Praksa u apotekama

Started by Bred, 24-05-2006, 11:43:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

evo imas ovde spomenutu => http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,191.msg127169.html#msg127169
doduse jednu ali to je sto je  :wink:

AnaCrvena

ako hoces da radis u apotekama "Beograd" ,spisak tih apoteka imas na nekoj oglasnoj tabli,odaberes koja ti najvishe odgovara-recimo,najbliza ti je.kazes teti na salteru sta si odabrala,i hoces li jul ili avgust,ona ti popuni onaj uput,sa kojim ides u kadrovsku sluzbu apoteka beograd (mislim da pise na oglasnoj tabli tacna adresa,to ti je u domu zdravlja na vracaru) da te tamo pribeleze.pred samu praksu se javis u tu svoju apoteku,da i sa njima napravis dogovor i to je to...e,da,u jednoj smeni moze da bude max dvoje studenata,pa mozes sve to da odradis sa nekim kolegom/koleginicom,pa da zajedno radite praksu.
ako,pak,hoces da malo olaksas sebi-uzmes sa saltera prazan uput,pa sa njim u bilo koju apoteku-drzavnu,privatnu,beograd,unutrasnjost,svejedno...u vecini slucajeva,oni ti samo tresnu pecat i potpis,i na praksu ne moras ni da zaviris...
po meni-nije to lose odraditi,ne zbog potpisa,vec zbog sebe,da vidis kako stvari stvarno funkcionisu

philoserbiana

jel mogu da odradim recimo samo 5 dana prakse i da mi onda posle toga lupnu pecat?pitam zato sto nemam vremena  :hm

AnaCrvena

uglavnom mozes...sve zavisi od sefa/sefice apoteke,ali dogovor je uglavnom moguc-posebno ako spremas neki ispit

Bred

Studenti ce u periodu od 5-9.5.2008.god u studentskoj sluzbi moci da podignu upute za praksu u apotekama.

Spisak apoteka za obavljanje prakse, preuzeto iz studentske sluzbe:

1. Apoteka " Stevan Jakovljevic"
2. Apoteka " Cukarica"
3. Apoteka "Radomir Ni...."
4. Apoteka "Zdravlje "
5. Apoteka "Zemun"
6. Apoteka "Aleksandar ... "
7. Apoteka "Zarkovo"
8. Apoteka "Zeleznik "
9. Apoteka "Borca "
10. Apoteka "(Varos kapija)"
11. Apoteka "Fruska gora"
12. Apoteka "Bogdan (Vujosevic) "
13. Apoteka "Milos Mladenovic"
14. Apoteka "Sinisa ..."
15. Apoteka "Matej Ivanovic "
16. Apoteka "Rakovica "
17. Apoteka "Djura Djakovic "
18. Apoteka "Lipov lad"
19. Apoteka "Palilula "
20. Apoteka "Sima Milosevic"
21.Apoteka "Braca KOvac"
22. Apoteka "Sumice"
23. Apoteka "Vracar "
24. Apoteka "Miroslav Trajkovic"
25. Apoteka "8.maj"
26. Apoteka "Sveti Sava"
27. Apoteka "Mostar "

p.s. valjda sam dobro desifrovao koleginicin svrakopis

Uragoga

Da li uput za praksu u apoteci mora da se podigne licno ili to moze neko drugi da zavrsi, i da li taj drugi mora da ima indeks? Medicinijada je u toku, nisu svi na faxu itd... Da li se neko seca kakva je procedura oko toga bila ranijih godina?

Bred

Ranije je mogao uput da ti uzme bilo ko i bez indexa, opet naglasavam-to je bilo RANIJE.

bebica111

a kada treb ada se ode sa uputom u kadrovsku sluzbu?

mina-L

dal je neko proverio dal treba index da bi se uzeo uput za praksu i jel ko to vec podigao? :cvet

maki

ne treba index
u principu to je jedan obican formular,koji mozes da fotokopiras, s obzirom da je sve black and white.
to nam je i rekla na salteru, posto joj je danas ponestalo tih formulara.
eto,nema potrebe za dolaskom na fax samo zbog toga ukoliko nemate nekih drugih obaveza..

katarina

Dobro. Uzmem formular i sta onda?

mina-L

Super,znaci moze da se kopira! :~

Bred

Quote from: katarina on 08-05-2008, 09:14:23
Dobro. Uzmem formular i sta onda?
Popunis i odes u apoteku po pecat i potpis.
:K

katarina

Dobro je Bred, uozbilji se.
Jel mi oni dodele apoteku....a i ja sam nasla koga da pitam! Raspitacu se na faxu. nema veze. Hvala sto si se potrudio.

Bred

hajde procitaj ovaj (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,191.msg211832.html#msg211832) post.
Dakle, SAMA biras u koju ces apotekui ne znam sta tu nije jasno?
Hvala i tebi sto si pazljivo procitala sve poruke u temi.