i Nikola.

Veliki Brat je iznenadio sve prisutne, i naterao ih da javno nominuju svoje ukuæane za stolom u kuhinji, ¹to do sada nije bio obièaj.

Aleksandru su nominovale samo Ena i Daliborka, dok su Nikolu "prozvali" Edin, Ivan, Nikola i Jadranka.

Enu je nominovao Edin zajedno sa Ivanom, a obojica su imali negativne komentare na njeno pona¹anje koje je "razma¾eno" i neukusno.

Novosadjanka Ena je nedavno u pripitom stanju poku¹avala da ubedi veèito æutljivog Ivana da se vara misleæi da je ona izve¹taèena, ali oèigledno joj nije po¹lo za rukom.

Medjutim, to nije bilo jedino iznenadjenje veèeri: Edin je, ogorèen uvredama koje su na njegov raèun izrekli ukuæani, oti¹ao u ispovedaonicu i rekao da hoæe da izadje iz Kuæe!

"Nesreæan sam, oseæam se prazno! Nakon 89 dana, sve za ¹ta sam se borio palo je u vodu... Hoæu da izadjem" rekao je Edin kroz suze!

Odmah nakon nominacija, ukuæani su zapoèeli ¾uènu raspravu, jer su konaèno prava oseæanja do¹la do izra¾aja.

Ena je bila zgro¾ena time ¹to svi misle da je izve¹taèena, dok je Nikola poku¹avao sve da ubedi da nema "plan". On je dodao da misli da je ru¾no ¹to svi "mrze" Enu, a potajno se "pale" na nju!

Da podsetimo, pro¹le subote iza¹li su Marko (izbaèen) i Sava (dobrovoljno), ¹to je otklonilo ¹anse za zahuktavanje romantike u Kuæi, ali i dovelo do smanjenja tenzije medju ukuæanima.

Iako su najstariju ukuæanku Jadranku nominovali mnogi, ona je ove nedelje izbegla nominacije.

U subotu æemo saznati ko sledeæi "leti" iz Kuæe Velikog Brata.

vladimir

Edin opet plakao?
Mujo plaèipizdica! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bred

Gledah sinoc i bilo mi je najzanimljivije do sada! Javne nominacije su ucinile svoje a ukucani su poceli da se pi*karaju. Ena leti, Edin ce pretpostavljam izaci. Verovatno Ivan pobedjuje sudeci po ovacijama koje je dobio tokom proslonedeljnog izbacivanja..

Smrda

ivan...
sto se ne kladih na njega...

nasty girl

ivin ili dragana.....mada ja sam vise za ivana....... :]

vladimir

Quote from: Bred on 15-12-2006, 10:28:55
Edin ce pretpostavljam izaci.

Neæe, veruj mi.Jaje je to od èoveka i to za medalju!Ne bi me zaèudilo da se preko noæi predomisli... >:D
Po faci mu se vidi da je jajara!

nasty girl

Quote from: vladimir on 16-12-2006, 07:56:52
Quote from: Bred on 15-12-2006, 10:28:55
Edin ce pretpostavljam izaci.

Neæe, veruj mi.Jaje je to od èoveka i to za medalju!Ne bi me zaèudilo da se preko noæi predomisli... >:D
Po faci mu se vidi da je jajara!

slazem se sa vladimirom....nema sanse da izadje.... :ohwell:

cvjetic

onda nije ni svjestan kolika je p**da!

vladimir

Bitno je da su svesni gledaoci koji æe glasati da leti napolje, jajara... :wink:

nasty girl



VB: Enina majka cenzurisala Velikog Brata!

Razuzdana ¾urka u Kuæi Velikog Brata izazvala je bujicu komentara, a roditelji nekih od devojaka bile su toliko ¹okirane da su zatra¾ile cenzuru!

List "Kurir" utvrdio je da je majka Novosadjanke Ene Popov zatra¾ila od Televizije B92 da prekine direktan prenos u trenucima kada je Ena, zajedno sa Daliborkom i Aleksandrom, "ljubila" i delila bananu, provokativno djuskala i prosipala razne budala¹tine.

Tokom ¾urke gledaoci su slali razlièite SMS poruke. Veæina "komentatora" sa zgra¾anjem je propratila scene u kojima Ena, Daliborka i Aleksandra li¾u bananu, medjusobno simuliraju ljubljenje i pokazuju pred kamerama svoje atribute.

"Re¾ijo, povedite malo raèuna o tome ¹ta pu¹tate, u suprotnom, veæ sutra vm sledi tu¾ba. Veæ ste bili opominjani od Emotion-a, vi¹e neæete. Roditelji ukuæanina", pisalo je u jednoj SMS poruci.

List "Kurir" je ustanovio da se prva tri broja telefona sa kojeg je poslat SMS podudaraju sa brojem telefona Enine majke, Milijane.

"Poruka je emitovana ne¹to posle pet ujutru, ¹to æe reæi da su gospodin i gospodja Popov do zore gledali ¹ta im æerka radi pod dejstvom koktela, a zatim poku¹ali da spreèe porodiènu bruku", navodi "Kurir".

List pi¹e da narednog dna u reprizi nisu prikazane sve scene izmedju Ene i ostalih ukuæanki, iako je taj deo bio najteresantniji.

Posebno je prednjaèila Daliborka, koja je svih prethodnih 90 dana izigravala Majku Terezu, ali je jo¹ jednom pokazala svoje pravo lice (jednom je takodje igrala kao striptizeta na ¾urci na poèetku rijalit ¹oua), igrajuæi za ¹ankom, simulirajuæi oralni seks sa bananom...

Sve devojke, osim Aleksandre, sutradan, posle ¾urke, hvatale su se za glave, èudeæi se svom pona¹anju, crveneæi pred kamerama. Daliborka nije mogla da dodje sebi od blama, a Nikola je dodatno potpaljivao vatru: "Ma, ¹ta te briga. Tvog sestriæa u ¹koli æe klinci da zezaju da mu je tetka pu¹ila bananu!"

(MONDO)



Ena se pridru¾ila Marku!

Ena je imala oseæaj da æe ove subote ona biti izbaèena i bila je pravu. Ova raspevana Novosadjanka je 15. ukuæanin koji je napustio kuæu Velikog brata.

"Kresnuæe¹ se veèaras sa Markom", vrisnula je Aleksandra kada je saop¹teno da je Ena izbaèena.

Ena Popov (19) je najmladja ukuæanka, student je Fakulteta za preduzetni menad¾ment u Novom Sadu. Pre ulaska u kuæu izjavila je da ima deèka i da je u vezi godinu dana i ¹est meseci. Medjutim, u kuæi se zaljubila u Marka, kao i on u nju i to nisu krili.

Mnogi su tek nakon obelodanjivanja njihove veze poèeli da gledaju ovaj rijaliti-¹ou u nadi da æe se napokon pred kamerama desiti ”ono”. Medjutim, golupèiæi su se kontrolisali.

Ena je za sebe rekla da je svestrana osoba - voli da glumi, imitira, peva... i to je i dokazala tokom boravka u kuæi. Pevala je sve - od Cece do hitova U2. Zato su mi¹ljenja o njoj podeljena - od obo¾avanja uz obrazlo¾enje da je najlep¹a i najveselija u kuæi, do preziranja jer je lenja i glupa.

Tako je Ivan nju stalno nominovao obja¹njavajuæi da je u Eni spoj bezobrazluka i gluposti. Medjutim, mnogo je gledalaca koji smatrajau da je Ivan zapravo zaljubljen u Enu, a svestan da ga ona ”ne ferma” ¾eli da bude izbaèena jer æe mu tako biti lak¹e - da je ne gleda.

I Nikola je jednom rekao da ”svi mrze Enu, a zapravo se potajno lo¾e na nju”.

Ena je imala mnogo gafova tokom boravka u kuæi, ali je najsimpatiènija njena izjava u vezi sa Markom koji je rekao da ako Ena bude izbaèena i on æe izaæi za njom. Ena je na to rekla:

”Da sam ja na Markovom mestu i ja bih iza¹la zamnom!”.


Podelili bananu kao ¹to sve drugo dele


Nakon Eninog izlaska veæina ukuæana je rekla da æe kuæa bez nje biti prazna.

"Veselo devojèe je Ena. Nadam se da æe me jednog dana pozvati na njen koncert", rekla je Jadranka, a sa njom se slo¾ila i Aleksandra.

"Upotrebi ono ¹to sam ti spakovala, u¾ivaj", poruèila je Aleksandra Eni, ¹to je nasmejalo ostale ukuæane koji su lako pogodili ¹ta bi to fitnes instruktorka mogla da spakuje zaljubljenoj drugarici.

Dragana je za Enu rekla da je u kuæu u¹la kao deri¹te, a iza¹la kao devojka, dok je Edin, s kojim Ena ba¹ i nije bila u najboljim odnosima, rekao da joj od srca ¾eli svu sreæu.

I Ivan se pozitivno izjasnio o Eni, bez obzira na to ¹to ju je nomonovao za izbacivanje od samog poèetka rijaliti-¹oua.

A Ena je rekla da su joj najbolje drugarice Dragana, Daliborka, Jelena i Maja, mada joj je i Aleksandra ok, dok joj je Nikola kao brat.

Takodje je rekla da sumnja u Savine emocije prema Dragani, a ¹to se tièe nje i Marka njihova veza æe se sigurno nastaviti.

Na pitanje ¹ta se de¹avalo ispod jorgana, Ena je rekla:"Poljubac, zagrljaj i ni¹ta vie¹. Ono na ¹ta vi mislite, desiæe se napolju".

Ena se nije dala zbuniti ni kada su je piatali kako æe mami objasniti striptiz za Markov rodjendan, bananu koju je "èudno" podelila sa Aleksandrom, kao i scenu u krevetu kada je izgledalo da nema donji ve¹.

"Striptiz je bio zadatak, to je od nas tra¾io Veliki brat. Bez ve¹a nikada nisam bila, èak ni ispod tu¹a, a bananu smo podelili bratski i prijateljski, kao ¹to smo i sve drugo do tada delili", objasnila je Ena.

I na kraju, Eni je priredjeno iznenadjenje: Po nju je do¹ao Marko! Zagrlili su se, poljubili i...

Da li æe se i u stvarnosti voleti kao pred kamerama znaæemo brzo.

Edin je ipak ostao

Inaèe, ove nedelje Veliki brat je iznenadio sve prisutne, i naterao ih da javno nominuju svoje ukuæane za stolom u kuhinji, ¹to do sada nije bio obièaj.

Aleksandru su nominovale samo Ena i Daliborka, dok su Nikolu "prozvali" Edin, Ivan, Nikola i Jadranka.
Enu je nominovao Edin zajedno sa Ivanom, ¹to se i oèekivalo.

I to nije bilo jedino iznenadjenja: Edin je izjavio da mu je dosta svega i da bi iza¹ao. To je i saop¹tio Velikom bratu u ispovedaonici. On razmi¹lja o izlasku pre svega zbog uvreda koje su ukuæani izneli na njegov raèun.

"Nesreæan sam, oseæam se prazno! Nakon 89 dana, sve za ¹ta sam se borio palo je u vodu... Hoæu da izadjem" rekao je Edin kroz suze. Ali je u kuæi ipak ostao.

(MONDO)



VB: Biseri ukuæana


U rijaliti-¹ou Veliki brat tokom 93 dana trajanja, moglo se èuti (i videti) sve i sva¹ta, ali postoji nekoliko likova koji su neprikosnoveni carevi gluposti.

Dnevni list „Blic“ objavio je spisak bisera ukuæana. Na prvom mestu je svakako Jadranka.

„Zahvaljujem Veliki brate, a kada to zapoèima i ¹ta su to fanfare“, rekla je jednom prilikom najstarija ukuæanka, kao i da „nikada nije prala zube sa koncem“!

Takodje je pitala Nikolu „da li zna da uvija duvan u toalet papir“, ali i da ukuæani toliko jedu da im neæe ostati ni „kap hleba“.

„Sinoæ sam prvi put spavala kao ja“, mo¾da je biser medju biserima.

Za Jadrankom sledi Marko. Ovaj zavodnik iz Brusa vi¹e puta je potvrdio onu da su lepota i pamet posvadjani, ¹to je i sam priznao: „Ja sam najgluplji ukuæanin“, rekao je i dodao: “Èekaj malo da se skontam u mozgu“.

A kada su ukuæani dobili zadatak da obore neki svetski rekord, Marko se duboko zamislio: “Ako je rekord 22, mo¾da ja treba da imam 23 da bih ga oborio?“.

Mo¾da je ta dilema nastala usled èinjenice da je „napolju hladno kao konj“, kako je on konstatovao.


Sava "zara¾io" ukuæane

Drugi zavodnik, Sava, ba¹ se trudio da ostavi utisak pametnog momka, ali uzalud. Pitao je Ivana da li zna da svira Mona Lizu (!?), rekao da se „najbolji burek mo¾e kupiti ¹irom Srbije“ i na kraju je ukuæanima saop¹tio da boluje od jedne „zara¾ljive bolesti“.

I stvarno ih je zarazio. Pre svih zaljubljenu Draganu koja mu je rekla: „Za¹to ti li¹ava¹ tebe meni?, a on joj je odgovorio: “Zato ¹to sam li¹io njega njoj“!

Dragana je pokazala i izvrsno znanje geografije rekav¹i da su tri grada u Kini „Peking, Hiro¹ima i Nagasaki“, a onda ’ladno oti¹la da „detonira ¹olju“.

Enine izjave su mo¾da naj¹armantnije. Kada su ona i Marko obelodanili svoju vezu, ona je rekla kako svog dragog svako jutro pita „jesi li se naorao Marko?“, a bila je ba¹ razoèarana kada su ga izbacili iz kuæe.

„Ja lepo obrijala nogice, a njega izbacili“, rekla je tada, kao i da iz kuæe izlaze samo debeli, a ostaju mr¹avi.

„Tove nas za Bo¾iæ. Ja sam na neèijem stolu sa jabukom u ustima!“, rekla je ova kr¹na Novosadjanka.

Ivan ne zna da svira Mona Lizu

A Nikola, skandal majstor, poku¹ao je jednom prilikom da ute¹i Draganu.

Kada se ova rasplakala ¹to su joj dali kostim mu¹karca za bal, Nikola joj je rekao:“ ©to plaèe¹, pa i ja sam mu¹ko!“, a uspeo je da otkrije i za¹to je u kuæi subotom dozvoljeno da se du¾e spava - „da ne bi zijevali u¾ivo“.

A Ivan je stvarno èudan - ne samo ¹to ne zna da svira Mona Lizu veæ „stalno ima utisak da ga neko posmatra“!

A svoju iskrenost je najbolje ispoljio u dijalogu sa Enom.

„Ivane, ti se mnogo razlikuje¹ od ljudi s kojima se ja dru¾im“, rekla mu je ona.

„Hvala“, rekao je on.

(MONDO)

yeca

Quote from: nasty girl on 17-12-2006, 18:18:07
„Ivane, ti se mnogo razlikuje¹ od ljudi s kojima se ja dru¾im“, rekla mu je ona.

„Hvala“, rekao je on.
:hm   :]   :Bog

lycos

par dana nakon sto je usla ona igrachica u kucu,probudila ix je neka xtra house pesma..pokusavam da je nadjem i skinem..