Nastava za brucose pocinje 2.10.!

Started by Bred, 02-09-2006, 00:40:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

trinity

polako brucosi to ne treba da bude tako sve sto vam je nejasno treba i morate da pitate
Profesorima je velika novina ovakav nacin predavanja sa interakcijom sa studentima dajte im malo vremena, ali i podsticaja u vidu razgovora sa njima makar i posle predavanja pitajte, predlazite komunicirajte sa profesorima

zoe

Rece mi brat da je Stana danas bila malo nervoznija pa su je ljudi doziveli kao nekog strasnog lika sto zakljucujem i po tvom postu, hulio. Elem, nemojte se brinuti, ta zena je faca i stvarno je mnogo fina i slobodno je pitajte sta god da nije jasno!

pereca

Ne zaboravite da aktivnost na predavanjima donosi ESPB. Nema razloga da se ustrucavate sa pitanjima, pa tu ste da bi naucili i profesori su tu da bi vas naucili.
Samo napred, koristite svoje prilike.

Bred

Prilicno sam skeptican oko toga kako ce ovo da izgleda. Em nista nisu mogli da pitaju em su ih listom skoro svi profesori drzalli i duze od predvidjenog termina za vezbe. Inace, rekli su da predavanja N-I-S-U obavezna i da nose samo 1-2 boda od ukupno 60. Tako da za sad, nema ni B od Bolonje.

pereca

Da, 1-2 poena nosi samo prisustvo na predavanju (ako neko cita novine na predavanjima, po meni ne zasluzuje ni ta dva poena), ali aktivno ucesce (kvizovi, panel diskusije, razgovori, pitanja) nose dodatne poene. Niko nece biti sankcionisan zbog nedolaska na predavanje, ali nece ostvariti poene koje ona nose. Sto ce uticati na ocenu, prosek. A mozda bas ti poencici na kraju zafale.
Duze zadrzavanje od predvidjenog nije dozvoljeno, zalicemo se zbog toga.
Niko ne sme da studentima uskrati pravo da pitaju.

hulio_salinas

pa ljudi, nisu nam ba¹ pominjali na¹u aktivnost na predavanjima... toga nigde nema meðu bodovima... ima samo aktivnosti na ve¾bama Uvoda u farm, a ovo ostalo ni¹ta nije reèeno... mo¾da æe nam reæi, ali sumnjam, po¹to samo furaju dalje...

stana? je li to MAT-èarka, po¹to jo¹ ne znam najbolje koje ko... me¹am... ako je ona, èinjenica je da je bila nervoznija i nestrpljiva...

danas nas je bez pauze dr¾ala redovno od 8,30 do 10,15 plus 5 minuta bonusa (neplaniranog), ali nije ni¹ta uradila osim ©TO NAM JE UKINULA ODMOR!!!

pereca

Svi cete na CD-ovima dobiti studijski program sa detaljnim objasnjenjima, nadam se da ce to biti ubrzo. Ma, znam, svi zure da ispredaju sto su planirali, ali ne dajte se, podignite ruku, pitajte.

Da, Stana Nikcevic je prof. matematike i nije smela da vam ukine odmor.
Ja sam u komisiji za pracenje sprovodjenja reformi, pa cu ovaj podatak zabeleziti. Ali se nadam da su profesori na pocetku ipak malo zbunjeni jer je i za njih sve ovo novina, a da ce se vremenom stvari popraviti.

hulio_salinas

ma ok... imamo mi  razumevanja... samo sam pomenuo, jer vas sve zanima... posle nekoliko sati sedenja i sami smo zaboravili da nismo imali odmor... xexeex

izgleda da ove diskove dobijamo u ÈET, kada budemo podigli ID kartice... javiæu vam... kao i uvek...

pereca

I treba da nas informises i puno ti hvala. Mnogo znaci  :cvet

hulio_salinas

ma bre... nema frke... pa meni mnogo vi¹e znaèi, jer dobijam povratnu informaciju + savete!!!

i u mom je interesu da vas obave¹tavam...

:wink:

kyu_1987

Moze li neko da mi kaze sta se u stvari radi na predmetu Uvod u farmaciju, nisam mogao da budem na ovom predavanju zbog nekih obaveza

hvala

hulio_salinas

¹ta se u stvari radi??? pa... sve ¹to pi¹e u nazivu predmeta... seti se samo poèetka svakog predmeta... definicija, uloga, znaèaj, cilj, itd itd... samo ne znam kakve æe nam ve¾be biti, ali o tom potom...

pereca

trebalo bi da imate neke vrste radionica na ve¾bama. Meni se mnogo svidelo kako je to zamisljeno.

Kad i gde imate ve¾be iz Uvoda u farmaciju, volela bih da vidim kako to izgleda?

Bred

I ja bih to video. I za to sam prilicno skeptican. Imam utisak da ce se svi kriterijumi, nacini i teme predavanja sa etike preneti na uvod u farmaciju. Generalno, brucosi su se smorili na Uvodu a ja sam iz naziva predmeta unapred zamisljao da to treba da bude nesto jako, jako zanimljivo i da brucose vec sad zainteresuje za farmaciju a ne puko nabraja godina i imena istorijskih licnosti. Juce su se pola sata lomatali studenti+profesorka da definisu sta je farmacija?
Bice ovde stravicno mnogo poslai ispravljanja gresaka i propusta u hodu.

pereca

Niko nije savrsen, ali svi treba da se ukljucimo u dovodjenje stvari na pravo mesto