Praksa u apotekama

Started by Bred, 24-05-2006, 11:43:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

a gde da odem ja?  :shy: posto bi me isterali iz apoteke jer sam med. bioprasicar  :shy:

katarina

Uglavnom ih citam. Sad sam u zurbi. Hvala u svakom slucaju.

Bred

onda stvarno nema potrebe da se "trzas" i "istresas" na mene.
:wink:
:cvet

katarina

philoserbiana

pitala sam na salteru-moze da se obavi praksa i u privatnoj apoteci koja ima magostralu,ne mora sa spiska...

Bred

katarina

Hoce puno da cimaju u apotekama sa spiska? Kakva su vam iskustva sa tim apotekama?

philoserbiana

moja drugarica se prijavila za apoteku sveti sava,radice od 9-13h svakog radnog dana.ona se prijavila da odradi od 2-17.jula  :cvet

majakf

Quote from: katarina on 12-05-2008, 22:13:18
Hoce puno da cimaju u apotekama sa spiska? Kakva su vam iskustva sa tim apotekama?

zavisi kako gde,mada uglavnom je opusteno. praksu cu odratiti u apoteci "romanija" gde je super atmosfera. to je drzavna apoteka i nije na spisku apoteka koji je okacen u studentskoj sluzbi.

katarina

Ja picim u Goce Delceva. Nadam se da me nece gnjaviti puno.

Lence

Ja sam trenutno na praksi u apoteci Bogdan Vujosevic! Gnjavice te!  :>

katarina

Lagis...pa nece valjda... ajde pricaj kako je.

malena

Jel bio neko u apoteci Prvi maj? Kakvi su tu?  :djavo :djavo :hmm :hmm Jel ima :F :F :batina :batina

philoserbiana

ja sam odradila praksu u privatnoj apoteci sa magistralom u Borci...radilo se,ali ja sam navikla da radim...vec pola godine radim za jednu marketinsku firmu preko omladinske zadruge  :cvet
uobicajeno  :happy:
100 ljudi,100 cudi i 1000000000 pitanja  :K
samo strpljenje za druge je potrebno i dobra organizacija...i naravno dobar kolektiv...dobar kolektiv je osnov za obavljanje posla u dobrom raspolozenju...cak i kada ti nije dan  :cvet

vucko81

Ima li ko formular za praksu, da mi pusti na mail?