Farmacija forum rekordi

Started by Bred, 23-05-2006, 11:58:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Coolgemini

Sa ovakvim cinjenicama bismo mogli da se zovemo Pharmacy forum...jer smo izgleda i jedini u svetu :! :!... :~ :~

Bred

jos jedan (http://img140.nono9.us/my.php?image=rekordjg4.jpg)
:wink:

M^i^M^a

Ljudi forum je postao opasno popularan u rekordno kratkom roku..mada ima jos ljudi koji nisu cak ni culi da postoji.Tako da malo promovisanja nije na odmet

hulio_salinas

ma samo izlepite neke upadljive plakate na faxu i svi æe videti... napi¹ite èega ovde sve ima... samo ako pola ka¾ete, privuæiæete mnoge mnoge... pa dajte da se nekako organizujemo...

??

trinity

stoje plakati na faksu i dalje i delili smo flajere bas sam ja pre neki dan uydelila neke koji su mi ostali
E pa bred mogao bi da mi doneses jos da stavim u kafic ali ga malo uredi
Mislim da ima studenata koje to ne zanima i nikad ih nece zanimati
Pa nas ima svega oko 3000 a na forumu nas ima 1164 nije uopste malo

hulio_salinas

e one flajere ¹to ste nam delili na upisu zaboravite!!!

to sam èak i ja bacio... ono nam je izgledalo kao z*jebancija... nemojte da se ljutite, ali stvarno nam nisu privukli pa¾nju... sada mo¾ete da saletite bruco¹e i da ih upoznate sa svime ¹to se ovde radi...

Vampire 666

a sta ti se nije svidelo na tim flajerima?

hulio_salinas

pa prvo nisu mi se svideli fontovi koje ste upotrebili... trebalo je neke sitnije koji æe o¹tro delovati na na¹e oko...

napisali ste teme o kojima se ovde raspravlja, ali sve izgleda suvi¹e mrtvo... trebalo je malo vi¹e da udarite na reklamu:

toliko i toliko èlanova, svaki dan raste broj novih, imamo ovo imamo ovo... pratimo sva de¹vanja na faxu... samo ne¹to ¹to æe ustaviti utisak da se ovde stvarno svakodnevno pi¹e...

trebalo je malo dinamiènosti... ok?

vladimir

PA, Hulio, aktiviraj se malo kod koleginica, privuci ih kod nas ( a mo¾e¹ da uzme¹ ne¹to i za sebe ) :>

hulio_salinas

okili dokili... navu... ovaj... privuæi æu vam koleginice... stalno vam je malo!!! uvek ¾elite vi¹e i vi¹e... nezasiti stvorovi!!!

xexexexxe

vladimir

Hahahahaha, poznato mi je ovo poslednje!!! :wink:

hulio_salinas

vladimir

Ma, jok.Da sam nezasiti stvor! O0

Bred

Bred

Novi rekord
(http://img346.nono9.us/my.php?image=rekordli5.jpg)
543 posetilaca za 1 dan
Bravo!
:ziveli