Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Coolgemini

Pa ja postadoh redovan clan!!!!!!!!!
bash sam srecan sada!!!!!!!!!!!!!!
....pice za ceo forum!!!!!!!..... :Z  :Z  :Z  :Z
:loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

vladimir

Cestitamo, Coolgemini!
Ali, zna se u kojoj kafani se casti na forumu :wink: , inace si  :OFF
Zato, nastavak u "Bolonji"... :Z

Bred

VAZNO!!
[/color] [/size]

Posto forum svakodnevno raste i po broju clanova i po broju postova, doslo je vreme da se menjaju i statusi. Evo kako izgleda sad :
Sto je jos vaznije, nazivi statuse, brojevi poruka i sve ostalo se NECE menjati bez obzira da li vam se svidja ili ne. Ovo je bilo potrebno i na duze vreme ce se pokazati kao opravdano jer menjanje statusa svaki dan je pomalo neozbiljno, slozicete se.
:-*

Coolgemini

...Ih bre Brede...pa zar ima smisla da nam oduzimas titule koje smo mukotrpnim ulaganjem stvorili??  8) 8)
...vise nisam redovan clan,sad sam ponovo ambicious.... :'( :'(

Bred

Znam da to nije u redu i korektno prema ljudima koji su vec zaradili neke statuse ali statusi u prvoj poruci ove teme su bili aktuelni kad je forum tek pocinjao sa radom i kad nisam imao pojma u kom smeru ce se razvijati. Sada je situacija dosta drugacija i ovo resenje na duge staze ce biti dobro :wink:

AquArius

A ja sam elitni ponovo...  O0 To je super status.
Al' opet... bitno je da si ti brede ultra - giga - mega i sl.  :P

Gde si napisao koji broj poruka za koji status?

Al-Jasmina

Predlog...
Extra forumas nek ipak ima 5 zvezdica..
cemu trnovvit put nakon celih 300 poruka vise
ako covek ne prisije jos koji statusni simbol na uniformu?  :)

Stoga nek 1250 porukica nosi 6 zvezdica,
a umesto Ultra mega giga (sto mu dodje faktor 10 na 15ti- tj prefix peta  :smile:)
budi jednostavno Master forumas, jer to i jesi...;)

I kao special bonus i galantnost prema damama- neka budu Mistress forumas ako nakrpe tolike poruke- zasluzile su, zar ne  :wink:

Bred

maligenije

Да ли постоји могућност да се вреднује активност за период од 3 или рецимо 7 дана.
Ако се неко баш распише у три дана и пошаље 21 поруку... нека буде рецимо NoLife
Ако се неко баш распише у три дана и пошаље 51 поруку... нека буде рецимо Geek

и тако даље

Bred

uf pa to je malo neobicno da se gleda samo odredjeni period jer svi forumi favorizuju konstantno ucesce i aktivnost
ovo bi moglo da budu nazivi za nove statuse za clanove 1250+ ali pak, s druge strane, ipak treba smisliti neki originalniji naziv da bi se malo razlikovali od ostalih foruma :wink:

mina_v

Postadoh clan u razvoju  :loptica
znam, smesno u odnosu na vas, ali razvijam se ja polako... :>

Bred

Marince

Eeeee,pa moram i ja da se pohvalim,dobila sam drugu zvezdicu :happy: Mada,kad vidim Breda sa 7 velikih zvezdica malo me je... :stid:

zoe

Ма пусти ти Бреда! Наравно да ће сам себе одликовати к'о народног хероја! :K

Само напред Маринче! Да си ти нама жива и здрава! :cvet

Bred