Ja imam talenat

Started by Bred, 06-06-2009, 16:04:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je poèela realizacija jednog od najgledanijih i najpopularnijih svetskih TV show programa „Got Talent“, za na¹ Region. Ovaj spektakularni takmièarski TV program se radi pod licencom FREMANTLEMEDIA, London.

Emiter je RTV Pink za podruèja Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, preko zemaljskih i kablovskih mre¾a i preko satelita. Cilj i su¹tina serijala „Ja imam talenat!“ je da ohrabri graðane da poka¾u svoj skriveni, ili veæ znani talenat, ili ve¹tinu i da tako naprave preokret u svom ¾ivotu.

Pobednik stièe slavu, dovoljno ke¹a da iz osnova promeni ¾ivot i druge vredne nagrade. Vrednije od svega: pobednik ima ¹ansu da napravi meðunarodni profesionalni ugovor, za svoj amaterski talenat ili ve¹tinu.

Format “Got talent” je sa ogromnim uspehom postavljen u vi¹e od trideset zemalja u svetu. U svakoj zemlji je postigao neverovatnu gledanost. Mogu da se takmièe pevaèi, muzièari, horovi, trupe, igraèi, akrobate, dreseri sa svojim ljubimcima, glumci, pantomimièari, imitatori, zabavljaèi, maðionièari, ¾ongleri i oni sa sasvim neobiènim i retkim ve¹tinama.

Mogu da nastupaju pojedinaèno, ili grupno, porodice, klubovi, udru¾enja, deèji vrtiæi, ¹kole, dru¹tva penzionera, kulturno umetnièka dru¹tva... SVI!

http://www.jaimamtalenat.tv/