Da li se kod nas jo¹ uvek ¾eli vi¹e mu¹ko dete?

Started by qwertz, 08-09-2006, 22:09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

qwertz

Zapitajte se sta prvo pitate kada se neko dete rodi? Jel musko ili zensko? Pa naravno, u Srbiji je to prioritetnije pitanje od onog koje je u drugom planu! Drugo pitanje je, jeli je zivo i zdravo?? Juce sam cuo nesto!! Otac kaze cerki koja se upravo porodila: Ma nije bitno da li je musko ili zensko, vazno da pravimo ispracaj u vojsku!!! :)  :) Mislim da moze da bude dobra tema?

sandric

Dok to dete poraste,redovna vojska nece vise postojati...

avgogh

:> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>
...ktratko je trajala ova tema...

ma, ok, nije pitanje vojske ovde, kol'ko sam ja skapirala, nego veca zelja za muskim detetom kod nas... ne znam zasto je to bitno... zar nije najvaznije da bude zdravo?!

Alnus Glutinosa

Vazno je da se pije i krka!!  :>
:PI

vladimir

Ma, meni æe biti sasvim svejedno kojeg pola æe biti moje dete ( deca ).Najbitnije æe mi biti da su ¾iva i zdrava, a voleo bih da imam i mu¹ku i ¾ensku decu.Ali, ponavljam, ako budem imao decu, najva¾nije æe mi biti njihovo zdravlje...
MAda, verovatno da u manje razvijenijim sredinama na¹e zemlje jo¹ uvek postoji mi¹ljenje da je bolje da se rodi mu¹ko... :roll: Istina, nisam odavno èuo ni¹ta slièno onome ¹to je napisano u prvom postu ove teme. :hm

pekmez

Kod mene NE, prvo zelim devojcicu, pa decaka, pa onda jos 5 bilo kojeg pola. Mislim da je odnos starija sestra - mladji brat - najbolji za odrastanje. I mislim da zene uglavnom imaju kompleks manje vrednosti, pa imaju utisak da su nepozeljne, vremena se menjaju. I obratite paznju da je razlika u godinama dece najmanje 3.

Masha

Ja bih volela da imam i decake i devojcice i nije mi bitno da li ce prvo biti musko ili ne. Samo da su zdrave i bucmaste bebe, a ostalo nije vazno.

pekmez

Coolgemini

Ipak dosta zavisi od toga koliko u familiji ima muske i zenske dece..Kod mene recimo npr u familiji se sve radjaju mahom muska deca,pa moji silno iscekuju zensko...Ja bih voleo da imam i zensko i musko dete,nebitne su godine i razlika,samo da su ziva,da im nista ne fali i da budu srecna...

Darker

Ja bi da imam trojicu sinova, a ovo ostalo ðece manje - vi¹e... Ne mo¹ svaki put junak da se rodi, nekad mo¾da i omanem...

vladimir

Pa ti oprobaj provereni recept iz "Radovana III"... :lol: :lol: :lol:

Darker

Dirk

ako dobijem zensko dete letece i zena i beba

sandric

Quote from: Dirk on 09-09-2006, 16:41:05
ako dobijem zensko dete letece i zena i beba
Uh, kakav sovinista..zar ne znas da zensku decu prave samo muskarci koji su imali dosta devojaka...to im dodje ko potvrda muskosti,ti verovatno ne zelis da spadas u taj soj?

AquArius