©ta ¾elite od Farmacije?

Started by Darker, 10-09-2006, 12:31:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Da li je to materijalna satisfakcija? Da li su to nova dostignuæa? Da li to ide jedno bez drugoga? Sa posebnim osvrtom na sledeæu temu:
www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1880.new#new

Lena

Primena i eventualno usavr¹avanje postojeæih dostignuæa. Ne vidim sebe kao nekog nauènika.

Pitanje materijalne satisfakcije je ¹kakljivo, naravno da hoæu da mi posao obezbedi pristojan ¾ivot ali ne verujem da bih du¾e vremena radila ne¹to ¹to mi ne prija samo zato ¹to se isplati.

pekmez

Quote from: Lena on 10-09-2006, 13:48:21
eventualno usavr¹avanje postojeæih dostignuæa. Ne vidim sebe kao nekog nauènika.

ako uradis 1. onda si 2.

Lena

Quote from: pekmez on 11-09-2006, 14:41:50

ako uradis 1. onda si 2.

OK. Primena dostignuæa (lekova) a usavr¹avanje organizacije delatnosti. Omakla mi se nepreciznost.

Adonis_Vernalis

Sta sam zeleo od farmacije, to sam i dobio... :) Sto se toga tice, ja sam zatvorio jedan, vrlo vazan, zivotni krug...

Lena

Eeee blago vama onda, profesore.  :>

Ja se najpre nadam da æu od farmacije dobiti dovoljnu emotivnu satisfakciju da pokrenem moj lenji donji deo leða (i izbegnem eventualne neprijatnije naèine motivacije :T) i doguram do kraja fakulteta kako znam i umem...a za posle æu videti.

Smrda

jaooo,Lena sto je meni drago da tako mislis,posto se i ja ne opterecujem sa sta posle...prvp papir,pa cu da mislim...."O tome cu misliti sutra!"

sandric

Pa ja zelim da steknem dovoljno znanja da jednog dana ucestvujem u otkricu novog leka...naravno tu se uvek malo provlaci i materijalna strana

alex

Zelim da dobijem diplomu i da vise nikad ne idem u kumodraz

Adonis_Vernalis

Nazalost, sledi licenciranje farmaceuta, sto podrazumeva periodicno obnavljanje dozvole za rad, inace je gubite. Da biste obnovili licencu, morate pruziti dokaze da ste u, npr. petogodisnjem periodu, pohadjali kurseve kontinuirane edukacije, isli na kongrese, seminare i ostalo, sve ono sto se "boduje" i "racuna"... Taj sistem vec postoji u zemljama u okruzenju, a bice ga i kod nas.

Dolazak na Kumodraz, bar povremeno, postace vam sudbina... A to se moze podneti, jer se mora podneti...

Smrda

Auuuu...
Profesore,taman smo se ponadali,kad ono...ne lezi vraze....mogli ste nas pustiti da zivimo u iluziji bar neko vreme!!

Adonis_Vernalis

Budimo precizni: kakvoj iluziji?

Iluziji da vise nikada necete videti Kumodraz, ili da ste sticanjem diplome prosli the last checkpoint?

mullala

Pa i vecina instituta je u Kumodrazu, fakultet nam je samo priprema za posao :)
Naravno, za one koji se nadaju da ce raditi u tim institutima a ne u najblizoj apoteci...
Verujem da udaljenost nije nikakav problem kad volis ono sto radis (i imas kola :D )

Smrda

udaljenost i nije problem....ali sam fakultet...mislim da ne zelim da ga gledam jedno vreme...a sto se checkpointa tice,sta da se radi...to je vec visa sila!!

sandric

Ja mislim da je dobro da se uvede licenciranje farmaceuta jer sam skoro u jednoj apoteci naisla na starijeg farmaceuta koji kad je zavrsio fax nije vise otvorio literaturu,pa smo imale blagu prepirku oko delovanja nekog leka...Farmaceut uvek mora da bude u toku zar ne?