Main Menu

Zelena kafa

Started by Bred, 23-08-2009, 00:05:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

SPAJALICA

Stra¹no!
Stvarno ne verujem u te budala¹tine.
©to ka¾e na¹a profesorka Vi¹ih bilaka - kad neka biljka postane popularna svi je forsiraju!
Ne znam da li se seæate mo¾da kako se jednog trenutka forsirao br¹ljen!!!!! (a svi znamo da spada u otrovne biljke!)Te kreme, te gelovi za celulit!!! BLA BLA TRAÆ!
Svi ti preparati su po meni za lenje osobe koje neæe da se uhvate u ko¹tac sa stvarnim problemom, nego tra¾e neke zaobilzane puteve!!!!
Batalite slatki¹e, masnu hranu, poveæajte ¹etnje, ako vas mrzi da ve¾bate, ako ne ve¾bajte, pa æe centimetri i kilogrami odleteti kao rukom odne¹eni!!! :K2:

Bred

#16
Za brsljan gel zene kazu da stvarno deluje i radi posao.  :wink:

Na predavanju o Zelenoj kafi na kom sam nedavno bio tvrde da ova kafa ne sadrzi kofein i diterpene.

Mada, na suprot toj tvrdnji, sve vise zena tvrdi da im ova kafa sve manje odgovara, da imaju probleme sa mucninom, bolovima zelucu, hemoroidima i tahikardijom.

SPAJALICA

Ali ja mogu da garantujem da je tu placebo efekat! Da vi¹e ima koristi sama masa¾a kao takva, jer vas disciplinuje!!! Makar to bilo obiènom pavloviæevom ma¹æu!

Bred

Pa oni se pozivaju kao na neke klinicke studije mada je uvek pitanje proceniti koje klinicke studije su validne (http://farmaceuti.com/tekstovi/?paged=5).  :wink:

iwanna 87

Malocas bejah na treningu,gde mi kaze drugarica da joj tat oije ,,Zelenu kafu" i da je oslabio za 10 dana 3 kg.. I kao covek zadovoljan!1 Boze,gluposti,pa svako ce toliko oslabiti,samo da nejede slatko i da pije vise caja od zove ili vode.. :streber: :streber:

Bred

#20
Pa da ali kazu i da ubija apetit.
Ja ima pacijentkinju koja kaze da je za dva dana skinula 2kg jer uopste nije imala potrebu da jede.  :wink:

A sta je sad ovo -> http://superzelenakafa.com/

iwanna 87

To je cisto psiha i placebo! oseca se zadovoljnom ,pa se aktivira serotonin i eto manje jede! :)))

SPAJALICA

Znate ¹ta - prirodno je najbolje! :cvet
Kada "prirodno" skinem kilograme, ja se tad super oseæam. Kada sebe disciplinujem na manji unos hrane, izbegavanje slatki¹a uz duge ¹etnje i jutarnju gimnastiku, (dakle, jedna umerena fizièka aktivnost...)ja sa tad ba¹ lepo oseæam. Tada imam oseæaj kontrole.
Meðutim, moram da priznam da sam jednom koristila èaj za mr¹avljenje èini mi se da se zove "Kirkolina" ili tako nekako, i nisam se oseæala lepo. On ima i duretièna i diaretièna svojstva. .blah.
Ni¹ta osim prirodnog! Kad èovek bez pomagala izgubi kilograme oseæa se nekako stabilno. Svi ostali preparati, èini mi se da imaju jo-jo efekat!



Bred

Hm, pa da, ali retko ko hoce da ne jede i da trci do besvesti.  :wink:

iwanna 87

Ok,a sta fali sexu?? sagoreva kalorije,manje jedes jer si zadovoljan,plus te zateze! :smekerica: :smekerica:
Bolji je od svega,zar ne?? :lol: :lol:

frckica-j

Ev' ovako da se i ja ukljuèim!  :streber:

Nakon astme, kortikosteroida i svega ostalog ¹to preturih preko glave, iz iskustva tvrdim da jedini naèin da se smr¹a je da se smanji unos kalorija i skapava na nekim treninzima. I sa time se èovjek mora pomiriti. a005  Sve ostalo je ili prodavanje ¹eæerne vodice ili potencijalne atomske bombe. Na farmi fino pi¹e ¹ta sve mo¾e da se desi nakon kori¹æenja nekih od hemijski def. supstanci za smanjenje apetita. Neka, hvala lijepo, radije æu èitav ¾ivot da budem debela. Kafu nisam probala, ali sam skeptièna. Ne vjerujem da je uspje¹nija od zelenog èaja. Mislim, mo¾da mo¾e u nekom smislu pobolj¹ati neke stvari, donekle doprinijeti, ali da æe istopiti kilograme sama, nema ¹anse!  :dole:

©to se tièe dijeta,pogotovo onih brzih, UN i ostalih gluposti, smr¹a se, o da, ali jojo efekat je duplo veæi od gubitka kila¾e i znatno br¾i!  :wall:

Tako da, probu¹i ka¹iku, opskrbi se zeljem, poslu¹aj Miletiækina predavanja (a ne samo preletiti stvari zbog ocjene) i pravac bazen, teretana ili ne¹to slièno. I postani mazohista, drugo nema.  a005 (I ¹to mi reèe moja drugarica: "Imaæe¹ upalu mi¹iæa. I to priliènu. Zbavi neke aspirine ili jo¹ bolje, kupi mirisno ulje i naði nekog macana da te masira!"  :smekerica: Cura nema veze sa medicinom i farmacijom, ali zna kako se multiplikuje efekat!  :trfr: Iskustvo je èudo! :K )

Favis

Ja sam pre nekoliko godina slusala nekog fitnes trenera na TV-u koji je pricao o skidanju kilaze.
Covek je lepo rekao: "Da biste izgubili suvisne kilograme morate da osetite glad! Morate biti gladni!" naravno pored fizicke aktivnosti! Delim njegovo misljenje u potpunosti.
Ne mora to da bude neka rigorozna ishrana...mleko bez masnoce, nema hleba, nista slatko, samo zelenis...
Vezbas redovno i ne veceras (legnes gladan  :djavo ) to je dobitna kombinacija...provereno  :wink:
A pre neki dan sam cula od jednog neurohirurga da masno tkivo/celije menjaju svoju velicinu i oblik tek posle 8-9 meseci fizicke aktivnosti! Da bi se prodrlo u dublje masne naslage mora dugo i redovno da se vezba! Prica je bila u vezi skidanja sala sa stomaka...koje je najteze skinuti!







SPAJALICA

E slatko sam se ismejala ovim komentarima. :K2:
Ali ne znam za¹to je toliki bauk kada neko spomene "zdrav ¾ivot"!???

iwanna 87

zato sto je lakse kupiti pljeskavicu,nego nositi brokole sa sobom u serpici! :smekerica:

SPAJALICA

To je taèno! :K2:
Èula sam da postoji neki restoran sa "slow food" ponudom.... :wink: