Da li se kod nas jo¹ uvek ¾eli vi¹e mu¹ko dete?

Started by qwertz, 08-09-2006, 22:09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Wolf

Masha

Quote from: AquArius on 11-09-2006, 10:12:19
Ma sta zeleo, prizeljkivao, kad prvi put uzmes tih nekoliko kila u ruke da podignes, postaje sasvim nebitno kog je pola.
Tatine mezimice.
Mamini sinovi (u onom najboljem smislu).
Sta god da je - svet ti postane.  :happy:
Ovo mi se bas dopalo. Mislim da to mislimo svi, samo je Aquica to bas divno upakovala. Ja potpisujem  :happy:.

dirigent

Cinjenica da u svakom ratu ginu iskljucivo muska deca . Sve nacije imaju manjak muskaraca a radjaju se 50-50 otprilike. Verovatno otuda ta sklonost ka muskoj deci.
    Sto se mene tice sve je lepo. Jedino , mozda bi vise voleo sina , pa kad poraste da kao matori prvrzni cale navijam za njega u njegovim zavodnickim poduhvatima.
     Imam prijatelja koji strahuje da ima cerku , jer se boji da ce ista ,jednoga dana sresti nekog muskarca poput njega kakav je sad u mladim danima!!
      Kad su deca mali djavolcici sve je lepo i kad su dobri i kad su nestasni.

*

Wolf

Quote from: dirigent on 25-12-2007, 09:17:58
Cinjenica da u svakom ratu ginu iskljucivo muska deca . Sve nacije imaju manjak muskaraca a radjaju se 50-50 otprilike. Verovatno otuda ta sklonost ka muskoj deci.
Ja ipak mislim da je ta sklonost vezana za "produzetak prezimena",
ako me razumete. Devojka se uda, uzme suprugovo prezime, a muskarac
zadrzi svoje. Mislim da u nasim krajevima to ima neku tezinu...

slobokv83

Normalno da ima.Bitno je imati neki porod,bilo muski bilo zenski,ali ko ce sa tatom da igra basket.E,zivim za to da sa sinovima igram basket u isto ekipi(tri na tri).Cak sta vise tacno znam kako bi se zvala tri moja sina,ako bude naravno.

Al-Jasmina

:hm Ovako

na prvom mestu mi je da imam dete uopste i zdravo po mogucstvu  :happy:

zatim ide ono da ne bih da imam samo jedno i da su sva zdrava prava i pametna  :happy: :happy:

pa tek onda da bih volela da imam i zensku i musku decu  :lol: :lol: :lol:

Nisam preterano diskriminatorski nastrojena po tom pitanju, sve i da je jedno pa zensko...
uvidjam prednosti oba pola, sve je stvar toga koliko dete oslobodite da ispolji svoju snagu :cvet

(http://nono9.us)

Lence

Ja da.
Bar dva, tri upisanka, a onda moze eventualno i jedna upisulja!  :K  :K  :K

Ayrton Senna

Quote from: Wolf on 25-12-2007, 09:24:27

Ja ipak mislim da je ta sklonost vezana za "produzetak prezimena",
ako me razumete.

U su¹tini jeste. Jer, ukoliko nema¹ mu¹kog potomka, gasi se loza, kako ka¾u na¹i stari.
Pa kada se i tradicija ukljuèi u celu prièu...

Masha

Zena moze i da zadrzi svoje prezime, pitaju je da se izjasni  :K. Ali, kako deca svakako nose tatino prezime onda, zadrzala ona svoje ili ne, dodjemo do ovog momenta o kojem pricaju Wolf i Senna. Nego, videh ove slatke blizancice sto je okacila Jass (i raznezis se skroz  :>) i sudeci po bojama ovih majicica sto nose, zakljucujem da su decak i devojcica. Meni je to skroz slatko i mislim da bih volela da imam jedan ovakav par, mislim mesovit. Mada, mama bi mi sigurno rekla da sam bas entuzijasta  :K

philoserbiana

BK

neko mi rece da je u Ginisu zena koja je rodila 69 dece, 29 puta se poradjala sve blizanci, trojke i cetvore, nikad jedno dete...mislim da je u Rusiji...veselo sa svima njima...sta li je ona prvo dobila...mozda su bile sve devojcice...pa su pravili decu dok nisu dobili musko..ha ha

katarina

Joj kako su slatki ovi blizanci...e da, volela bih da imam celavu bebu, kao ove dve gore. O polu sam se ranije izjasnila, ali nekako posle spremanja slave, pozelela sam da imam bar jednu devojcicu koja ce da mi pomaze. Ne kazem da decko ne moze da kugla kuglice, samo to je vise zenski posao...  :ball2:
i da, da ide sa mnom na aerobik.

mina-L

meni su deèaèiæi mnogo sladji kad su mali nego devojèice!mada bih ja volela po jedan komad od oba primerka! :lol:

Al-Jasmina

:>

Moracu dve celave bebe da repriziram i na sledecoj strani,
vidim da ima stimulativan efekat na suzbijanje bele kuge  :smekerica:

:)):

Ima muskaraca koji preferiraju zensku decu,
jednostavno zele da dete bude mirnije, pretpostavljaju da su devojcice poslusnije i privrzenije
i da mogu nesmetano da razmaze ljubimicu  :happy:

Primer su moji stricevi koji su zbog devojcica po 2-3 dana slavili u kafani, a za dechkice je slavlje bilo znatno umerenije... :)):

Moj tata je zeleo zensko jer nece sluziti vojsku  :happy:
Moja baba je zelela da sam crnogorac :116: