Farma na Pinku

Started by Bred, 31-08-2009, 22:01:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Meðu uèesnicima rijaliti-¹oua „Farma" naæi æe se nekoliko popularnih srpskih folkera, meðu kojima i Topalko, Big Mama, Nikola Rokviæ, Sandra Afrika

Pripreme za poèetak rijaliti-¹oua „Farma" u punom su jeku i trenutno su u zavr¹noj fazi finalni kastinzi za izbor 14 takmièara koji æe se 100 dana boriti za nagradu od 100.000 evra.

Isidora na èekanju, Miliæ se sam nudi?

Na nekoliko internet foruma koji se bave temom „Farme" pojavila se informacija da bi meðu farmerima mogla da se naðe i Isidora Bjelica.

- Isidora bi svakako bila prava bomba na farmi, i u kombinaciji s nekim sebi ravnim po intelektualnim sposobnostima dizala bi atmosferu do usijanja. Ipak, ona jo¹ uvek nije potvrdila uèe¹æe. Za razliku od Isidore, pojedinci poku¹avaju da se na sve naèine uguraju u ovaj ¹ou. Meðu onima koji bi voleli da se naðu u igri je i roker Miliæ Vuka¹inoviæ, biv¹i uèesnik „Velikog brata".

Kako saznaje Press, meðu kandidatima nalazi se najvi¹e folk pevaèa, a u naju¾i izbor u¹lo je dvoje finalista serijala „Zvezde Granda" - Svetlana Tanasiæ - Big Mama i Milan Topaloviæ Topalko. Pored njih, u igri su pevaèica u poku¹aju - Sandra Afrika, kao i Nikola Rokviæ, koji jo¹ uvek vaga ponudu Pinka.

- Producenti ovog ¹oua su na „slatkim mukama", jer im se, pored veæ izabranih uèesnika, neprestano sami nude potencijalni kandidati - ka¾e izvor Pressa blizak Pinku, i dodaje:

- Iako æe se meðu farmerima naæi i voditelji, sportisti, modni kreatori i druge estradne liènosti, glavni akcenat biæe stavljan na one koji provereno prave veliku gledanost - folk zvezde. Zasad je gotovo izvestan ulazak dvoje takmièara iz poslednjeg serijala „Zvezde Granda" - Cece Tanasiæ i Milana Topaloviæa. I dok æe Big Mama, kao prava domaæica, biti zadu¾ena da ostalima pomogne u kuvanju, Topalko je u igru u¹ao nakon ¹to je odustao njegov kolega Stevan Anðelkoviæ. Njima æe dru¹tvo praviti Sandra Afrika, pevaèica poznata po èestom razgoliæivanju za novine, ali i Nikola Rokviæ. Sin pevaèa Marinka Rokviæa trenutno odluèuje o tome da li da postane jedan od folk prvoliga¹a na farmi, èija se gradnja trenutno zavr¹ava u okolini Barajeva - ka¾e izvor Pressa.

nastavak -> http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=77361&sectionId=41&view=story

Z1000

Mentolska televizija koju treba obrisati sa svog TVa. (ja uradio davnih dana)

Lesko987

Ti sto kazu da "brisu" Pink gledaju i znaju sve sta se desava, a ti ces Z1000 sve znati sta se desava na farmi i pljuvati a nisi ni pogledao ali znam da ces gledati. A ako ti se ne svidja postoji jedan pametan uredjaj koji ide uz televizor koji se zove DALJINSKI pa kad ti se ne svidja promeni a kad ima dobar film ili nesto drugo vrati na Pink i niko te nece ubiti! :krsti:

Bred

I opet Maja ostade. Neverovatna je!
:shifty:

iwanna 87

Menu su oni smesni.. Moja mama obozava da ih gleda..Iskreno,ja mogu max 10 min i onda me smore,ali nisu losi.. SVE FOLIRANT DO FOLIRANTA! :lol: :lol: :lol:

Bred

Haha, meni su zanimljivi samo kad se svadjaju ...

Mada me generalno, posle Maje, najvise nervira Djura jer je kao satro dobar sa svima a ustvari se ponasa u skladu sa onom narodnom KVD (Kako Vetar Duva) ...  :hm

dirigent

Video sam u novinama jednim da imaju posebnu stranu za VB , farmu i survivor. Pa u njoj prenose zbirne vesti.
     Uzgred gledam farmu kadgod prebacujem sa kanala na kanal . Svaki dan prosecno po jednu sekundu zivota. Stvarno ne mogu vise da odvojim za to, a i drugima preporucujem isto.

iwanna 87

Joj,kad bi me neko pustio 5 min tamo,da im objasnim kako se radi i pokazem koliko su seljancure na stiklama!  :F :batina :ziveli
Joj,a Vb ne mogu ni da smislim,od toga napad panike dobijam..Videla sam samo u novinama da se neke gole skidaju.. Sta sve deca gledaju. Strasno..

Bred

Ivance, bila bi gora i od Cakane, a?
:K

iwanna 87

M,aja bih,bre,sve to postrojila,cicu im njihovu! Neumeju ruke iz guzice daizvade,a znaju da se svdjaju i rugaju i izigravaju idiote na Tv-u...A ,Maju ,znam lico..  :batinaProsta je i glupa i buljava i mala i mrsava i fuj!Od nje mi se  :bljak:. cakana je krestava kreketusa,ona sa plavom kosom fufa u usponu.. Bre,skupina socijala.. Jbt,pa ja sam odrasla u Bg-u i znam i oribati patos i kravu pomusti i skuvati i sve...,a  imam i faks.. Pa,koji  su k..,one neke primadone! latile se mikrofona,pa misle da uvatile.. da ne psujem.. :run :run
Sto rekla moja tetka: ,, Tesko nama ,kada se opanak popapuci!":))) :run :puca2:

Bred

Pa cek Ivance u cemu je problem, koliko ja vidim, sve muzu (krave Ljilju i Bilju)? :lol3:

iwanna 87

Jes,al' koliko im je trebalo.. prvo su dramu od tog anapravile.. E,a najzesca mi je bila maja sa frizerkom! ;)))
Mama me je bila smorila da to vidim i kada sam pogledala,odvelila sam se od smeha... ma,samo jebromlem sto su to sve curke...  :)):

Bred

A sta je bilo sa frizerkom?!  :hm

iwanna 87

Pa,kao ne ume sama da opere kosu ,nego joj treba frizerka da joj opere kosu i da je isfenira! :))

Bred

:lol3:

Pa nju su bas prozivali da ne pere kosu nedeljama? :face:

I Viktoriju da se ne kupa uopste. :K