Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

To vam je ono sto pise ispod nicka , novi clan, redovan clan itd a sto se menja sa povecanjem broja poruka a menja se i broj zvezdica
evo kako to izgleda

Kandidat     *         0     
Pocetnik    *      3    
Prolaznik    **        5    
Turista    **        10    
Clan u razvoju    ***       15    
Ambiciozni clan    ***        25    
Redovan clan    ****       50    

Ako imate predloge za neke nove statuse-slusam. Tj citam :>

Jeca

A taman sam na starom forumu dobila titulu redovnog clana....tja! Sad sve ispocetka  :wink:

Bred

Ambiciozni clanovi su obojeni ruzicasto tacnije, boja je ljubicasta a redovni clanovi su plavi na online listi :)

nimerija

Jel se ovako dobijaju zvazdice?

Nina

Bred

Nimerija, naravno da ne. Tako mozes samo opomenu dobiti. A pogledaj ovo http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=250.0  :wink:

nimerija

Bred

nimerija

Huh!Dobro je, opomena se najvise plasim...  :embarrased:

katarina

A sta, na primer, ja dobijem 4 zvezdice i odem na letovanje i nema me mesec i po na forumu? Hocete onda da mi skinete neku zvezdicu, ako nisam vredna?

vladimir

Quote from: katarina on 02-06-2006, 18:25:55
A sta, na primer, ja dobijem 4 zvezdice i odem na letovanje i nema me mesec i po na forumu? Hocete onda da mi skinete neku zvezdicu, ako nisam vredna?

Ne, al' onda moraš da klečiš na kukuruzu!!! :twisted:

nimerija

Mesec i po dana na moru??? Siroko....  :o

katarina

:)He, he, Nimerija, procitaj opet moju poruku: nisam rekla na moru, nego na "letovanju"!!!:))
         Malo more, malo planina, malo uciiiiiiiim. U stvari, malo vise ucim! Jos kad bih uspela da dam uslov do oktobra... Kakve su sanse da ovi teroristi napadnu Egipat u oktobru?? :blink:

QuoteNe, al' onda moraš da kle�iš na kukuruzu!!! :twisted:

Onda se odricem svih mojih zvezdica :'(

Ipak je to letovanje :wink:

Bred

Ne, ne, zvezdice te cekaju kad dodjes sa letovanja :>
No, svrati povremeno, zar ti necemo nedostajati? :?

Darker

OdeÅ¡ u Egiptu izmeÄ'u 11 i 3(jer tad ima da izgoriÅ¡ sa sve najjačim faktorom) u internet caffe i udri... Sem ako teroristi ne udare pre tebe :lol: :lol: :lol: :lol: