Brakovi i blistavi podovi!!!

Started by lijepa bosanka, 19-06-2006, 15:48:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lijepa bosanka

Idealna ¾ena bi trebala imati stotinu lica i lavovsku energiju,da danju bude savr¹ena domaæica,dobra majka....a kad se smrkne da na sve to zaboravi i bude vatrena ljubavnica.....Postiæi sve to u 24 èasa nije nimalo lako.

Interesantna tema,zar ne?! :wink:

Pa da vidimo da li su ¾ene zaista u stanju da ispune mu¹ki san o idealnoj domaæici,odanoj majci.....i strastvenoj ljubavnici..... Da vas èujem sad koliko ste spremni na ¾rtvu zbog ljubavi??

Ja mislim da je vrijeme takvo da za sve treba dobra organizacija.Meni za mog mu¾a,moju djecu nikada ni¹ta neæe biti te¹ko uraditi,kao i danas ¹to èinim za èlanove moje porodice....ali æe oni imati par zadu¾enja da nema laganja,varanja,tajni....
Mada ima tu dosta uticaja i dosada¹nji odgoj.....Ja sam odgojena u jednoj tipiènoj Balkanskoj porodici gdje mu¹karci bukvalno i ne znaju gdje je kuhinja,usisivaè...i sl.,i na to sam totalno navikla,tako da mislim da moj mu¾ neæe imati problema samnom......

trinity

Sto se mene tice ja sam za to sigurno sposobna
Jedan od glavnih uslova za moju udaju je da mi buduci obezbedi veliku kucu, kucnu pomocnicu x2 i bazen
Ako i ne bude ovako sama cu se potruditi da sebi obezbedim pomocnicu
Sto se veceri tice... i da unono3vam i perem ceo dan za ``krevet`` sam uvek spremna

P.S. Mada znam neke devojke koje iako nisu u braku zive takav zivot posto su opterecene cistocom, a i sexom boga mi..
:loptica :loptica :loptica

Blesava*

moram da ti kazem da je tema odlicna..  :>

zena moze biti upotpunjena samo ako je dobra majka,supruga, domacica i naravno,ako je ispunjena i na
poslovnom planu... :K

e sad...kako to izvesti.. :roll:  :roll:  pitanje je samo organizacije,volje i ljubavi... :>  :>  :> mnogo ljubavi i
razumevanja   :V  :V

zoe

Divno je biti farmaceut i bar se nadati da ces moci sebi da obezbedis makar kucnu pomocnicu!
A sto je vazno njihovo misljenje o idealnoj zeni?! Evo, ja bas mislim da je idealan muskarac onaj koji od zene ne ocekuje da bude sobarica, kuvarica itd.  :[Naravno, sve za porodicu, ali i porodica za svakog svog clana!

nasty girl

ja mislim da svaka zena treba da se zrtvuje za muza i svoju decu...ali je danas malo tih koje bi se stvarno zrtvovale...

volela bih i jadnu kucnu pomocnicu... :loptica :loptica :loptica

vladimir

Чекам да моја девојка да коментар па да кренем у офанзиву... :lol: :lol: :lol:
Мада, није лоша идеја о кућној помоћници... :wink:
Све док се не затражи и баштован или фитнес тренер или инструктор јахања!!! >:( >:( >:(
:lol2: :lol2: :lol2:

Darker

Mislim da danas brak i savremeno dru¹tvo ne idu nikako... Ne znam da li je na¾alost, ili je jednostavno tako... Nisam pesimista, nego sam jednostavno realan...Znam vrlo malo brakova koji nisu razvedeni, a od ovih koji nisu, skoro nijedan(a da nisu neki baba i deda) da je happy... A kluèni problem je nedostatak vremena, hiperprodukcija svega i karijere, jednostavno brak pripada tradiciji, dana¹nje dru¹tvo se zasniva iskljuèivo na napretku, sa velikim nipoda¹tavanjem tradicije... Porodica kao stub dru¹tva preti da nestane...

willie the scot

kucne pomocnice,a?one su ponekad stvarno ko clanovi porodice...jos ako su istovremeno i fitnes instruktori...moram reci da podrzavam-sa zadrskom :)ha,ha,ha,kucna pomocnica...kakav crazy sceme...

zoe

Нема напретка без дубоког ослањања на традицију! Да би уопште било напредка у цивилизацијском смислу, неопходно је познавати прослост и учити из ње. Одрицањем традиције, практично сечеш грану на којој седиш! Јако ми је жао, Даркер, што готово да не знаш успешне бракове! За стабилну државу, неопходна је стабилна породица која ипак почива на успешном браку!
Надам се да сад нико неће прокоментарисати да је брак чиста формалност! Успешан брак свакако није, јер почива на љубави, узајамном поштовању и разумевању!

Bred

LB, udaj se za mene. :>  Sala na stranu. Vise bih voleo da ima kucnu pomocnicu da bi moja zena mogla da se posveti karijeri, da sebe inapredjuje ne da robuje kuci

lijepa bosanka

Ne ¾elim ni ja da robujem kuæi,ali sam malo luckasta....jer mislim da ta neka pomoænica ne mo¾e nikada obaviti neke poslove kao ja!!! A vi mu¹ki gledate svoju korist.....mo¾da bi vi vi¹e neku "dadilju" voljeli?! :K

Darker

Aha, ovo nije tema o braku nego o pomoæi u kuæi... Doooooooooobroooooooooo :> :> :>
@Zoe: samo konstatujem èinjenice, nisam i odu¹evljen njima...

Blesava*

Слажем се са Зое.... :loptica  :loptica

rabrovac

KUCNA POMOCNICA NIJE LOSA IDEJA, TREBA PROBATI I SA SVASTIKOM. VAZNO JE DA ISPUNIS VREME KAD GOSPODJA NIJE KUCI, ILI JE MOZDA I ONA NASLA NESTO SA STRANE. AKO JE GREH STO MOGU DA VOLIM PO DVE TRI ZENE, NEKA MI SE TO NIKAD NE OPROSTI

vladimir

Quote from: rabrovac on 28-06-2006, 21:42:06
AKO JE GREH STO MOGU DA VOLIM PO DVE TRI ZENE, NEKA MI SE TO NIKAD NE OPROSTI

Ne mozes nikad da volis vise od jedne osobe-ako "volis" jos jednu, onda ovu prvu u stvari ne volis...Mozes da se lozis na dve-tri, da budes u kombinaciji sa dve-tri, ali da volis ( istinski ) mozes samo jednu... :run