Main Menu

Diet plus

Started by Bred, 18-03-2012, 20:44:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred


_djevojka_

Ne kapiram kacenje liste sastojaka, kada nijedan (da, nijedan) nije naucno dokazan da ima pozitivne efekte na smanjenje tezine.

dekky

A sta fali tome? To je jedan od preparata koji se veoma cesto prodaje (da, prodaje) u apotekama. Ovako svi lepo na forumu mozemo da vidimo njegov sastav, bez vrtenja ambalaze.

Bred

Upravo tako, a mogu i oni koji to u apotekama trenutno nemaju i razmisljaju da ga nabave.


_djevojka_

OK ako je to svrha, ali za ovaj preparat nije nije logicno ni da se preporucuje, a kamoli da se prodaje; kao ni za stotinjak njih.




Bred

#5
Najbolje ni sta da ne preporucujemo niti da prodajemo a zivecemo od vazduha.

Ne mozemo se svi uglavit' u drzavne apoteke koje zive od civilnih recepata, velika vecina nas ipak radi kod privatnika gde plata zavisi od pazara.

Slazem se da smo preplavljeni morem dijetetskih suplemenata ali i u moru go*ana se mora plivati.  :wink:



_djevojka_

Bred, speak to the hand, pa i ja radim u privatnoj apoteci.


Bred

#7
Hahahaha, pa fino, ti onda za mrsavljenje ne preporucujes nista, posto je za retko sta od proizvoda naucno dokazano da vodi gubljenju kg-a? Opet je jedini smisao tvog javljanja da i dalje budes antiprotivna?  :hm

_djevojka_

Pa ovo jeste jedan od proizvoda koji ne preporucujem, sto ne znaci da je neophodno okarakterisati sagovornika kao antiprotivnog zato sto ne gleda stvari istim ocima, ili vrsiti analizu istog. Krajnje komicno i nesvrsishodno. Tema nisu bili drugi preparati, ovaj deo foruma nije strucni deo, online konsultacije ne obavljam niti preporucujem.  Tema jeste ona koja jeste, pa stoga i komentari u vezi teme. :)

Bred

Problem je u nacinu na koji iznosis svoj stav, ne toliko u tome sto je on takav kakav je. Imam utisak da jednostavno volis da kontriras i to je to. Slazem se da je krajnje komicno i nesvrsishodno iznositi  misljenje samo da bi bilo suprotno nekom drugom.

Kad se ponovo vratimo na tvoj prvi komentar u ovoj temi - opet stav "ja sam pametna pa se pitam cemu postavljanje sastava proizvod kod kog nijedan sastojak nema klinicki dokazano dejstvo i malo cu sad da im odrzim predavanje ".  Dakle - nekonstruktivno.  :wink:

Ako mislis da cu da idem za tobom i odgovaram na tvoje provokacije - varas se. Mada mi jeste u pocetku bilo malo zanimljivo.

Nadam se da ti je sad i def jasno cemu kacenje sastojaka.

Ako imas da dodas nesto korisno vezano za njih - izvoli.

_djevojka_

Znaci svi korisnici koji citaju temu, i koji su izabrali da se ne oglase, tj. da ne kace komentar - jesu ili nisu antiprotivni?

Ili je problem sto je uopste neko stavio svoje misljenje?

Ako je svrha teme bila da se samo okaci lista sastojaka - pozdravljam, jer je obrazlozeno zasto; ali ova tema nije otvorenog tipa, pa stoga postoji dugmic za komentar, i normalno je da ljudi imaju razlicite perspektive o istoj.

Provokacijama se ne bavim, ali je zanimljivo da neko sa drugacijim misljenjem odmah bila shvacen kao provokator. Ne znam zasto, ali svaki put kad se neko loguje, gore pise da je ovo 'forum'. Forum ne znaci jednomislenije.

Nacin iznosenja stava su doslovno subjektivne emocije i konotacije koje osoba okaci za jednu recenicu (na primer). Jedna te ista recenica, sa razlicitim akcentima, brzinom, bojom glasa, tonom - moze kod razlicitih osoba da ima razlicito znacenje. U ovom slucaju, zanimljivo oko cega se dize prasina.  Onda se prelazi na komentarisanje 'ovo je tvoj stav', 'ti si ovakva', kao da se osoba nalazi u drugoj osobi, pa zna sta je tacno ta druga osoba mislila - a u stvari, samo se daju pretpostavke.

Niko nije zainteresovan da se bavi komentarisanjem drugih ljudi, nego tema i akcija/poteza u farm. bransi. U suprotnom, ako vec nije otvoreno, predlazem temu 'trach' ili mozda vec postoji deo foruma kao kafic, pa da se licni komentari prebace tamo. Za primere istih, predlazem citanje komentara direktno iznad.



Bred

Ako si ti nama odrzala jos jednu lekciju. :wink:  :kul:

_djevojka_

Tema za temom se sastoji od kacenja raznoraznih stvari, bez da bilo ko ucestvuje, a kada neko ucestvuje, oni u stvari - drze lekcije. I onda se svi pitaju zasto niko nece da ucestvuje.

Tema je Diet plus, neko je okacio svoje misljenje, ako se nekom drugom ne svidja tematika, komentar, slobodno mogu da okace dodatne komentare; a kad se predje linija i krene sa komentarisanjem osobe koja ucestvuje, onda se tek nista nije postiglo.

dekky

Jaoooo... :indi:
Devojko, ti samo pricas (tj. pises) i pricas, a nista ne kazes... Nijedan tvoj post koji sam ja procitao nije konstruktivan, sve se svodi, kako Bred kaze, na kontriranje... Ne treba se ni cuditi zasto niko drugi ne ucestvuje u temi...  :shock2:

_djevojka_

Pa ako imas vremena, slobodno prati sta ko pise.

Da li ce neko ucestvovati ili ne - to zavisi od njih; ako ti tema smeta, kao i komentari, slobodno zamoli Bred-a da sve obrise, pa onda sacekaj ako te zanima da neko drugi napise ono sto planiras da procitas.