©ta ¾elite od Farmacije?

Started by Darker, 10-09-2006, 12:31:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Vladimire,

nadam se da se ne ljutis na salu u prvom delu poruke... Naislo mi, eto...

Eh, mogu zaista da kazem da je period studiranja zaista bio najlepsi period mog zivota. Ali, ne zbog faksa i lepote koja dolazi sa njega, vec zbog vannastavnih aktivnosti... Beograd je uvek bio manje ili vise lep grad, sa svim onim sadrzajima i ljudima koje u mom Vrscu nikako nisam mogao ni da vidim, ni da ih sretnem.

A zbog vasih pogubljenih zivaca mi je zaista zao. Ne znam samo dokle cu crveneti zbog drugih?

vladimir

Ma, znam, Adonis, opusteno. :>  Ti barem znas da volim da se salim i na svoj i na tudj racun. :K

Cinjenica je da mi studentski zivot stvarno bio ispunjen upravo onim vannastavnim aktivnostima koje si spomenuo i da je stvarno bilo ekstra, ali je tu uvek bila senka skupoce studiranja nad mojom, ali i glavama mnogih studenata koje sam tokom studiranja upoznao.Valjda je to onaj bolniji deo tranzicije, ko ce ga znati.

Quote from: Adonis_Vernalis on 20-09-2006, 09:55:46
A zbog vasih pogubljenih zivaca mi je zaista zao. Ne znam samo dokle cu crveneti zbog drugih?

Nemoj crveneti zbog drugih, daj sve od sebe da ti ne budes kao ti zbog kojih crvenis.A studenti ce vec znati to da cene.I sam si svojevremeno napisao da ti je dovoljan pokazatelj to koliko ti se ljudi javi i obraduje ti se kada te sretne na faksu.

Adonis_Vernalis

Ne gazimo vise po ivici off-a... Dakle, sta ocekujete od Farmacije? Vase kolege u Americi ocekuju ulaznicu za visu srednju klasu, a vi? Pisao sam jednom vec o tome, vec sam zaboravio gde... Alma Mater... Draga Majcica... Tako Ameri tepaju svojim fakultetima, kada ih jednom zavrse, pa udju u tu zeljenu visu srednju klasu... Da li je to vasa Farmacija?

vladimir

Dace Bog da jednog dana u to verujemo.Prvenstveno sebe shvatam kao buduceg zdravstvenog radnika koji u sebi nosi odredjene eticke principe.Novac ce doci proporcionalno mom trudu, zalaganju i zelji za napretkom.Jos uvek na kolege iz struke gledam kao na bracu i sestre ( izuzev svoje devojke, koju gledam na malo drugaciji nacin :wink: ), kako ce biti u buducnosti-jos uvek ne znam.

Vampire 666

kratko i jasno - lepu zaradu sa malo rada...znam da je to mastarija, ali sam stekao utisak da je farmacija najbliza tom idealu...

Bred

Ocekujem da lepo i pristojno zivim. Od nauke nema  'leba. Uveren sam da i 80% studenata i brucosa upravo ekonomski tj materijalni momenat imaju u vidu prilikom upisivanja farmacije. Licno mi je dosta bede i sirotinje i sastavljanja kraja sa krajem. Hocu da zivim a da ne razmisljam koliko sta kosta. Skromno, zar ne? :>

Vampire 666

bas to...udjes u neku OBICNU radju, kupujes svakodnevne proizvode a ne kalkulises u glavi da li imas dovoljno para na racunu...

pekmez

strasno. i eto ko meni stalno brise poruke.

Bred

Ko? Pekmez, ovo ti zadnje komentarisanj brisanja poruka u temam koje nemju veze sa tim. Imas forum Obavestenja, prelozi i kritike pa tamo raspali.