Poljupci

Started by Bred, 02-09-2006, 02:10:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

LJubljenjem unesite u svoj ljubavni ¾ivot novinu, osve¾enje i uzbuðenje, a ¹to da ne, i taktike
Ka¾u da je poljubac kruna ljubavi. Pa ipak, veæina nas zna za samo jedan naèin ljubljenja, onaj filmski, francuski, nauèen iz holivudskih filmova. Predla¾emo vam da u svoj ljubavni ¾ivot unesete i neke od varijanti ljubljenja koje vam predstavljamo. Ne ko¹ta ni¹ta, probajte, mo¾da osve¾ite svoju romansu! Zapamtite, ljubljenje ne podrazumeva dodir usnama, uop¹te!

Leptir
Pribli¾ite se partneru do krajnje granice, tek toliko da su vam lica odvojena nekoliko centimetara; ili jo¹ bolje milimetara. Zatvorite oèi i na komandu ih zajedno otvorite: gledajte duboko u njene/njegove oèi, prouèavajte ¹are dok ona/on prouèava va¹e. U¾ivajte u neponovljivom oseæaju koji æe vam pro¾eti telo.

Obraz
Ne brinite, nema veze sa istoimenom organizacijom: reè je o najobiènijem, deèjem poljupcu u obraz. Ali, ako se on dogodi izmeðu dvoje koji su u ljubavi, dobija sasvim novu dimenziju. Polo¾ite ¹ake na ramena partnera, zatvorite oèi i ovla¹ dodirnite njen/njegov obraz usnama. Ponavljajte ovo slu¹ajuæi instinkt.

Uho
Ne, ne, ne... Niko ne voli da mu se jezik zavlaèi u unutra¹njost organa sluha, nasuprot pogre¹nim uputstvima koja se mogu videti na amerièkim filmovima. I ovde je preporuèljivo ne¾no, strastveno ljubljenje i grickanje u¹ne ¹koljke, bez ikakve penetracije.

Eskimski
Svi znamo o èemu je reè, a koliko nas je zaista probalo? Pribli¾ite lica jedno drugom, zatvorite oèi i trljajte nosiæe do iznemoglosti! Ne¾no.

Kapci
Uzmite partnerovu glavu u svoje ruke, krenite kao da æete da se poljubite "francuski", a kad ona/on zatvori oèi, poljubite je/ga u jedan, pa u drugi kapak.

Obrve
Da li je iko probao ovo: iskoristite priliku kada se partner odmara i priðite mu s leða. Pre nego ¹to se snaðe, ne¾no mu spustite jedan poljubac malo ispod obrva, prema oku. Vrlo intiman poljubac, probajte pa æete videti!

Prstiæi
I ovde zaboravite na one perverzije iz glupih filmova koji se vrte na glupim televizijama. Jednostavno uzmimajte jedan po jedan prst pratnera, prinesite ga ustima i ne¾no milujte usnama.

Stopala
Isto va¾i kao i za prethodni poljubac. Stopala su prepuna nervnih zavr¹etaka, pogotovo tabani. Prava erogena zona, mada potpuno zapostavljena. Ova vrsta ljubavi se ne preporuèuje ¾enama koje su u vezi sa tzv. "domaæinima", koji znaju da preskoèe poneko tu¹iranje. Osim ako ne zakaèe akutni gubitak èula mirisa.

Èelo
Jeste li se ikad zapitali koliko u stvari prija i znaèi èist, ne¾an, prijateljski poljubac u èelo, i to od strane voljene osobe?

Led
Iznenadite partnera: stavite komadiæ leda u usta i, kad krene ljubljenje, prosledite ga jezikom u njena/njegova usta.

Francuski
Evo i njega. Jeste li znali da se u Francuskoj ovaj poljubac zove "engleski"?

Voæe
Stavite izmeðu usana komadiæ kajsije, limuna, pomorand¾e, jabuke, zrno gro¾ða... Igrajte se zajedno sa ovim komadiæem prirode, kotrljajuæi ga po obodu usana partnera. Pazite da vam ne pojede rekvizit!

Priredio I. Æ.
nastaviæe se 


Glas-javnosti

hulio_salinas

Oni (muskarci) i poljupci
Izvor: Krstarica



Èesto je ¾ensko uverenje da su ¾ene te koje vole poljupce i ¹to vi¹e ljubljenja, dok su mu¹karci najvi¹e zainteresovani za sam koitus. Statistike pokazuju da je ovo uverenje potpuno pogre¹no.

U¾ivaju i mu¹karci u ljubljenju, i te kako - statistike pokazuju da bi èak 64 posto mu¹karaca veoma volelo da se vi¹e ljubi sa svojim partnerkama. Mu¹karci i ¾ene ipak se razlikuju kad je o ljubljenju reè po tome ¹to mu¹karci najèe¹æe nimalo ne razmi¹ljaju o naèinu na koji se ljube.

Veæina mu¹karaca veruje, naime, da ako u¾iva u poljupcima, u njima u¾ivaju i njihove partnerke - na kraju krajeva, svi znaju da ¾ene vole da se ljube, u èemu bi bio problem? Prilikom ljubljenja se manje-vi¹e isto pona¹aju, a obièno i nisu ne¹to izbirljivi, eventualno nekome zasmeta ako ga devojka prejako ugrize, inaèe u¾ivaju.

To ¹to mu¹karci u tolikoj meri u¾ivaju u ljubljenju zapravo je veoma zgodno za ¾ene, jer im omoguæava da bez mnogo te¹koæa svom dragom poka¾u kako da im pru¾i vi¹e u¾ivanja - a on æe i u malo promenjenom naèinu ljubljenja u¾ivati. Kako to uèiniti?

Ne¾no uhvatite svog dragog za glavu, a onda mu recite da stane i da se samo prepusti va¹im poljupcima, ili da ¾elite ne¹to da isprobate. I onda ga ljubite onako kako ¾elite da i on ljubi vas. Èim shvati da je to ono ¹to u tom trenutku ¾elite, bilo da se radi o ne¾nom ljubljenju ili o ¾estokim poljupcima, nastaviæe i sam tako - i u tome æete oboje veoma, veoma u¾ivati. Samo, ukoliko ste u tom trenutku raspolo¾ene za ne¹to grublje, kao ¹to su malo jaèi ugrizi, ipak budite oprezne, jer to nije ne¹to u èemu æe svako u¾ivati.

Prilagoðavanje naèina ljubljenja jedan je od problema koji se najlak¹e re¹avaju i povodom èega se najlak¹e posti¾e dogovor. Prava je ¹teta ¹to i ostali problemi u ¾ivotu, ljubavni ili ne, ne mogu tako lako da se re¹e.

stef

 Prvi cujem da ste french poljubac zove engleski...odakle ti to?
A led.... :stid: moze da se iskoristi mnogo bolje... :plez

jeca87

Jao, meni se svidja...

Al-Jasmina

Volim poljubac i rado ga se secam :happy:

Smrda

hmmm...da.
zvuci poznato...
nego,ima i jedan po imenu sabljarka?
cuo neko?

cvjetic

ja mnogo volem ove eskimske...bas su slatki...i volem ove da ljubim u kapke... :happy: :happy: :happy:

stef

@ Smrdo koji je?

Al-Jasmina

Cvjetiæ,
moguænosti su neiscrpne  :happy:

npr.

ljubljenje samo jedne usne,
sa varijntom kori¹æenja ne¾nog grickanja ili prelaska vrhom jezika preko te iste
stvar je u neobiènosti senzibiliteta koji se tada javlja kod osobe kojoj se to radi...  :wink:

stef

#9
 Sorry za  :OFF...ali Jass mojne da pravis zazubice... :ohwell:, treba da pocnem da balavim ovaj ekran zamisljajuci xy osobu.

Al-Jasmina

Sori Stef,
:lol:

a trudila sam se da zvuèim klinièki :ohwell:
radi svih koji klimaju potvrdno i solidarno na moju izjavu:
''...rado ga se seæam!''  :1

Wolf

Sorry i od mene na  :OFF, ali Stef mi se na mestio na zicer

@Stef
xy su geni za muskarca :luda

Roben

preskocimo poljupce i predjimo na  :neee :neee :neee

cvjetic

Quote from: Wolf on 18-01-2007, 00:20:44
Sorry i od mene na  :OFF, ali Stef mi se na mestio na zicer

@Stef
xy su geni za muskarca :luda
hahhahhahahhahahahahahahhhahahahah :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog :Bog
Quote from: Roben on 18-01-2007, 00:21:20
preskocimo poljupce i predjimo na  :neee :neee :neee
e moj ti...previse upotrebljavas ovaj smajli... :nene: :nene:

Al-Jasmina

Quote from: Roben on 18-01-2007, 00:21:20
preskocimo poljupce i predjimo na  :neee :neee :neee

Ne!
Tema o sexu ima sasvim dovoljno.
I dosta vi¹e sa ujuravanjem svake moguæe prilike da uturite taj smajli
  :lol:

natrag na poljupce  :ljubav: divni su!
Ima li neko ludo iskustvo sa poljupcem koje ¾eli da podeli?