Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

Darker

Jaoooooooo, savr¹eno!! Nije pobedio zbog onoga ¹to jeste nego zbog onoga ¹to nije...
Aplauz...

hulio_salinas

KRAJ!!! ahahahaa...    :Bog :Bog :Bog

dosta je bilo...

e ali cuo sam da ima novih serijala   :][ :][ :][  SMOR!!! aaaaaaaaa   .grins. .grins. .grins.


P.S. Brat (iz Italije) mi je rekao da i tamo ima Grande Fratello vec nekoliko godina. Svake godine je sve zanimljiviji i zanimljiviji   :shock :shock :shock. Mislio sam da ce prve godine biti ovako, a sledece sve losije i losije, ali me je buraz demantovao... Ne mogu da verujem... Kakvo dzabolebarenje!!!   :box :box

Smrda

pa lepo sam vam ja rekla da je on cool decko....zajebao ih je sve...
ako,ako....
hulio,ja mislim da je groznica tek pocela....kao i epeidemija....
ovde traje vec godinama,a likovi na njemu zaradise miloni...i slavu...
uzas jedan.

johny cage

najbolja je Jadranka.  to mi je tetq

Bred

intervju sa Ivanom http://www.b92.net/kultura/index.php?view=61&did=22229

Dread Lord

Bas mi je drago sto je on pobedio...

Bred

Sava za „Blic“ otkriva rasplet veze iz „Velikog brata“
Kraj na¹e ljubavi



Svi su videli da su se Dragana i Sava poljubili, kako u kuæi „Velikog brata“ tako i u novogodi¹njoj noæi, ali ono ¹to je ostalo nejasno jeste dalji tok njihove veze. Iako je Dragana priznala da je zaljubljena, s druge strane poznati ¹valer Sava ka¾e da jedina veza u koju æe dva nekada¹nja golupèiæa uæi u ovoj 2007. godini jeste drugarska, jer kako on ka¾e: „Biæemo prijatelji zauvek“.

Njihov prvi poljubac tokom radijske emisije u kuæi „Velikog brata“ odigrao se van doma¹aja kamera.
- Poljubac sa Savom mi je bio najlep¹i trenutak u kuæi. Taj poljubac æu pamtiti do kraja ¾ivota. Bilo je jako, jako èudno. Drhtala sam, nisam znala ¹ta me je sna¹lo. Jedan nemoguæ oseæaj - rekla je Dragana za „Blic“ neposredno nakon ¹to je iza¹la iz kuæe.

I dok su neki tipovali da æe njih dvoje nastaviti vezu, nekoliko minuta nakon izlaska iz kuæe ni sama Dragana nije bila sigurna ¹ta æe biti:
- Ja najbolje znam kakav je Sava. To znam iz na¹ih dugih razgovora. Ne oèekujem ni¹ta specijalno, jer sve ¹to se oèekuje i ne dolazi samo po sebi.

Nakon ¹to je euforija pro¹la, Sava otkriva dalju sudbinu njihove veze.
- Nakon ¹to sam iza¹la iz kuæe nas dvoje smo obavili jedan razgovor o svemu, o na¹em odnosu i kako æemo dalje, i dogovorili smo se da ostanemo dobri prijatelji.

Iako su razmenjivali mnoge, strasne poljupce, Sava ka¾e da æe njihov odnos iskljuèivo biti prijateljski.
- Ona ¾ivi u Banjaluci. Imam dovoljno godina da znam da ljubav izmeðu nas tako ne bi funkcionisala. Prijateljstvo je ne¹to ¹to je neraskidivo, a ne verujem da bi ljubav opstala. Imam strah da menjam sve to. Ovako mi je lepo. Prijateljstvo sa Draganom je ne¹to najlep¹e ¹to mi se dogodilo i ja ¾elim da u¾ivam. Nikada je ne bih povredio i zato mi je drago ¹to i ona tako misli i ¹to smo uspeli da se dogovorimo.

Podsetili smo Savu da je Dragana posle njegovog izlaska iz kuæe sve vreme bila tu¾na i poti¹tena.
- Dosta mi je laskalo sve to, ali takve njene reakcije su ipak bile logiène jer su emocije u kuæi mnogo jaèe nego u stvarnom svetu.

Marija Radojkoviæ

Dragana: Ivan je bio samo flert
Kakvu su tvoja oseæanja prema Ivanu?
- Svi su nas pogre¹no protumaèili. Mi smo samo drugovi, sve ono je bilo zezanje, ni¹ta bitno. Nisam ni¹ta oseæala prema njemu. Ja sam tip koji voli da flertuje i to je bilo samo to.

Kako je bilo 107 dana u kuæi „Velikog brata“?
- Prvih mesec dana mi apsolutno niko iz spoljnog sveta nije nedostajao, bila sam ispunjena, na¹la sam prijatelje, bilo je super zezanje. Meðutim, posle tridesetog dana, poèela je da me hvata nostalgija za mamom. Od tada mi je bilo jako te¹ko i, da nisam imala moje drage prijatelje, ne bih izdr¾ala toliko.

Devojke u kuæi su ba¹ bile slobodne...

- Nas su prvo ovi mu¹karci zvali manastirke, a onda kada smo se mi opustile i zezale oni su be¾ali od nas. Ne kajem se ni zbog èega, posle je... nema kajanja. (mami) Izvini mama, ali tako se ka¾e u narodu. Sve ¹to sam uradila, uradila sam samosvesno, niko me nije naterao na ne¹to i ni zbog èega mi nije ¾ao, bilo to pogre¹no ili ispravno.

Sava: Draganina mama je super!
Draganina mama Seka nekoliko puta je izjavljivala da Savu ne bi ni za kom¹iju, da njeno dete neæe biti sa Savom... Ali, neposredno pred Draganin izlazak, mama Seka je za „Blic“ rekla da bi Dragani svakako odobrila romansu sa Savom.

- Draganina mama je laf. Sada znam na koga je ona. Ba¹ smo se zgotivili, èak smo i kafu pre neki dan zajedno pili. Naravno da me je prihvatila, pa nije imala izbora - rekao nam je kroz smeh Sava.

blic

zabica

predlazem da B92 promeni ime u VB92

mikele

Nisam nesto preterano pratio VB,ali mi je drago sto je pobedio Ivan jer svi ostali su samo spletkarili i pljuvali su se medjusobno.Pravi licimeri,samo se kao nesto keze,a cim im okrenes ledja,odmah laju.Ali dobro,mozda je to i smisao ovog show-a.Krivo mi je zbog Nikole,covek je car(bar koliko sam ja mogao da zakljucim,mozda i gresim,ko zna).

Bred

Pa, onaj njegov izgovor da ne dodje na proglasenje pobednika tipa da nije bio dovoljno zastupljen u vb-u mi je ubio i ono malo simpatije koje sam gajio prema njemu. sad mi se gadi. bljak.

zabica

ali bred, zamisli ti sebe da moras tu da provedes NG a pritom nisi video svoju porodicu i svoje drustvo 100 dana! meni je bas ispao car zbog toga jer ih je naduvao najstrasnije i otisao u provod sa drustvom! :loptica

cvjetic

sto se ova tema ne zakljuca? ??? mislim da je bilo dovoljno! :roll:

Smrda

cvjetak,mudro zboris!!

Darker

Nema potrebe biæe ponovo za par meseci :][ :][ :][ :][

hulio_salinas

zasto bi se zakljucavala, kada ce se utisci pisati do sledeceg serijala...

dokolici nema kraja...