Kulinarstvo

Started by katarina, 29-08-2006, 21:48:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

:cvet ma jasno je ko su drugari ali je slatko...
iako mi doticni i nisu...
mada bih gricnula one przene skoprije na raznjicu...

Nego stvarno que se zbiva sa citatom.. :hm

Adonis_Vernalis

Vidim da je poslednju poruku poslala Al-Jasmina 12. septembra leta Gospodnjeg...

Davno to bese...

Uskoro cu vam okaciti ovde recepte nekih kineskih perverzija...

Mislite o njima... :) njam, njam...

Vampire 666

moze, moze, samo da bude korisceno iskljucivo svinjsko ili zivinski meso...da ne jurimo ostale zivotinje po gradu...(ko je rek'o pse?)

Adonis_Vernalis

Ono malo sto sam ziveo u Kini, konzumirao sam: ribu, plodove mora, svinjsko i govedje meso (papkari), a od zivine pacetinu i piletinu... Od povrca, sve ovo sto i mi poznajemo, plus nekoliko stvari koje ne poznajemo. Voce: pravo obilje... no, vidjam ponesto od toga svega u Merkatoru... Stapice nabavite u kineskom trznom centru u Bloku 70, a tamo imate i soja sos, zacine, tanjire i drugo posudje... ima cak i nekih namirnica (gaje se u Surcinu, jer su tamo napravili plastenik)... Kurs virtuozne upotrebe stapica odrzavam posle Danchovog kursa tai-chija...

Uglavnom, sve je uvek bilo spremljeno prste da polizes...

Ja sam pribelezio nesto sto mi se svidelo... nece toga biti previse, ali mislim da bi i desetak vrhunski ukusnih jela, koja se spremaju za pola sata, aproksimativno, bilo sasvim dovoljno da se dozivotno navucete na kinesku kuhinju...

Moram opet da odem tamo, ali moram!

mare

Ja obo¾avam kinesku kuhinju! Èula sam da se hrana iz kineskih restorana odavde razlikuje od one prave hrane iz Kine. Sve mi se dopada ¹to sam jela u kineskim restorana i ne znam ¹ta bih preporuèila. Sve je jako ukusno, piletina, teletina, svinjetina, zaèini, povræe. Njam njam...
Moja sestra je pred leto bila u Kini i probala je da jede psa. Ka¾e da je ukusno i da nema neke razlike u odnosu na drugo meso tj. nije gadno. To su posebne vrste pasa koje se gaje na farmama kao kod nas svinjice. NJima to nije èudno.
Ma sve bih probala!

Darker

QuoteMoja sestra je pred leto bila u Kini i probala je da jede psa.
Probao bih i ja da jedem te koji jedu pse!! .grins. .grins. .grins. >:D >:D >:D

vladimir

A mislis da ne stavljaju kucece meso u hamburgere koje kupujes na kiosku? :K :K :K

Darker

Ma, onda æu i sebe da pojedem, evo kreæemo od zanoktica...hehehhe

Smrda

a je li nekog zanima sushi??

Al-Jasmina

Mene.. i jos sto drugih momenata... ali za to je potrebna sveza i zdrava riba...
ili bar da je iz iole nezagadjene vode...ribnjaka...mora...

Smrda

jeste...ali veruj mi polusirova riba(tunjevina ili dimljena) je vrlo dobra zamena,ne savrsena,ali kad nema bolje....jer ne bih se bas kockala sa neproverenim materijalom

Al-Jasmina

Ne brini , nece loa loa u Evropi :)

Smrda

hahaha...sta znam ja ...da se ne nadje neki drugi crvic,domaci?!?! :K :K :K

Korisnicko Ime

Quote from: smrda on 22-10-2006, 22:15:55
jeste...ali veruj mi polusirova riba(tunjevina ili dimljena) je vrlo dobra zamena,ne savrsena,ali kad nema bolje....jer ne bih se bas kockala sa neproverenim materijalom
Polusirovi losos sa skampima
njam, njam

Al-Jasmina

I meni proradi apetit kad se prica o hrani :)