Prijemni ispit 2010.

Started by _Joja_, 15-05-2010, 15:15:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 10 Guests are viewing this topic.

alhemicarka

Ja sam kod jedne prof. u Beogradu 3 sata placala 30 eura, a bilo nas je po 6-7. Cak i nekih studenata sa farmacije koje je ta prof. spremala za odredjene ispite. To je bio uzas, ali ova kod koje sada idem je extra!!!

Jovana Bajic :)

Quote from: Scepty on 14-06-2010, 18:07:59
@Jovana Bajic  
  Pa zato sto je COVEK. On tako sprema vec generacije djaka, a mi smo mu verovatno poslednja (nije da je on pred penzijom, ima 50-ak godina, nego zato sto je svaka naredna generacija sve "delikventskija"... da mislim da je to pravi izraz).  
  -Moje drugarice idu na spremanje iz hemije -500 din cas-.
  -Moje spremanje je kostalo 0 RSD-a. Stedim ^^

Ova moja prof mi nije inace prof u skoli,hemiju bas dobro zna al samo kuka kako malo naplacuje casove (malo joj 10eura) a radi plus u dvije skole.Mrzim ljude kojima nikad nije dosta para -.-"

alhemicarka

Moguce da je bik u horoskopu jer oni mnogo vole pare.  :wink: Ups, ako se neko pronadje u ovome pa se naljuti, najebadrljala sam.  :roll:

Quote from: alhemicarka on 14-06-2010, 18:12:46
Moguce da je bik u horoskopu jer oni mnogo vole pare.  :wink: Ups, ako se neko pronadje u ovome pa se naljuti, najebadrljala sam.  :roll:

Rak je :roll: ... Stvarno joj zavidim kako hemiju zna msm svaka joj cast ... ali nije COVJEK kao sto scepty rekao ... Jednima naplacuje 10e drugima 15e,sve gleda ko je od kakve porodice uhhhh ...

alhemicarka

Ma cuti, sta mislis tek da ne gleda ko je iz kakve porodice, pa i onima koji ni za najskromniji zivot nemaju dovoljno trazi onoliko koliko i onima koji mogu da plate...

Bred

Onda je mozda pametno da iskoristite to sto imate mogucnost da ovako virtuelno pomazete jedni drugima bez obzira gde se nalazite ...  :wink:

Kad smo kod toga xD Koliko izomernih oblika ima 1.3 dimetilciklobutan? Jel samo 2 cis i trans?  :smekerica:

alhemicarka

Da, broj njegovih izomernih oblika je 2, kao sto rece samo cis-trans.

EEE dobila sam informacije ... U BG se ne smije koristiti nikakav digitron :shock2: a u NS smije i to onaj sa svim funkcijama lalalal  :ok:

alhemicarka

Pa super. Ja sam mislila da polazem prijemni i u N. Sadu, ali posto je istog dana, necu da rizikujem. Mogli su da se usklade, a ne ovako. Bzv!   :F

alhemicarka

Moze li mi neko reci da li je potreban lekarski za upis na fakultet?

Ja mislim da ne treba ...

alhemicarka

Za neke fakultete treba, ali nisam sigurna za farmaceutski. Nadam se da ce se Bred javiti...

jecka1991

Nije potreban. Pogledaj na sajtu farmaceutskog.

alhemicarka

Znam da tamo ne pise, ali za svaki slucaj hocu da proverim da ne bude kasnije da se to podrazumeva. :streber: