Germanijum Ge132

Started by Bred, 06-01-2010, 18:36:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

DLO

Quote from: Bred on 18-02-2010, 14:48:36
Sve nas to interesuje ali pozeljno bi bilo da je ta literatura u elektronskom obliku?

imam knjigu Dr. Asai u pdf formatu ali na engleskom jeziku... (u kojoj je sve objasnjeno do najsitnijih detalja) a knjigu Dr. Snezane Basic posvecene konkretno ovom proizvodu mogu da skeniram pa da posaljem, ko je zainteresovan neka mi pusti mail na PM... imam jos i niz prezentacija dobijenih od firme, ali to je nesto u kratkim crtama i vise su orjentisane ka poslovanju i mogucnostima zarade...

nirre

Pa daj sve odvdje,da svi vidimo

frenkyonline

zasto nigde nema naziv proizvodjaca, fabrike, onog koga napravi i sl. Samo zemlja porekla uvoza distribucija call cenrat itd.Jel zna neko  :shock2:

Bred

Hm, pa to jos dodatno baca sumnju.

Na najnovijem uputstvu koje smo dobili sa ovime Ge (u jednoj kutiji nema uputstvo a u drugoj ima) pise da se ne preporucuje za decu mladju od 18 god ...

frenkyonline

ja sam morao da stampam uputstva. isto ko sa inteneta.  :wink:

Bred

Totalno neprofesionalno :?: :nonono:

frenkyonline

sta da se radi kad nema, a treba da bude. dobro popravili su se malo to je spocetka bilo  :plez

DLO

http://www.karlloren.com/ogc/research/books/book1/book1.htm (http://www.karlloren.com/ogc/research/books/book1/book1.htm)

knjiga na engleskom Dr. Asaia... a Basickina knjiga cim mi stigne na mail...

sediste firme je blizu Novog groblja u Beogradu :D u ul. Stanka Vraza 10/II, tamo mozete kupiti knjigu ili se blize informisati o proizvodu, cena je 150din. ... mada je ja kacim cim mi stigne na mail...

p.s. ovde imate raspored predavanjima po gradovima... pa ako se uklopite poslusajte uzivo Dr. Basic...

http://internationalhealth.biz/sr2/index.php?option=com_wrapper&Itemid=37 (http://internationalhealth.biz/sr2/index.php?option=com_wrapper&Itemid=37)

SPAJALICA

Mislim...DLO,
Sve je ovo lepo, ali mesec je veæ pro¹ao..... :dole:
A predavanje koje jedino mo¾emo da "ukaèimo" je danas u Èaèku, ali ne znamo ni gde ni kada....... :roll:   

frenkyonline

i jel bio neko na predavanjima.... :streber:

DLO

Quote from: SPAJALICA on 26-02-2010, 08:55:53
Mislim...DLO,
Sve je ovo lepo, ali mesec je veæ pro¹ao..... :dole:
A predavanje koje jedino mo¾emo da "ukaèimo" je danas u Èaèku, ali ne znamo ni gde ni kada....... :roll:   

nisam dokon po ceo dan da visim na forumu... da sam malo ranije video post zvao bih da pitam... za Nis vas obavestavam jer imam informacije iz prve ruke... predavanja se najcesce odrzavaju u velikoj sali restorana Kamin (blizu Saborne crkve)... za termin u Nisu javljam cim meni bude javljeno... obicno se drze prezentacije jednom u dve nedelje... a za druge gradove pitajte, ako budem video na vreme, raspitacu se...

druga informacija je ta da Dr. Basic vise ne radi za firmu jer je najurena ili je sama otisla... iz razloga sto zeli samostalno da krene sa uvozom germanijuma... tako sam danas cuo, digla se velika prasina oko toga, tako da nju necete vise moci da vidite na predavanjima u okviru firme... a njenu knigu imam skeniranu, javite mi se na pm da vam saljem na mail zbog interne namene...

SPAJALICA

Hm... èudno....

Koliko vidim post ste ostavili 25. 02. 2010...... Samo sam komentarisala  da ste kasno ostavili informacije za predavanja i da su te informacije nepotpune.

To je ba¹ èudno za dr Ba¹iæ...

P.S.To da li ste dokoni ili ne....to je va¹a stvar! :roll:

DLO

Quote from: SPAJALICA on 27-02-2010, 12:04:49
Hm... èudno....

Koliko vidim post ste ostavili 25. 02. 2010...... Samo sam komentarisala  da ste kasno ostavili informacije za predavanja i da su te informacije nepotpune.

To je ba¹ èudno za dr Ba¹iæ...

P.S.To da li ste dokoni ili ne....to je va¹a stvar! :roll:

raspored sam postavio ne da bi se neko "ukacio" na predavanju u roku od dva dana... vec informativno (ako vreme i mesto dozvoljava da se poseti i poslusa o proizvodu), a to sto raspored nije azuriran i adekvatno uradjen od strane onih koji su zaduzeni za to, nije moj problem, ako se vec toliko zurite... do svih zeljenih informacija ste mogli da dodjete vrlo brzo i lako, da ste se malo potrudili... na datom sajtu postoji i br. telefona firme pa ste mogli da pozovete i da se informisete iz prve ruke, a ne da cekate na odgovor forumasa  :wink:

sta je to cudno za Dr. Basic, nisam razumeo bas najbolje u kontekstu cega...

p.s. ;) nemam ni vremena ni energije da se prepucavam na forumu, ako vas jos nesto interesuje pitajte, samo molim bez tenzije... magistre!  :puca2:

Bred

Ok, smirite tenzije, DLO hvala na svim informacijama koje sta nam obezbedili.  :wink:

SPAJALICA

Takoðe, hvala na informacijama...
Izvinjavam se zbog eventualnih tenzija. :wink: