Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

Seizmograf? :K
sori, opstruiuram onako for fun :happy:

mikele

Еј а којим редоследом иду боје звездица наранџаста,розе,плава...јел? :hmm :hmm :hmm
Јел тако иде,па онда у свакој боји 1,2,3...звездица?Мене нема овде два дана и одмах се издешава све и свашта.Много сам пропустио :wall: :wall: :wall:
Ако негде има објашњење о томе колико је постова потребно за ове нове категорије нека ме неко упути.

Bred

Aqauice to nazalost nije izvodljivo...
smrdo, mozes da budes naj alapaca ako oces [kao sto je d npr deda sera :K]
mikele, nema ti drugo nego da svaki dan dolazis na forum :)
Detaljno cu napisati sve kada se dogovorimo oko naziva statusa, broja i boja zvezdica.

mikele

Ти знаш да сам ја стално ту,него више силе ме одвојили од мог вољеног...  :namcor :namcor :namcor
Али трудићу се да у будуће мање одсуствујем :wink:

zivanshe

roze... :(
well, :ohwell:

Brede, a da ti zamenish nashe roze zvezdice za one narandzaste koje ambiciozni chlanovi do 100 (ili kol'ko vec) postova imaju...? :wink: pliiiiz... :)

stef

Ja namerno sada manje postujem da ne predem na braon boju...(supak-tupak boja)

zoe

Quote from: stef on 16-02-2007, 19:28:57
Ja namerno sada manje postujem da ne predem na braon boju...(supak-tupak boja)

Па ти ионако предеш само на чешкање :K

А после розе прошлости, браон је неминовност :K :lol3:

AquArius

Quote from: Bred on 16-02-2007, 16:07:35
Aqauice to nazalost nije izvodljivo...

Ah, shmrc, kuk, plach  a005

ma stavi sarene zvezice, i
onako svi znaju za d  :K

Marince

Meni se cini da se sa ovim bojama samo uvela zabuna,jer ne kapiram koja je boja vaznija od neke druge boje???Mislim,kapiram da je boja koju ja trenutno imam,na rang listi poslednja,ali mi je ipak lepsa od ove neke "kaki" boje koju imaju neki forumasi koji su BAS puno poruka poslali

mikele

Quote from: Marince on 17-02-2007, 10:10:50
Meni se cini da se sa ovim bojama samo uvela zabuna,jer ne kapiram koja je boja vaznija od neke druge boje???Mislim,kapiram da je boja koju ja trenutno imam,na rang listi poslednja,ali mi je ipak lepsa od ove neke "kaki" boje koju imaju neki forumasi koji su BAS puno poruka poslali
Слажем се са тобом.Јер сада имамо рангирање по боји и рангирање по броји звездица,па је мало конфузно.
Али добро навићићемо се некако на то,тј већ сам се навикао.
А ова браон боја је стварно бзвз,некако је сморна.Али шеф је тако одлучио :K :K :K :K

Bred

Sve ce to biti promenjeno i uskladjeno kad se mi dogovorimo i nadjemo vremena za to. Za sad ima prioritetnijih stvari. :wink:

zabica

ma ljudi bole nas dupe za statuse, svi smo forumasi i svi se zezamo!
:cvet

Bred

ma sve to jeste tako zabice ali ja se zaprepastim kad uhvatim sebe da na forumima na kojima imam xyz poruka cesto pogledam broj svojih poruka i da li se i koliko on povecava :)

cvjetic

ja hocu da ostanem rozle forever... a005 a005 a005 a005

Darker