Praksa u apotekama

Started by Bred, 24-05-2006, 11:43:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tinkerbell

E ovako, treba da upisem petu, tu praksu sam odradila, al sam nesrecnim spletom okolnosti potvrdu o tome izgubila.  Apoteka ce mi ponovo bez problema potpisati, al mi treba potvrda(papir) koju smo dobijali , cini mi se, na kraju vezbi u 4toj godini ili tako nesto.  Kako mogu to ponovo da nabavim?  Ako neko ima ideju ili informaciju, unapred hvala  :cvet

Favis

Pa idi na institut i trazi asistentkinjama da ti ponovo daju blanko potvrdu!
Nisi ni prva ni poslednja kojoj se to desilo...

Tinkerbell

Tesko mi je da zamislim da asistentkinje iz tehnologije oko najmanje sitnice ne naprave problem  :roll: 
ok, ako se i drugima desavalo i tako su resili, i ja cu valjda
:cvet

Gocca

Quote from: Tinkerbell on 28-09-2007, 18:56:39
Tesko mi je da zamislim da asistentkinje iz tehnologije oko najmanje sitnice ne naprave problem  :roll: 

:K  :K

MiKy

ma uzmi od nekog ko nije popunio i iskopiraj

igrackica

Ako hocete na mail da vam saljem, nije problem, ja cu skenirati i poslati. Dajte mi mail na PM kome treba.

BK

Mislim da se taj papir uzima na salteru.

Favis

Quote from: BK on 29-09-2007, 07:08:02
vrlo je moguce, nesto se ne secam, znam da se za kozmetologiju dobija na vezbama...

Tinkerbell

Quote from: BK on 29-09-2007, 07:08:02

proverila sam, ne priznaju taj sa saltera  :nene:

igrackica

Pa, cekaj, je l' ovaj sto sam ti poslala ok?
Svasta, ja sam bila ubedjena da je to sa saltera, do duse meni su ga doneli, ne znam odakle...  :wink:

Gocca

U ponedeljak, pravac kod asistentkinja i pokupi taj papir.
Ma, ne moze to da bude problem ne znam kakvih razmera!
Javi kako si prosla!  :wink:

Tinkerbell

Quote from: igrackica on 29-09-2007, 15:14:51
Pa, cekaj, je l' ovaj sto sam ti poslala ok?
Svasta, ja sam bila ubedjena da je to sa saltera, do duse meni su ga doneli, ne znam odakle...  :wink:

videcemo u ponedeljak  :wink:  javljam  :cvet

tarantulica

Definitivno smo taj papir uzimali u Studentskoj slu¾bi  :cvet

Da li je jo¹ neko radio preko leta u apoteci?
Po¹to je ova tema namenjena opisivanju "do¾ivljaja" sa praxe, a veoma malo nas se javilo... :hmm

Jeca

TArantulice, izvini za off: :cvet

Papir se uzimao u studentskoj sluzbi. Mislim da je nesto sasvim drugo za kozmetologiju, jer tada vec imas "pravu praxu" i uzimas od asistentkinja sa pecatom instituta ili sta vec, bar su nama tako pricali asistenti. A ovo za upis pete godine smo svi uzimali na salteru :)

Tinkerbell

:Z
Potvrda se uzima na salteru, izvinjavam se zbog suprotne tvrdnje. Zbog ovog fakulteta sam navikla na bespotrebno komplikovanje svega sto se moze iskomplikovati. :K