Par pitanja u vezi studiranja

Started by jelena91, 29-08-2009, 13:55:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jelena91

Da li neko moze da mi pomogne i uputi me u sistem rada farmaceutskog fakulteta jer planiram da ga upisem sledece godine!

iwanna 87

Au sestro,sta ti pitas!!  :siza:
Pa,kod nas nema sistema! :lol: Svako radi  sta on hoce,a uposte o faksu imas na sajtu fakluteta! :ok:

jelena91

Da li biste u ovom trenutku preporucili osobi da upise farmaciju i ukoliko se neko odluci na to - da li je pre polaska na fax potrebno detaljnije spremiti se za neku predmet ili oblast?

Bred

Procitati:
-Zasto (ne)upisati farmaciju? (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?page=128)
-Najcesce postavljana pitanja u vezi studiranja (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,9352.0.html)

Prvi deo pitanja - ne znam sta da odgovorim. Vreme se drasticno promenilo. Sve je veci broj farmaceuta koji su sve manje placeni ...

Drugi deo pitanja - naravno, za prijemni se polazu hemija i matematika ...

jelena91

Hvala ti na misljenju u vezi prvog dela pitanja!  :wink:
Medjutim, u drugom selu sam htela da pitam da li, nakon sto je neko upisao farmaciju, a pre pocetka faxa, ima svrhe nesto spremati?

iwanna 87

Ma,jok,uzivaj dok mozes!!;)) Sve ti je da faksa ladovina ! ;)))

jelena91

Nadam se da cu se nauzivati  do faxa,inace kako si se ti snasla?

iwanna 87

Jurim uslov za cetvrtu! :streber: Valjda dobro,s obzirom da dosad nisam obnavljala godine,ali ima puno da se radi,od jutra do sutra.. ma ,opusteno,a ne opterecuj se time,ako je ovo ono sto ti volis ,snacices se extra,ne brine se! Bitna je samo volja i zelja i sve ostalo ce doci na svoje mesto! :) samo napred,buduca koleginice!  :ok:

Bred

Mada najbitnije je poloziti prijemni. Posle toga te ceka najduzi odmor u zivotu ...  :wink:

unchy91

Htela bih da pitam kako je na farmaciji,smer biohemija,volela bih to da upisem jer mi se vise svidja posao sa time nego da radim u apoteci??kakv je prijemni iz matematike?mene je profesorka iz skole(inace idem u gimn)naplasila da je na farmaciji najtezi prijemni iz matematike od svih prirodnih fakulteta..unapred hvala!! :wink:

iwanna 87

Ma,nije toliko strasan... mada zavisi da l' vise volis hemiji ,ili matu,zavisnosti sta volis ovo drugo ti je uvek teze! :)): Nije strasno upisati boihemiju ,nije tolika guzva tamo!  :~

unchy91

ok,hvala!htela bih jos da pitam kad otprilike da pocnem da se spremam i kakve su pripreme na fax-u?? :K2:

iwanna 87

Pa,pomeni super!  :ok: Kreni na pripreme,pa sa njima polako,mislim da krecu od oktobra! :)) I probaj trezna da dolazis ,jer znace,pogotovu kada profesori naglasavaju sta vole da daju,a ako si cirke,to ne cujes! :)))) Iz iskustva ti kazem!  :streber:

unchy91

hehe..okok... :lol:hvala..ukoliko budem imala jos pitanja pisacu..pozz

unchy91

da ki neko mozda zna kad pocinju pripreme na fax-u iz hemije???na sajtu fakulteta ne pise nista za ovu godinu..hvala :)