Big Brother

Started by marer_86, 28-08-2006, 22:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Sta mislite ko ce pobediti u Velikom Bratu?

Ivan
Edin
Dragana
Aleksandra

cvjetic

jao,bas me zanima na sta ce to da lici... :roll:

Bred


zabica

a mi cemo da budemo na medicinijadi i necemo ih gledati  :lol:

mikele

Quote from: zabica on 03-04-2007, 08:17:46
a mi cemo da budemo na medicinijadi i necemo ih gledati  :lol:
Трајаће то мало дуже од Медицинијаде,тако да,немој ништа да бринеш.
А мени је већ мука од тога,а није ни почело :bljak:

Roben

Bakarec odbio "Velikog Brata"

Funkcioner Demokratske stranke Srbije Neboj¹a Bakarec odbio je poziv da uèestvuje u rijaliti ¹ou
"Veliki Brat poznatih", koji bi u maju trebalo da poène da se emituje na Televiziji B92.

"Kod mene su do¹li izvr¹ni producent i njegov saradnik, i pitao sam ih za¹to zovu ba¹ mene, kada je poznato da imam negativan stav o "Velikom Bratu". Smatram taj ¹ou ekstremno lo¹im. Ipak, ponuda dovodi èoveka u jedno veliko isku¹enje, a pored potencijalne nagrade od 50.000 evra, svaki uèesnik dobija i naknadu od 1.000 evra za svaku nedelju koju "pre¾ivi" u kuæi", otkriva Bakarec za beogradski list "Kurir".

On navodi i da je izgubio svaku dilemu oko uèe¹æa kada je video ugovor koji bi uèesnici trebalo da potpi¹u.

"Na poèetku sam, kao neko ko voli da se pojavljuje na televiziji, bio u isku¹enju da to prihvatim, ali sam, naravno, saèekao ugovor. Onaj ko ga potpi¹e, ne sme da ga obelodani i vezan je za "Emou¹n" dve godine. Dakle, prodaje se prvo na èetiri nedelje, zatim se narednih ¹est meseci vezuje za producentsku kuæu "Emou¹n" i u tom periodu mora samo afirmativno da govori o ovoj emisiji, ne sme ni¹ta lo¹e da govori o "Velikom Bratu" i ostalim uèesnicima. Dakle, na jo¹ ¹est meseci ste prodali sebe", prièa Bakarec.

On dodaje da, uz sve to, postoji i obaveza tajnosti ugovora na dve godine.

Bakarecu se, pored ugovora, nije svideo ni koncept emisije.

"U toj emisiji nema nièeg pozitivnog, ni sa stanovi¹ta uèesnika, ni sa stanovi¹ta gledaoca. To je jedna velika prevara i veliko zlo. Ekstremni ¹ou koji podilazi onom najgorem u gledaocu. Isto kao ¹to dileri nude drogu pa se ljudi navuku na to jer je ljudski materjial slab. Zato apelujem na ljude da ne gledaju "Velikog Brata", kao ni televiziju generalno", ka¾e Bakarec.

(MONDO)

Maslacak

eto neko normalan...
a sad ce da se pravi frka, ne samo oko toga ko ce da bude u BB, neko i ko, zaboga, NIJE hteo u BB... :K :K

wolfeitzckie

#606
Obozavam DSS-ovu malu putujucu menazeriju. Taman kad pomislis da ne moz' ludje, pojavi se jos veci ludak. Hajde da se prisetimo, marsicanin, notorni alkos i mrgud, u trci za predsednika srbije (ni manje ni vise), da li ga se neko vise seca, obren joksimovic, dragan "hladnjace pune breskava" sormaz, onda ona nesrecna ministarka kulture sto je smenise i sto je terala drugi jezik, racunare i darwina iz skole, pa da, "majka je rekla" mihajlov, sanda raskovic ivic (bez komentara) ... nastavite sami. A sad ovaj, sa macem, spartanac, sta li je: "Zato apelujem na ljude da ne gledaju "Velikog Brata", kao ni televiziju generalno". Ej ljudi, nemojte da gledate velikog brata ni "televiziju generalno", jer vam je to rekao nebojsa bakarec, gledajuci vas prodorno preko ostrice maca! O majko mila, seceroski vrati se, sve ti je oprosteno!

Maslacak

ne podnosim DSS, ali se u ovom slazem sa covekom :K

wolfeitzckie

Znaci, ne gledas "televiziju generalno"?

Bred

wolf, necemo opet u politiku i dss ...

wolfeitzckie

Nemoj tako brede, oni su mi postali opsesija.

nasty girl

svaki sledeci post vezan za politiku brisem.... :police:

Masha

Ispunjena velika ¾elja
Prvi koncert Ivana Ljube

Pobednik prvog „Velikog brata“ Ivan Ljuba se veæ dva meseca po sedam sati dnevno priprema za koncert Beogradske filharmonije, svoj debitantski, koji æe se odr¾ati u petak, u 20 èasova uveèe na „Kolarcu“.
Ivanu je u ovom ostvarenju sna pomogao dirigent Ivan Tasovac, a nekada¹nji, pomalo æutljivi stanar, ka¾e da je to prilika koju je èekao celog ¾ivota.
- San mi je ispunjen. Ovaj koncert je razbijanje leda. Ako se dobro poka¾em, verovatno æe mi biti otvorena sva vrata. U meni se prepliæu razna oseæanja - strah, panika, euforija. Eto, ovo je trenutak u ¾ivotu kada su mi isplivale jake emocije. To je dokaz da ipak nisam limen, kao ¹to mnogi ka¾u. Konaèno svoju popularnost mogu da iskoristim na pravi naèin, jer te¹ko se u Srbiji mladim ljudima uka¾e ovakva prilika - prièa Ivan koji æe u okviru koncerta „Sanjarenje“ deset minuta svirati „Var¹avski koncert“ komponovan za film „Dangerous Monlight“.
- Tasovac, koji ima super ideje, zadao mi je pre dva meseca ovaj zadatak i ja sam dostigao dobar nivo. Eto, ka¾e da je zadovoljan kako sam se pripremio - prièa za „Blic“ Ivan i dodaje da æe na koncert pozvati i svoje nekada¹nje sustanare Edina, Jadranku, Ðankarla i Sa¹ku.
- Kada mladi pijanisti poèinju karijeru, pre svog debitovanja oni u svojim biografijama imaju razna takmièenja, nagrade, a moja biografija upravo poèinje sada, to je, ipak, ogromna stvar - zakljuèuje s ushiæenjem Ivan.

izvor www.blic.co.yu

zabica

Bas mi je drago zbog njega. On je jedan od retkih koji je svoju popularnost odlucio da iskoristi u ovakve svrhe (u prevodu - nije se uobrazio) samo da mu uspe koncert i karijera   :a

Girl

Svaka cast, Ivane!