Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Maslacak

Quote from: Sole on 05-06-2007, 15:01:29
koliko vidim, neki su dobili i crvena slovca!
lepo, lepo, supermoderator, administrator...
svaka cast! ;-)

ko æe kome ako ne sami sebi :K

Bred

Girl

Zao mi je sto vise nemam zute epruvete, one su mi najlepse i za moj ukus jedine super idu uz moj avatar, crno-beli. Sta kazes da posle odredjenog broja poruka mozemo sami da biramo boju svojih epruveta ( od ponudjenih boja )? Recimo da nam se posle svakih 500 postova ponudi ta mogucnost, i da vise ne mozemo da menjamo sve dok ne posaljemo jos 500, kada nam se opet pojavi sansa za menjanje boje.

Bred

Au kakav bi to sarenis bio qq...

Girl

Ne mislim za svaku epruvetu razlicitu boju ( ako bi to neko hteo ), nego da biramo jednu boju za sve epruvete.

Sole

Quote from: Maslacak on 12-06-2007, 22:20:06
Quote from: Sole on 05-06-2007, 15:01:29
koliko vidim, neki su dobili i crvena slovca!
lepo, lepo, supermoderator, administrator...
svaka cast! ;-)

ko će kome ako ne sami sebi :K
:116:
ovo za boje zvuci simpa...

Maslacak

Quote from: Bred on 13-06-2007, 07:44:45
nekome sujeta proradila :K

:wink:
nije to, zaista :cvet ©ala mala :K

a to da sami biramo boje, nije ba¹ dobra ideja, odnosno, mo¾da i mo¾e, ali da onda uop¹te nemaju veze sa statusom, veæ jednostavno da od starta mo¾e¹ da bira¹ boju epruveta, i u¾iva¹...a da se menja samo broj :>
inaèe je ovo trenutno stanje sa bojom i brojem epruveticama malo konfuzno, ali u su¹tini...ok je :)

shiky

Meni se bas svidja ideja to da odredjena boja i broj epruveta oznacava odredjeni status,ali sto rece Maslacak malko je konfuzno...jer npr  neki visi status ima manji broj epruveta od nekog nizeg ali je razlika u boji...a opet i taj nizi moze da ima manji broj epruveta...jos ako su slicne plave boje...ne pamtis koja epruveta oznacava koji status(npr Maslacak i Sole imaju isti broj epruveta,ali razlicite nijanse plave,a Girl ima istu boju kao sole,ali jednu manje...)
U svakom slucaju meni se mnogo svidjaju epruvetice,a za ostalo cu se vec nekako snaci  :K :K :K

Bred

za nijanse u bojama epruveta se obratite Jasmini, ona je kriva :K

mikele

Ееееееееее ова прича је већ испричана бар 3 пута.
Нијансе су чудо,само за оштро око :K

Maslacak

ma nije, boje su skroz ok i razlikuju se :>
ili ja imam o¹tro oko :K

¹ta hoæete...neæete kaki, neæete roze, ni ljubièastu, crvena je za admina jednog jedinog... i preostaju samo zelene i plave raznorazne + narand¾asta :happy:

veæi je problem dokuèiti koja boja ¹ta znaèi...ali to je u su¹tini potpuno nebitno...meni se ovako sviða :)

Bred

Enea

Quote from: Bred on 05-06-2007, 15:54:46
ah , dok plavusa[ ja] skapira... :K :wink:

roflmao jedan!

sta dobijam sa 500 poruka : K

ahahahaha

srecjan mi moj 500. post :K

Al-Jasmina

Sve ce vas Jasmina u epruvete popakovati :K

Mikele lepo rece vec 3ci put
:lol:

Ovako,
mislim da bi predstavnici godina mogli da imaju ljubicanstvene epruvete
uvek ali opet to je neki presedan, sta li?

Meni je bitno da makar neki ostrooki razlikuju boje
i ja sam srecna
i to sto kao forum farmaceuta
imamo lepo tematske oznake

Neki tamo forum ima zrnca kafe :>
a opet ima jedan koji ima Tolkinove jedine prstenove :>

Bred

Enea, pa proveri sta sad sve mozes, recicu samo da sad ne bih morao da ti dajem ono da kopiras :wink: