Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

josefina87

ni ja..ali bolje ¹to nisam..jako sam radoznala! :K

shiky

Ni ja to nigde nisam videla...pa sad sam i ovako radoznala,da nadjem taj skriveni sadrzaj koji jos ne mogu videti  :K

Sole

ja kako sam krenula, uskoro stizem i do "zabranjenih zona"!
danas sam skroz poludela, ako nisam 30 postova otkucala...
strasno...;-) ;-) ;-)

Bred

ti skriveni postovi su uglavnom na visim godinama

igrackica

И даље немам појма о чему причате :(

josefina87

ja polako poèinjem sa odbrojavanjem :K

Girl

Za administratora:
Trebalo je da uvedes da ne mogu svi da vide sadrzaj za podforum prijemni ispit, samo registrovani. Svi zivi su znali za probni prijemni, i culi savete i ostalo, a da nisu ostavili ni svoj e-mail ( tebi, koji to vidis i registrujes ), ni ime i sl. nije fer prema ostalima ( nama ). A najvise me nerviraju oni koji su padobranci vec 6 meseci/godinu dana, a vidim da su jako cesto ovde prisutni.

Bred

Girl, moje misljenje je da net treba da pruzi svima informacije koje su im potrebne pogotovo one iz sveta nauke a pogotov ako to nekom moze da pomogne. Ideja je bila da stvarno omogucim besplatno resavanje zadataka iz hemije za prijemni online i ideja jeste ORIGINALNA ali ja ove godine nisam imao vremena da se time pozabavim a niko drugi nije hteo toga da se lati.
Ja stavrno nemam predstavu koliko ljudi zna za taj deo i pomoc koju mogu dobiti niti znam koliko ljudi je to stvarno gledalo i citalo?

a evo npr ovo (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,1069.msg120831.html#msg120831) cu itekako da nagradim :wink:

Girl

To je i moje misljenje, ali moraju biti registrovani da bi uopste usli na taj podforum, a ne da citaju resene zadatke kao gosti.

Bred

ma neka ih, ako imaju imalo obraza i casti osecace neku obavezu da to sto smo im pomogli, nekako i vrate. Npr ucescem na forumu :wink:

pig_am_am

jecapereca

Quote from: tarantulica on 28-06-2007, 20:28:07
Quote from: Bred on 28-06-2007, 14:49:05
zavisi gde si zalazila ali si sigurno videla nesto ovako
e taj ce deo ubuduce malo vise da se razvija :wink:

Ja to nikad nisam videla  :hmm

Pa i ne mozes tako nesto da vidis s'obzirom na br. poruka koji si dostigla :>

*

Dakle, moracu da se potrudim, jos samo 497 postova, ako se ovaj racuna!!! :V

josefina87

he he..