Zelena kafa is not dead

Started by frenkyonline, 06-04-2010, 14:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

frenkyonline

Da li ste videli novu reklamu za Zelenu Kafu?
Ovog puta bez sibutramina...
Sprdnja  :roll:

Bred

Nisam video, jet to opet reklama za Leontininu kafu?

frenkyonline

da samo sto su na ovoj napisali "bez sibutramina" i precrtano kao znak zabrane pusenja. Kao uskoro i te fore.I naravno Leontina u drugoj pozi...  :~

frenkyonline

Bred

Sta to? Jos je nema u veleprodajama ali pomama polako opet pocinje.
:face:

:nonono:

frenkyonline

oko 180 din kesica...manje vise isto ko stara...

Bred

Da, pojavila se sad i u veleprodajama i u apotekama.

Cena je ista.  :hm

Moca93

ma samo bre kradu narod  :gnjec: :djavo

Bred

Narod dozvoljava da ga kradu, a zene generalno nisu normalne. :K

frenkyonline

Bred

Moca93

xaxaxaxaxax mozda imas pravo  :djavo

mima140186

A ko proizvodi sad? Ja radim za Elephant promocije, al sam sad na pauzi zbog junskog roka pa nisam upucena   :pst

P.S. Zelena kafa mi je nenormalno povecavala pazar u apotekama  :wink:

Bred

QuoteOvom prilikom ALFA MEDIA POOL obave¹tava javnost da je na osnovu ugovora zakljuèenog sa BEOTON INTERNATIONAL COMPANY doo preuzela pravo razvijanja i kori¹cenja poznatog brenda ZELENA KAFA èije je za¹titno lice muzièka zvezda LEONTINA PAT.

Pazare je digla svima.

Ali ocigledno su nesto muljali.

Mada, kod nas je sve moguce pa i taj scenario da je u sustini sve ostalo isto tj da isti ljudi stoje i iza ove "bez sibutramina" a da su distancu od elephanta namerno napravili da im ne bi uticalo na promet i prodaju.

Mi smo mislili da ce nam promet drasticno opasti otkako su je povukli, medjutim, to se nije desilo sto je super. Ljudi su ok prihvatili i ovu Extra zelenu kafu mada u sustini vise traze ovu Leontininu cak i tu sa sibutraminom bez obzira sta mi pricali i upozoravali koliko je opasno uzimati sibutramin na svoju ruku. Zene u tome prednjace i zbog toga sam i napisao da su nenormalne. :K :nonono:

mima140186

xa xa xa i meni je drugarica trazila da joj nabavim kafu na crno ali nisam mogla  :shock2:
Koliko sam ja cula sibutramin je zabranjen tek od pre 4-5 meseci. Deluje tako da povecava pritisak, izaziva aritmiju, vezuje lekove i izbacuje sve sto je stetno. Tako da svi koji imaju dijabetes i kardiovaskularne probleme ne treba da je piju jer ponistava dejstvo tih lekova. A na kutiji i pise da je nije pozeljno da koriste takve osobe.
U kapsulama (koliko se secam) nisu pronasli sibutramin.

Ima i ona sa garsinijom, i neka hrvatska, i americka (ili kanadska)zelena kafa. Nije Elephant bio jedini koji je prozvodio, samo je imao dobru reklamu - NA FARMI  :stop: :namcor