Ostali svetski (muzicki) festivali

Started by Darker, 24-05-2006, 00:43:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

AVENDON

Mozete da igrate TUBORG nagradnu igru, izvlacenje je 10-og juna, tako da pozurite..

Nagrade su putovanje na Roskilde, karte za Exit, I-POD, itd........

Vampire 666

EXIT...ne, mnogo je fensi i mnogo skup...osim toga ove godine za nas metalce i ostale radnike teshke industrije nema zanimljivih bendova...
Zajcarska Gitarijada je tr00 kvlt festival, a kamp je posebna prica....U svakom sluchaju daleko ispred EXIT-a...

AVENDON

Depeche Mode su nastupali na Rock am Ring u nedelju. Bio je koncert uzivo na MTV Adria, ono je bilo ludilo :Z. Kad dobijem na LOTO-u , znam sta mi je ciniti..................

AquArius

Depeche je zvucao sjajno!
Svi ti svetski bendovi zvuce sjajno.
Pa sad, kome se sta svidja...

nasty girl

Kelis ne dolazi na Exit  (B92)
Kelis je otkazala svoju evropsku turneju a samim tim i nastup na festivalu EXIT 06 koji je bio predviðen za 7. jul.
U saop¹tenju Exita se navodi da je turneja otkazana bez nekog posebnog obja¹njenja i da su neprijatno iznenaðeni i organizatori u jo¹ devet zemalja.
Festival Exit æe poku¹ati da naðe odgovarajuæu zamenu u ¹to kraæem roku i o tome æe uskoro obavestiti javnost, ka¾e se u saop¹tenju.

Vampire 666

AquArius

Iskreno... meni se vise svidja Fusion stage ove godine od main-a.  :~
There, i said it.
Naravno Franz, HIM i Siddharta su  8)

Sara

Ah ta Kelis... Sta cemo sad? ;)

AquArius

Pa, sta drugo... da pisemo peticiju  :>  :>

pekmez

Quote from: AVENDON on 01-06-2006, 16:41:09
Pocela prodaja jednodnevnih karata za EXIT

od 01.06. do 17.06.

1.890,00  06.07.
1.990,00  07.07
2.090,00  08.07
1.980,00  09.07

od 19.06. do 04.07.

2.190,00 06.07.
2.290,00 07.07
2.390,00 08.07
2.280,00 09.07

©ta posle 4. ne mo¾e da se kupi?

AVENDON

Posle 4. mozes da ih kupis, ali na tvrdjavi....

pekmez

Nagflar_the_Sinner

Poenta exita nije u FENSERAJU i FAMOZNIM GRUPAMA koje dolaze kao gosti, vec u filingu koji te drzi 20 dana posle njega. Mnogo ljudi, mnogo pozitivne energije. Zamisli samo onaj osecaj koji te drzi posle nekog Dobrog koncerta, i onda znate o cemu govorim. Mislim, uvek je super cuti neki poznat bend ili izvodjaca (Slayer, Garbage, Tricky, mnoge domace...), ali glavni dozivljaj je cuti MNOGE druge muzicare (manje ili vise poznate) usput, sto stvara jedan EXTRA utisak.

AquArius

A inace ce mnogi od nas po peti put biti ceo exit biti u NSu zbog fenseraja i famoznih grupa!  :roll:

AVENDON

Prièajte o EXIT-u ¹ta hoæete, ja odo 6. i ostajem sva èetiri dana...................