Reèi hvale za pojedine profesore i asistente

Started by aziraphale, 03-09-2006, 15:31:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

aziraphale

moram u  :OFF

----------------
    \ Mira rules!!! \
      ----------------

besno pile

Mira je ona preslatka?Ja sam kod nje imala vezbe i zena je genijalna!C A R!!

katarina

Neverovatna je! Bas ume da zainteresuje studenta za gnoziju...drzi paznju! Ma super je!

yeca

Adonise, prenesite joj ove impresije...
Carica je !!!!

pereca

Delim vase misljenje. I meni je ona drzala vezbe.

Ali odosmo debelo u off.

Bred

Sad vise nije off :wink:

Masha

Da, asistenrkinja Mira je stvarno genijalna. Da nam je vise takvih asistenata bilo bi stvarno milina. Ja sam samo na jos jednom institutu, do sada, imala priliku da upoznam asistentkinju slicnu njoj. Sve pohvale Miri!

zoe

Mora da je to nesto zajednicko za ljude koji se petljaju sa biljcicama! I botanicari su fenomenalni! :C

vladimir

Definitivno je asistentkinja Mira predivna osoba!Zaista o njoj mogu da se ka¾u samo reèi hvale! :smile:

Bred

Hm, mislio sam da je Mira neka nova asistentkinja ali kad je Vladimir zna, onda sigurno nije. Dakle, ko je to? :)

Adonis_Vernalis

Mira nije nova asistentkinja. Sa nama je vec nekoliko godina... Ona je nase tajno oruzje... :) Nazalost, mnogi je ne znaju, jer ne postoje mogucnosti da svi asistenti drze vezbe svim grupama. Kao sto ni mene ne znaju svi studenti trece godine. Neki su u mojoj grupi, ali to je samo 30 dusa. Na predavanja prosecno dodje oko 20 studenata... u najboljem slucaju, mene zna oko 50 ljudi per annuum. I nije onda cudno sto mi je pre par godina prisla koleginica i trazila da joj dam potpis iz engleskog jezika... Mala digresija: tada je engleski na nasem fakultetu predavao Dusan Dragicevic, koji fizicki podseca na mene, bar toliko koliko nosi naocari... evo ovakve:  :shock

milena

Moram da se pridruzim, o Miri sve najbolje!! Takvi ljudi trebaju nama na fakultetu!

Quote from: zoe on 03-09-2006, 22:37:10
Mora da je to nesto zajednicko za ljude koji se petljaju sa biljcicama! I botanicari su fenomenalni! :C

Slazem se u potpunosti! I mene su biljke jako zainteresovale, a sve to zahvaljujuci bas osobama koje pominjemo!

Adonis_Vernalis

Drago mi je sto tako mislite. A jos mi je draze sto je takav odnos prema studentima, i prema zivotu uopste, nesto sto je uzidano u temelje ova dva nasa instituta. Mozda je to zbog biljaka? Ma neeee... Ipak je to zbog biljara, zar ne?

Coolgemini

Svaka ptica svome jatu...tako i biljari svojim biljkama... :lol2:..jel tako Adonis :`?..Cinjenica je da postoji nesto tajanstveno i humano u tom odnosu covek-biljka koji se reflektuje i na sva druga gledista ,pa i u sirem smislu covek-covek..jer nemoguce je uspostaviti takvu saradnju sa studentima i na drugim institutima...Mozda bi trebalo malo vise provegetirati humane odnose?? :wink:

Maslacak

Ja sam davno primetila to na nasem fakultetu - svi koji se bave biljkama su normalni, i cak fenomenalni ljudi, posebno kad je odnos sa studentima u pitanju, a hemicari su potpuno ludi...a ludilo raste, sto je "visa" hemija u pitanju... uvrnuto :happy:

Slazem se, Mira je sjajna! Ali u mojim ocima niko jos nije prevazisao Danila sa botanike... Na Gocu i Kosutnjaku sam uvek bila u grupi oko njega (najmanja grupa, a ubedljivo najinteresantnija), a i na vezbama sam vise pricala sa njim nego sa asistentkinjom Violetom, i covek me je tako odusevio da reci opisati ne mogu!!! :> Ljudi koji nisu vise komunicirali s njim, ni ne znaju sta su propustili...