Da li se kod nas jo¹ uvek ¾eli vi¹e mu¹ko dete?

Started by qwertz, 08-09-2006, 22:09:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pekmez

Quote from: sandric on 09-09-2006, 19:52:00
zar ne znas da zensku decu prave samo muskarci koji su imali dosta devojaka...

haha, kako to?

vladimir

To ti je ono narodno:"Veliki ¹valeri prave iskljuèivo ¾ensku decu."
Primer:Zdravko Èoliæ. :lol:
Valjda im se vraæa, sad oni moraju da prolaze kroz ono ¹to su priredjivali oèevima svojih devojaka... :hm

Darker

Ma ¹ta æe ti ¾ena koja ne mo¾e da rodi mu¹ko, Dirk je skroz u pravu... posle samo problemi sa tim, a sin ti samo radost donosi!!!
Nego, vi se samo za***avajte, a meni u kuæi veæ treæe koleno kako se samo junaèine raðaju, moraæe ne¹to da se radi po tom pitanju :/ :/

avgogh

uuuu, pa oci familije uprte su u tebe! ako rodis zensko, jadan ti... izrod! zato ti je apstinencija najbolji izlaz, do braka... a, onda ce ti stici nagrada u vidu sina,  sudeci po narodnom verovanju, gore pomenutom  :happy:

lijepa bosanka

Pricajte vi,muski sta hocete,ali poslije vam cerkice budu mezimice!!!!!! I 1000x vise paznje posvete roditeljima,nego vi!!!!
Voljela bih da imam puno djece,nikako samo dvoje,jer smatram da su djeca najvece blago!!!!....i sto rece Vladimir,neka su ziva i zdrava!!!!

Lena

Ko ima dvoje dece uglavnom ima decu oba pola.

Ali recimo da se uvede zakon kao u Kini, jedno dete po porodici...¹ta biste vi¹e pri¾eljkivali?

Alnus Glutinosa

Quote from: Lena on 10-09-2006, 14:26:01

Ali recimo da se uvede zakon kao u Kini, jedno dete po porodici...¹ta biste vi¹e pri¾eljkivali?

Da zbrisem iz zemlje!!!  :run

Lena

OK, nezgodan primer :T ali nije poenta u zakonu nego u okolnostima da èovek ima samo jedno dete.

Ipak, mislim da je vreme mu¹kog ¹ovinizma iza nas...

vladimir

Quote from: Lena on 10-09-2006, 14:26:01

Napravio bih barem tri i krio dva k'o za vreme Turaka! :K

katarina

Musko (po mogucstvu 2), pa onda posle jedno 7-8 godina jednu cerkicu!
Ili tri sina! Sin je sin, majkino cedo:)

Kod mene u porodici su sve zene i jedan brat, pa verovatno zato vapim za sinovima...

P.S. Alo, vi , muskarcine, zasto krivite zene da ne mogu "da rode musko"? Pa to sve zavisi od vas!

Da li biste se ikada odlucili da birate pol deteta! To ce sigurno za par godina postati praksa!
Ja ne!

sandric

Ja bih volela da imam devojcicu,one su neznije,poslusnije...za decakom uvek treba da trcim

katarina

Eeee sandric, to je bre super! Brzo se steses posle porodjaja...

Lena

Kod mene u u¾oj rodbini gomila braæe i samo jedna sestra. Kao mlaða sam ¾udela za æerkama - sad kad sam u godinama kad je vreme za decu :) mislim da mi je svejedno...

Ne bih volela da biranje pola postane praksa.

sandric: nema vajde od stereotipizacije polova, moja mama se zajedno sa bakama natrèala za mnom... :wink:

Dirk

Ja i dalje ne menjam misljenje Pa necu valjda na fudbal da vodim cerkicu ili da komentarisem Anu Kokic sa cerkom

Lena