MTS-Prepaid mobilni Net

Started by Bred, 29-06-2009, 19:45:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred


Mobilni Internet – brz i komforan naèin za surfovanje po Internetu sada je dostpuan i prepaid korisnicima.

Na bilo kom mestu i u bilo koje vreme mo¾ete da pristupite ¾eljenim Internet sadr¾ajima preko svog raèunara, koristeæi mt:s mre¾u po najpovoljnijim cenama.
Svi Internet pretra¾ivaèi, elektronska po¹ta ili sadr¾aji zabavnog karaktera sada su dostupni preko 3G modema koji vam omoguæava brzinu konekcije do 7,2 Mb/s.
Modem ukljuèujete preko USB porta, pa se konekcija ostvaruje na jednostavan i lak naèin, bez dodatnih adaptera ili drugih ureðaja.

Ovaj jedinstveni prepaid paket dostupan vam je po ceni od 4.800 dinara, a sadr¾i:

   1. modem,
   2. data SIM karticu i
   3. 4 GB inicijalnog kredita za prenos podataka.

Inicijalni kredit sadr¾i i 10 dinara, koje mo¾ete da iskoristite za prenos podataka ili slanje SMS poruka. Kredit vam je na raspolaganju u periodu od 60 dana, od dana aktivacije kartice.

Paket Prepaid mobilni Net aktivirate jednostavno, prvim slanjem SMS poruke.

Kada potro¹ite inicijalni kredit, va¹u SIM karticu za prenos podataka mo¾ete dopuniti na bilo koji od uobièajenih naèina za prepaid dopune. Nakon izvr¹ene dopune, uplaæeni iznos kredita umanjivaæe se po ceni za ostvareni saobraæaj za prenos podataka. Ako ne aktivirate Data plus prepaid dopune, cena GPRS saobraæaja iznosi 9,90 dinara za 1 MB sa pripadajuæim porezima, a obraèunska jedinica je 10 kB.

Ukoliko kupite Data plus prepaid dopune i po jo¹ povoljnijim cenama surfujete po Internetu. Dovoljno je da po¹aljete besplatnu SMS poruku na broj 777 i dobiæete odabranu kolièinu MB za prenos podataka koju mo¾ete iskoristiti u periodu od 60 dana od dana kupovine Data plus prepaid dopune.
Pri slanju SMS poruke na broj 777 unesite sledeæi tekst poruke:
Paket koji ¾elite da kupite
   Tekst poruke    Cena sa porezom
50 MB    50M    250 din.
200 MB    200M    500 din.
500 MB    500M    850 din.
1 GB    1G    1.200 din.

Cena SMS poruke u nacionalnom saobraæaju iznosi 2,20 dinara (bez pripadajuæih poreza). Slanje SMS poruke u meðunarodnom saobraæaju, kao i slanje iz rominga tarifiraæe se prema va¾eæem cenovniku Telekoma Srbija za prepaid korisnike.

Period va¾enja data SIM kartice je ¹est meseci od datuma aktivacije, odnosno od poslednje izvr¹ene dopune prepaid kredita.
Data SIM kartica omoguæava vam prenos podataka i slanje SMS poruka, ali ne i obavljanje razgovora i slanje MMS poruka.

Napomene:

    * Trajanje svih paketa je vremenski ogranièeno na 60 dana.
    * U sluèaju da ne potro¹ite ceo paket u ovom periodu, preostali iznos podataka æe biti obrisan. Ukoliko kupite novi paket, a pre isteka prethodnog paketa, preostala kolièina podataka se sabira sa kolièinom podataka iz novokupljenog paketa, koja vam je na raspolaganju narednih 60 dana.
    * Kupovina dodatnog data paketa ne produ¾ava validnost kartice.

http://www.mts.telekom.rs/index.php?ID=22403&Type=1