Info o upisu?

Started by Z1000, 29-03-2009, 18:48:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Z1000

Au :D ma pustice ih oboje verovatno...

Bred

Z1000

Sta mislite oce objaviti sad listu oko ponoci konacnu il da ne cekam?

KaBoom

Auuu derane, ti si se ba¹ provuko! :K2: Neka, nije ni bitno, bitno da si ti tu i da æemo mi na pivo! :wink:

Z1000

Ma sta se provuko!! Pa zasluzio sam :D Vidis da sam upao lepo :D :D

Bred

Glat.

:K

Konacna rang lista (http://www.medical.ns.ac.yu/UserFiles/File/Prijemni%202009/JUN/Konacne%20liste/Integrisane%20akademske%20studije%20farmacije.htm)

Z1000

:>: :>: Buahaha    :streber:

Bio sam na faxu danas i rekose izbacice detalje oko upisa na sajtu, kad on prc, nema nis'  :namcor  :namcor

KaBoom kako to ide, sta treba i jel se 1800e uplati na racun il daje njima na faxu??

Bred

Pa vi Nsadjani ste u fazonu - ma sve cemo lako, samo polako ... :K

Kolega, sad bi mogao da napises poneki zadatak koji je bio na prijemnom ili bar one teze?

Z1000

Pa mogu da vam skeniram ako ocete, bas sam danas sredio ih (obrisao belilom i kopirao) za profesoricu sa priprema da ima za sledece generacije  :K2:... Kad budem imao vise vremena postavicu to.

PS. Jel se posle zavrsenog faxa vodite kao magistri farmacije ili dipl. farm.?

Bred

Aj postavi tj posalji ...

Vi ste magistri, mi smo dipl.ph.  :wink:

Z1000

Cek odmah po zavrsetku mi magistri vi dipl.ph.? Zasto se razlikuje?

Bred

Zato sto vi studirate po novom a mi po starom programu.

Pretrazi forum, vec je sve to objasnjeno ...  :wink:

Z1000

iwanna 87

I zato sto imamo jedno 10-ak ispiat vise od starog programa,i zato sto je tempo ubi me do zorea od zore me pusti da umremsam!! :)) Ne znam kako je vama,ali namsu pojedine ispite,koji traju regularno 2 semstra,prebacili u 1,i izbacili 2-3 lekcije,da bi se vodilo da su skratili gradivo,a neke nisu ni dirali,i treba da cistis god da bi ostao na budzetu! :F :djavo Zato se razlikujemo!! Prakticno! :run :B: 037  :th:  :wave:

KaBoom

Eh... kako je lepo studirati po starom programu... :K2: Puno sreæe kolege! :wink: