Sajt fakulteta

Started by kaja, 21-05-2009, 12:01:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaja

Zasto vise ne moze, sa kucnog racunara, da se skinu predavanja npr. iz FARMAKOLOGIJE?
FARMAKOLOGIJA je uvek mogla da se skine, a sada su sva predavanja na tom novom linku dostupna samo sa lokalne racunarske mreze.Predavanja do 11.maja i dalje su dostupna ali sve kasnije sto su postavili ne moze.
:namcor

Bred

Nek neko uploaduje ...  :wink:

sladjana

Da li je uopste moguce da se nesto ucini da se predavanja skidaju sa kucnog racunara, a ne samo sa lokalne racunarske mreze?
Nismo svi u BG-u,a predavanja su nam bitna. Cisto me interesuje da li je u pitanju neki tehnicki problem i da li to moze da se sredi.

jecaperec

:hm ja ih skidam od kuce...  :plez :K
sem fiziologije(sto se tice 2. godine) koja moze samo da se uzme u racunarskom...

kaja

Ne moze par predavanja iz FARMAKOLOGIJE i to antivirotici,antimikotici, tireoideja, hormoni hipotalamusa i hipofiza i estrogeni i progestini.Drugo moze, pa sam pomislila da je greska, a i FARMAKOLOGIJA je UVEK bila dostupna. :dole: :dole:

jecaperec

pa stavili su jos
"®ao nam je, pristup ovom prilogu je dozvoljen samo sa lokalne raèunarske mre¾e"
i to zelenim slovima :krsti:
bas glupo... :dole:

Bred

Totalno.

Sajt im je  :dole:

Cak se i ja tesko snalazim kad treba nesto da pogledam, totalno je user unfriendly ...

A i malo su zeznuli s prebacivanjem fajlova u pdf jer im google indeksira apsolutno svaki fajl i sve je svakom dostupno (mislim na predavanja).

Azurnost i dalje nikava, rezultati prvo izadju na faxu pa na netu mada bi logicnije bilo da je obrnuto ...

:wink: :kul:

jecaperec

Quote from: Bred on 09-06-2009, 19:29:29

Cak se i ja tesko snalazim kad treba nesto da pogledam, totalno je user unfriendly ...

Brede, molim te, koristi termine da te i mi obicni smrtnici razumemo :wink:
a tek ona glupost sto predmete MF i MB slusaju zajedno stavili odvojeno :namcor
ne razumem poentu toga...kad je unutra sve isto :krsti:

Bred

Ha ha, nisam se bas udubljivao u problematiku ...

User-unfriendly znaci da se obican korisnik na tom sajtu ne moze snaci ...

Doduse, ruku na srcu, ovo je spejs satl u odnosu na ono sto je nekad bio sajt ...

:wink:

jecaperec

:lol: to jeste.. :>:.
ali na onom si se mogao odmah snaci a na ovom :roll:

Bred

I to sto kazes ...

Navigacija na ovom je umnogome neopravdano zakomplikovana ... :hm

sladjana

Kako bre Jeco skidas predavanja od kuce?
Ja kada otvorim osnovne diplomske studije,jedina predavanja koja postoje su iz medicinske biohemije. I nema sanse da se skinu. Stalno pise da im je zao...bla,bla,bla....
Stvarno je glupo. Sta, sada svaki put kada stave neka nova predavanja,moram da putujem u BG da bih ih skinula. Zasto su ih uopste stavili kada nisu svakom dostupna? Kakva glupost.

jecaperec

Ne znam sta da ti kazem... :ball2:
ja sam 2.godina i nasa predavanja ako su okacena i dostupna su :smekerica:
sad su zavrsena predavanja pa ces makar odjednom sve da uzmes  :K

sladjana

Bred

Ni medicinska biohemija ne moze da se skine sa supe ...

:lol3: