prijemni ispit 2009

Started by bosko, 29-03-2009, 19:10:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

bosko

Moze li mi neko dati informaciju da li su oslobodjeni polaganja prijemnog ispita iz matematike na farmaceutskom fakultetu oni kandidati koji su osvojili jedno od prva tri mesta u trecoj ili cetvrtoj godini na matematickom takmicenju Arhimedes?
Unapred hvala  :cvet

sunchica

Zna li se kad ce biti prijemni?

Z1000

Quote from: sunchica on 29-03-2009, 19:19:41
Zna li se kad ce biti prijemni?

Ili 27. ili 28. ili 29. :)

I jel postoji odredjena granica da se prijemni uopste prodje? mislim znam da postoji zanima me koja je?

sunchica

jel ovo proverena informacija?

Z1000

Quote from: sunchica on 29-03-2009, 19:35:42
jel ovo proverena informacija?

Nije proverena, ali 96% da ce biti tako.

bosko

Alo bre ljudi,a ovo takmicenje?! :>:

Z1000

Quote from: bosko on 29-03-2009, 19:46:22
Alo bre ljudi,a ovo takmicenje?! :>:

Sto se takmicenja tice nisam upucen bas, ali ima sad neko samo za medicinske skole, islo je skolsko pa sad odma ide republicko, prva 2-3 mesta na tom oslobodjeni su prijemnog, a sve ostalo se ne racuna, znaci ako je to takmicenje koje si naveo vec proslo onda to nije to i ne racuna se. Ako pricamo za ns.

edit: shame on me :( sad videh da vi pricate za bg, sve sto sam rekao odnosilo se na ns.

bosko

Pa za Bg...Ajde ako neko zna... :help2: :wink:

Bred

Mislim da se oslabadjaju samo oni koji osvoje neko od prva tri mesta na republickom takmicenju iz matematike ili hemije.

bosko

Pa ovo je matematicko takmicenje na nivou republike, pod pokroviteljstvom ministarstva prosvete i sporta...Cuo sam da se oslobadja,ali sad sam se pokolebao!

Bred

Pa koja je razlika izmedju tog i zvanicnog republickog takmicenja???

sladjana

Da li neko zna da li je izasao informator za prijemni ispit,za 2009.?

bosko

Pa razlicit je fazon zadataka...Nemam pojma...Ajde nek' se neko raspita ako moze negde,bas mi frka,ne znam da li da spremam i matematiku... :wacko:

Bred

QuoteKandidat koji je kao uèenik treæeg ili èetvrtog razreda srednje ¹kole pokazao izuzetan uspeh (jedno od prva tri mesta) na republièkom takmièenju koje organizuje Ministarstvo prosvete i sporta, odnosno na saveznom takmièenju, ne pola¾e prijemni ispit iz odgovarajuæeg nastavnog predmeta. Prijemni ispit iz tog predmeta vrednuje se maksimalnim brojem bodova.

http://www.pharmacy.bg.ac.rs/upis/integrisane-akademske-studije/

bosko

Video sam ovaj clan pre...Pa to bi valjda trebalo da bude to,nego me mnogi kolebaju ... :wall: