Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

Dread Lord

Quote from: MiKy on 24-12-2006, 10:42:53
sad vise nema izbacivanja glasa se za pobednika...extra su im fore za uzimanje para
Ima izbacivanja...U subotu se izbacuju oni koji imaju najmanje glasova...Znaci u nedelju ih treba da bude cetvoro..

zivanshe

ljudi, je l gledate vi veliki brat - veliki mozak??
ona voditeljka zasluzuje beneficirani radni staz!!!  :shock

nasty girl

ona voditeljka je debil....bas me nervira.....

Bred

jest retard vala.
ja bih glasao za ivana, cujem da zivim sa majkom, coem i bratom u malom stanu i spava saocem u sobi zbog cega i stavlja klikere u usi posto mu otac hrce....................

nasty girl

ja cu i glasati za njega on mi je favorit od samog pocetka..... :loptica :loptica :loptica :loptica

Bred

jao jadnicak Ivan sta su mu sinoc radile. bas mi ga zao. tunjav je do bola. :roll:

zabica

Quote from: Bred on 25-12-2006, 10:26:31
jest retard vala.
ja bih glasao za ivana, cujem da zivim sa majkom, coem i bratom u malom stanu i spava saocem u sobi zbog cega i stavlja klikere u usi posto mu otac hrce....................

nema majku, umrla je kad je imao 14 pa je zato tako odsecen, ne gleda tv slusa samo klasiku i tako to...
on je pravi covek za prezivljavnje ovog tipa!

a sinoc... pa raspomamile se  :K

Bred

katastrofa. Dragana je prdela ko luda, ona uopste ne razmislja da treba i nakon izlaska bba da se pojavi na ulici. :F
Saska ne ispusta ku*ac iz usta. ccc
sve u svemu meni je sada mnogo zabavniji bb, ima manje ljudi i mnogo su opusteniji.

jelka

meni je pre bilo mnogo zanimljivije,sada uopste ne pratim vb... a navijam za ivana,mislim da sigurno pobedjuje,mnogima je favorit! :~

zabica

Quote from: jelka on 29-12-2006, 22:06:37
meni je pre bilo mnogo zanimljivije,sada uopste ne pratim vb...

takodje... bolje je kad je vise ljudi, ipak je kuca velika za njih 5,6!

dragana mi je lik, totalno je opustena, ali bred je u pravu, pogotovo sto ce biti non stop izlozena prozivkama i provokativnim pitanjima voditeljki zeljnih da spuste sve ispod sebe?iako je njihiv nivo na zavidnom nivou :lol:/
naravno mislim prvenstveno na glupu marijanu!

ps. ko ispada veceras???

avgogh

ispadaju jadranka i daliborka, npr...
dragana, cini mi se, ne gledam bas redovno, nije vise onako interesantan lik, kakva je bila na pocetku... moj utisak... ali, volela bih (gorim od zelje) da pobedi ona ili ivan...

nasty girl



VB: U petak ¾urka, za vikend izbacivanja!
Subota, 30. decembar 2006. 10:39

U Kuæi Velikog Brata u toku je poslednji vikend, pa su ukuæani bili "èa¹æeni" jednom velikom ¾urkom! Medjutim, ono ¹to niko od njih ne zna je da æe dvoje biti izbaèeni u subotu!

Veliki Brat pozvao je u petak uveèe Daliborku u ispovedaonicu, gde ju je èekao poslednji zadatak za ukuæane. Zadatak je da naprave poslednju ¾urku, i da se "skockaju", nabace osmehe i lepo se provedu!

Za ¾urku su obezbedjene velike kolièine grickalica i piæa, ali neki od ukuæana uop¹te nisu bili raspolo¾eni za slavlje. Daliborka, Dragana i Aleksandra su se rasplakale kada su shvatile da provode poslednje èasove u Kuæi.

Pu¹tena je muzika, a Dragana, koja se u Kuæi neverovatno ugojila, poèela je da vri¹ti od sreæe kada su iz ostave iznesene zalihe klope i piæa!

Uprkos tome ¹to je ovo poslednji vikend za finaliste, svi su se uskoro opustili, pa je èak i æutljivi Ivan popio malo vi¹e, zbog èega ga je Aleksanda "prozivala".

Ukuæani su nastavili da u¾ivaju do kasno u noæ, medjutim sigurno se ne bi toliko opustili da su znali tajnu informaciju: dvoje od njih æe biti izbaèeni iz Kuæe u subotu, dan pre nego ¹to je bilo predvidjeno!

To znaèi da æe u finalnoj trci za 100.000 evra ostati samo èetvoro finalista, koji æe u nedelju biti izbacivani jedan po jedan svakih sat vremena! Finale i progla¹enje pobednika zakazani su za ponoæ Novogodi¹nje noæi!

(MONDO)


Sava VB: Ne znam da li æu biti s Draganom
Subota, 30. decembar 2006. 15:58

Sava Radoviæ, uèesnik popularnog rijaliti ¹oua "Veliki brat", koji je sam napustio kuæu, ovih dana je boravio u Podgorici, ali se za novogodi¹nji doèek vraæa u Beograd.

"Prema nekom nepisanom pravilu, u kuæi Velikog brata uvek pobedjuju mu¹karci i to oni poput Ivana. Zato bih voleo da kod nas, za promenu, s obzirom da smo d¾entlmeni, pobednik bude neka devojka - Dragana ili Daca", ka¾e Sava, a prenosi "Glas javnosti".

Osvræuæi se na de¹avanja u kuæi Velikog brata, on je izjavio da je zanimljivo na poèetku boravka, ali da su dani tamo u¾asno dugi.

„Nemate nikakvu orijentaciju u vremenu, nema ni datuma ni èasovnika. Jedini orijentir nam je bilo to da pogledamo kada se pojavljuje sunce, i kada je na najvi¹oj taèki na horizontu, po tome smo znali da je podne“, ka¾e Sava.

On je kazao i to da je Veliki brat u Nemaèkoj, u kome je takodje uèestvovao, imao ne¹to drugaèiji koncept.

„Kuæa nije bila isto name¹tena. Bio je i drugi raspored, ali u su¹tini, sve je isto", ka¾e Sava.

Na pitanje ¹ta se dogodilo izmedju njega i Dragane Sava ka¾e da bi svaki odgovor bio glup.

„Ja ne mogu da ka¾em da æemo biti zajedno, i da æemo se dru¾iti. ©ta god da odgovorim, bilo bi stra¹no glupo. Moram prvo da poprièam s Draganom, po¹to nekako nismo ni stigli da prièamo o svemu, i da onda vidim ¹ta æu da radim, i kako æe biti“, obja¹njava Sava koji je Dragani ipak izjavio ljubav tokom boravka u kuæi.

„Mo¾e¹ nekome da ka¾e¹ da si zaljubljen u njega, ali potrebno je vi¹e vremena da bi znao da li ga voli¹. Ko zna ¹ta æe biti. Kada ona poprièa sa svojom mamom, pa s tetkom, pa napolju krenu novi utisci, pitanje je da li æu se ja njoj svideti. Naravno, svi mi volimo da budemo voljeni, ali da li æu biti voljen ili ne ja ne znam, a isto tako ni ona“, ka¾e je Sava, kojeg æe ljubitelji rijaliti ¹oua Veliki brat moæi ponovo da gledaju u novogodi¹njoj noæi na televiziji B92 gde æe se okupiti svi uèesnici.

(MONDO)


VB: Izbaèene Jadranka i Daliborka
Subota, 30. decembar 2006. 22:48

Iz Kuæe Velikog Brata u subotu uveèe, glasovima publike, izbaèene su Jadranka ®ivanoviæ i Daliborka Milankoviæ.

Jadranka ®ivanoviæ, po zanimanju domaæica iz Konatice kod Obrenovca, rekla je po izlasku da je poku¹ala da vrbuje Ivana za zeta kako bi sreæno udomila svoju æerku Sandru, buduæi da ona veæ 20 godina ¾ivi razdvojeno od svog mu¾a iako su formalno jo¹ uvek u braku.

Jadranka je ”oplela” po Daliborki odmah po izlasku iz kuæe, rekav¹i da je ona izve¹taèena i neprirodna.

”Neka mi oprosti njena porodica, ali Daca je najneprirodnija devojka koju sam ikada srela. Ona je izve¹taèena i kada se budi, i kada se ¹ali, sve vreme je vodila raèuna kako æe se pona¹ati i nikada nije opu¹tena”, rekla je popularna Jaca, a zatim napuæila usne imitirajuæi Daliborku.

Jadranka je rekla i da ju je Nikola minirao od prvog dana i da sa njim nije imala nikakav kontakt u kuæi.
Ona je izjavila da je veoma te¹ko pre¾ivela dane u Kuæi Velikog Brata, a onima koji ¾ele da se prijave za sledeæi ciklus poruèila da moraju da budu ”jako hrabri ili suvi¹e ludi”.

Daliborki je nakon ¹to je proèitano njeno ime nestao osmeh sa lica, ali je ipak po izlasku iz Kuæe odglumila da je ipak sve u redu iako je bila na korak od osvajanja nagrade od 100.000 evra.

Na pitanje za¹to je ”kulirala” sve vreme u Kuæi, ona je objasnila da uvek ”dobro ispeèe” pre nego ¹to ne¹to ka¾e, a za to je potrebno vreme pa se u medjuvremenu smiri. Takvo pona¹anje objasnila je èinjenicom da nikoga nije htela da uvredi ishitrenom reakcijom.

Iako je priznala da je zaljubljive prirode, Daliborka je rekla da u Kuæi Velikog Brata na ¾alost nije prona¹la srodnu du¹u. ”Najbli¾a sam bila sa Markom, ali medju nama nije postojao fluid jer smo veoma razlièiti. On se posle smuvao sa Enom i meni je drago zbog njihove veze”, rekla je ona.

Daliborka je i po izlasku iz Kuæe zadr¾ala svoju neverovatnu prisebnost, zbog èega je dobila nadimak ”Bensedina”, pa je ve¹to izbegla da prokomentari¹e ljubljene sa Enom i Aleksandrom.

”Potpuno je drugaèije kada ste u Kuæi i napolju”, ostala je zagonetna Daliborka.

U nedelju, poslednjeg dana prvog ciklusa Velikog Brata u Srbiji, preostali ukuæani biæe izbacivani na svaki sat da bi u ponoæ bio progla¹en pobednik.

(MONDO)

Darker

eeeeee, macani, zavr¹i se i ovo, falim te Bo¾e...
Mada bila je fora da izbace nekog na svaki sat,pa onda na svakih pola sata da ih vraæaju...

nasty girl



Ivan Ljuba pobednik Velikog Brata!

Ponedeljak, 1. januar 2007. 15:06

Beogradjanin Ivan Ljuba pobednik je prvog serijala Velikog Brata u na¹oj zemlji! Posle 107 dana, Ivan, koji je u nedelju proslavio svoj 26. rodjendan, iza¹ao je iz Kuæe bogatiji za 100.000 evra.

Skromni pijanista iz Beograda, po op¹toj oceni bio je najveæi favorit od samog poèetka, pre svega zbog svoje pristojnosti, obrazovanja i oèigledne inteligencije.

Njegov "protivnik" u velikom finalu bio je simpatièni Sarajlija Edin koji je napustio kuæu nekoliko minuta pre ponoæi.

TV gledaoci iz Srbije, Crne Gore i BiH su svojim glasovima kreirali konaèni ishod najveæeg rijaleti ¹oua na svetu, a poslednje veèeri, prva je u 22 èasa ispala Aleksandra, dok je sat vremena kasnije za njom krenula i Dragana.

Producentska kuæa Emotion i TV B92 najavili su za proleæe poèetak serijala "Celebrity Big Brother", u kojem æe se poznate liènosti boriti za nagradu i naklonost gledalaca.

(MONDO)

kako mi je drago,covek mi je favorit od samog pocetka....  :loptica :loptica :loptica

cvjetic

i meni isto,nasty!uljepsao mi je novogodisnje vece... :~ :~ :~