Da li se kod nas jo¹ uvek ¾eli vi¹e mu¹ko dete?

Started by qwertz, 08-09-2006, 22:09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Alnus Glutinosa

Quote from: Lena on 10-09-2006, 18:37:15
A ¹ta ako sin ne bude voleo fudbal?  :T

Joj, to je vec nezgodno!!!  :roll: 
Znaci samo da je zivo i zdravo, i ako je musko, da voli fudbal!  :/

avgogh

a, sta se desava sa jednom bebom, ako zena u kini rodi blizance? :K ili ne daj boze, trojke, cetvorke, itd...

qwertz

Voleo bih da imam samo sinove; voleo bih da imam i sinove i cerke; NE BIH voleo da imam samo cerke!!  :V

vladimir

Ali bi onda sa njihovim momcima mogao da zbijas sale i da ih zezas i tripujes... :twisted:

AquArius

Ma sta zeleo, prizeljkivao, kad prvi put uzmes tih nekoliko kila u ruke da podignes, postaje sasvim nebitno kog je pola.
Tatine mezimice.
Mamini sinovi (u onom najboljem smislu).
Sta god da je - svet ti postane.  :happy:

Dirk

vlado care pa ko ce da ceka da cerka napuni 16,17 pa da ima decka daleko je mnogo

vladimir

Adonis_Vernalis

Licno, zeleo sam cerkicu, a dobio sina. Ne osecam se zakinutim, nimalo!

Al-Jasmina

:)
Moj cale je hteo curicu i dobio curicu...
Cak je i nametnuo ime za tu istu... :wink:
Uostalom, vojno je lice i iz prakticnih razloga se veselio sto mu se dete nece petljati s vojskom!

Iz neznanog razloga, i njegova rodjena braca su preferirala zensku decu pa je za svako rodjenje curice
sledilo po 3 dana banchenja u kafani... :V
Dechkici su bili dobrodosli ali nekako je to bilo mirnije proslavljano.  :shock

Moja baka je htela da budem crnogorac  :K (ne pitajte...)

Coolgemini

Jasmin,si za razmenu....curica??Ja tebi deckice..imam ih koliko 'oces,al' su mi potrebne curice da malo oraspoloze ambijent i promene puske i maceve :>

Dirk

e Jasmina ja gde god udjem ti imas neku provalu prvo bubreg pa voluharica pa sad ovaj crnogorac pa ta baba ja ma sta reci

Al-Jasmina

Pa i nemoj nista reci  :wink:
SMILE, kolega  :>
tome to sluzi...

OSMEH, to je zora i svitanje tela,
najveci dogadjaj i najlepsi izraz dusevnog u materiji...
Rece Ducic,
a majka mu se obradova

Masha

Quote from: qwertz on 10-09-2006, 22:19:29
Voleo bih da imam samo sinove; voleo bih da imam i sinove i cerke; NE BIH voleo da imam samo cerke!!  :V
I moj tata je nekada ovako govorio  :K. Poenta je - nemoj mnogo da zelis hahahaha. Ja sam se negde ranije izjasnila o polovima tako da necu da se ponavljam.

*

Darker