Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Jeca

Quote from: Jeca on 24-05-2006, 15:53:19
A taman sam na starom forumu dobila titulu redovnog clana....tja! Sad sve ispocetka :wink:

Viiiiiiidi, sad mi je tesko da doguram do redovnog clana...pih....nema moram da poradim na tome...bila sam bolesna, pa sam vas malo zapostavila, ali saad...........jadni vi... :P

Ja bih uvela malo zanimljive 75-brbljivac, pa sa 100-dezurno smetalo,... :)) Smislite neke zanimljive :)

Darker

Pa evo, to mo¾e¹ i ti da uradi¹, taman dok nabija¹ postove :K

Bred

ha ha , ali poenta je biti ORIGINALAN, dakle smisliti nesto sto nema na drugim forumima

Darker

AquArius

A meni palo na pamet - super farmaceut  :loptica

KaBoom

Aj i ja da zanovetam malo Brede. Kako sada idu statusi? Mo¾e¹ opet da ispi¹e¹ "tablicu" kao na poèetku, u prvom postu?

Tamo je ba¹ bila nekako gu¾va, na 0, 3, 5 postova...

Pozdrav za vrednog admina, samo tako nastavi! A predlog za preko 1000 poruka - Spamer! :) ;)

I da, jel moram na svakoj temi da klikæem da me obave¹tava o novim odgovorima? Po¹to mi ne sti¾u obave¹tenja...

P.S.: Izmenuo sam poruku da ne budem Double Spamer! :)

Bred

lijepa bosanka

ma jel' se meni cini ili ja vise nisam obojena?! Zasto? sad sam tuzna... :(

Bred

Pa nisam mislio da ce neko sem vladimira, mene i darkera u skorije vreme dogurati do 500 poruka, sutra cu ti turim neku boju :>

lijepa bosanka

Nemoj ti meni sutra cu.....ih do sutra ko ziv-ko mrtav.!!!...hocu odma'!!! Jesam zahtjevna?! :roll:

ma salim se ....oboji me kada mognes....  :wink::[

Bred

lijepa bosanka

Vampire 666

nasty girl

samo se vas dvoje "bojite".... :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

lijepa bosanka

Pa ne znam sta ste ti i tvoj vampirko skontali,ali.....nisam navikla da nisam obojena.... :wink: :P