Napravljen kondom za decu

Started by Bred, 04-03-2010, 19:53:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Mladi se danas u sve veæem broju i sve ranije upu¹taju u seksualne odnose. Zbog ovog alarmantnog podatka Velika Britanija uvela je seksualno obrazovanje uèenicima od sedme godine, dok je ¹vajcarska vlada donela odluku da se poène sa proizvodnjom odgovarajuæih kondoma za decu od 12 godina.

U Britaniji æe deca poèeti da uèe o seksualnosti veæ u sedmoj godini, ka¾e novi obrazovni program za osnovne ¹kole. Program je namenjen uèenicima izmeðu 7 i 11 godina, a deci æe obja¹njavati razvoj deèaka i devojèica, spermatozoide i jajne æelije, va¾nost braka kao i opasnosti koje sa sobom nosi èesto menjanje seksualnih partnera.

©vajcarska vlada oti¹la je korak dalje kad je donela odluku da se proizvode kondomi male velièine za deèake do 12 godina starosti.

Kondomi izuzetno male velièine za deèake starosti do 12 godina æe izaæi u prodaju u ©vajcarskoj odmah posle kampanje za oèuvanje seksualnog zdravlja.

Kondomi pod nazivojm „Hotshot“, poèeli su da se proizvode posle vladinog istra¾ivanja koje je pokazalo da deèaci uzrasta od 12 do 14 godina ne koriste odgovarajuæu za¹titu tokom seksa.

nastavak -> http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2010&mm=03&nav_id=415606

stephen

Me zezas  :shock2:


Auuuu mi bas napredujemo :)

SPAJALICA

#2
Haos! ovo je stvarno ¹okantno!  :wacko:

frckica-j

U redu da imaju seksualno obrazovanje ali da ima¹ odnose prije 12???  :shock :face: