Germanijum Ge132

Started by Bred, 06-01-2010, 18:36:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mrvicaaa

Zasticena cena germanijuma je 5220 din. toliko bi svuda trebao da kosta. To je dodatak ishrani i kod zdravih osoba ojacava imunitet i na taj nacin stiti od mnogih bolesti. Ne moze se reci da leci bolesti, ali ubrzava oporavak organizma,i poboljasava mnoge hronicne procese. Sto se tice iskustava ja imam jedno. Moj brat je imao hepatitis b, i jetra mu je bila u jako losem stanju. Inace on je student medicine i sam je po simptomima to i otkrio uz konsultaciju sa profesorima. Jedno vreme je bio na infektivnoj klinici i u posetu je mogla da mu dolazi samo porodica. Poceo je da pije germanijum, zbog njgovog stanja pio je i 3,4 tablete dnevno. I doktori, a i njegovi profesori na fakultetu su bili iznenadjeni rezultatima koje je imao. Jetra mu se skoro duplo brze oporavila nego sto je to uobicajeno. E za sada je to, da kazem pouzdano iskustvo koje ja mogu da vam prenesem. Imam druga koji ima dijabetes i sada je poceo da pije germanijum, tako da kada budem videla kako ce on reagovati na ge, podelicu to sa vama...

Bred

Ocekujemo da nam preneses to drugovo iskustvo.  :wink:

Inace, to jeste preporucena cena, ali moze da se nabavi i jeftinije. U nekim apotekama ofc.  :wink:

mrvicaaa

pa konkretno ja sam se uclanila u tu mrezu prodaje, prvenstveno zbog sopstvenih potreba. i postoji pravilo, a to je da ukoliko neko iz mreze proda germanijum po nizoj ceni od "zasticene cene", moze biti izbacen iz te mreze i nikada vise nece imati sansu da se uclani na svoje ime. e sada, neki ljudi to postuju, a neki ne. a ja javljam cim budem imala neku informaciju, ali trebalo bi da prodje bar neki period. mada on cesto kontrolise krv, pa ukoliko bude nekih promena javljam  8)

Bred

Hm, sad sam se jako razocarao sto sam procitao da se to prodaje po MLM sistemu. :face:
To nije kozmetika iako spada u nelek!!! :nonono:

Takodje, neko poverenje ne uliva ni to sto na sajtu nigde ne pisu podaci o firmi koja uvozi ovaj germanijum.

Zbog toga jedna vama konkurentska a farmaceutima poznata firma ce da pocne da uvozi svoj germanijum koji ce kostati manje.  :wink:

mrvicaaa

pa na taj nacin se prodaje dosta proizvoda npr. aloa vera, a da mi ni ne znamo, ali to ne umanjuje njihov kvalitet. firma koja uvozi organski germanijum se jako ozbiljno bavi tim poslom, svaku seriju proizvoda prati sertifikat o da kazem "garanciji kvaliteta", ne znam kako se to strucno kaze. imaju svoj sajt na kom se mogu dobiti razne informacije. inace oni nemaju konkurente, zato sto su oni jedini  ovlasceni distributeri organskog germanijuma 132 koji je proizveden u japanu. to je jako bitan podatak. zato sto je ta konkurentska firma na koju ti verovatno mislis, inace austrijska, uspela nekako da udje kod nas u zemlju, i prodaje germanijum 132 po nizoj ceni, tu je veliko ali...taj germanijum nije organski, i pokazalo se da je toksican. inace prodaja germanijuma tog proizvodjaca je zabranjena u evropskoj uniji. tako da kao sto sam vec rekla u nekom ranije postu, treba voditi racuna sta se kupuje, i treba se dobro raspitati pre kupovine bilo kog preparata. jos samo da napisem da su blagodeti germanijuma prvi uvideli japanci, tako da mi i samim tim proizvod koji potice iz japana vise uliva poverenje.

Bred

Ok, nije da hejtujem, ali ja sam za svaki 10. Germanijum video spakovano uputstvo na srpskom  u kutiji a sertifikat o ispravnosti nisam video a ni dobio NIJEDAN.  :wink:

mrvicaaa

ja mislim da sve to zavisi od koga nabavljas. posto se uz svaki germanijum dobije i kutija sa uputstvom, e sada mozda nekoga mrzi ga to lepo slozi. provereno svaka serija ima sertifikat i on se uglavnom uzima kada se radi sa apotekama.

Bred

E, o ovome pricam -> http://www.jarrow.com/product/303/Germanium_Ge_132

Pojavio se i kod nas, cena je oko 3000din.

Btw, pogledajte cenu u USA (~1500din) -> http://www.diet.com/store/products/jarrow-germanium-30mg-ge132-30-caps

mrvicaaa

ja stvarno ne znam sta da ti kazem. jedino sto znam da se kod nas pojavio jos jedan germanijum za koji su utvrdili da je toksican. jos cu se tacno raspitati ko je proizvodjac. bilo kako bilo, ja se i dalje opredeljujem za japanski proizvod, obzirom da oni vaze za jedne sa najmanjim procentom obolelih od raznih kostanih bolesti i tumora. naravno svako ima pravo na svoje misljenje i svoj izbor

Favis

ja sam platila jarrow Ge 100mg 60 kapsula 27 dolara preko interneta.
Inace u radnjama taj isti jarrow Ge od 100mg 30 kapsula je 25 dolara.

mrvicaaa

pa naravno da je sve jeftinije kada se kupuje preko interneta

frenkyonline

video sam skoro kod lika u biljnoj apoteci kosta 4600. Pojeftinjuje vremenom tako da ako se malo jos ko strpi ko zna koliko ce da bidne  :plez

mislim da se slicna pricala vrtila i oko famoznog GD-100 koji se i na grandu reklamirao svojevremno. Tad se i prodavao nekako a sad vise niko i ne pita za to.  :run Sad je tu svemocni germanijum  :Bog

Bred

GD-100 je izgleda prilicno veliki promasaj sa marketinske strane jer se trazio samo dok se reklamirao na Grandu, sad ga uopste niko ziv ne trazi.

Jos jedan dokaz koliko je mocna Grand masinerija. :face:

DLO

Evo najnovijeg izvestaja o ispitivanju : http://internationalhealth.biz/ge132/analizagermanijum.pdf a ukoliko nekoga interesuje nesto strucnija literatura po pitanju germanijuma i konkretno proizvoda GE132 neka javi...

Bred

Sve nas to interesuje ali pozeljno bi bilo da je ta literatura u elektronskom obliku?