Statusi na osnovu broja poruka

Started by Bred, 24-05-2006, 12:01:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vladimir

Polako, narode, nièiji status nije beskonaèan, sem administratorov.I ja mogu izgubiti svoj status ako se dezaktiviram. :happy:

lijepa bosanka

Ej sta cete samnom?? Ja ....200..poruka. :roll:...atipicna
Tako sam se navukla na ovaj forum....tako ste super....ajmo ljudi neka zurka...okupljanje....koliko nas moze... :) :wink:

vladimir

pereca

Postala si atipicna farmaceutkinja, ali si i dalje tipicna Bosanka  :[
CESTITAM  :~

cvjetic

bosno moja,cestitam! :] :] :] evo i poklon :[ i ja sam se navukla,a tek sam dva dana ovde,sta ce posle biti?!aj zuraj da pravimo,da pokazemo sta je prava bosanska shega i dernek! :Z

pereca

Quote from: cvjetic on 11-06-2006, 20:30:44
bosno moja,cestitam! :] :] :] evo i poklon :[ i ja sam se navukla,a tek sam dva dana ovde,sta ce posle biti?!aj zuraj da pravimo,da pokazemo sta je prava bosanska shega i dernek! :Z

Cekam ko zapeta puska  :V :V :V

cvjetic

osjecam da ima ovi ljudi za extra saradnju,tako da cemo lako da pravimo lumperaj! :) :) :)

lijepa bosanka

Hvala,hvala....pravimo dernek....nema druge!!!!!  :Z
Ima o tome da se prica!!!!! :wink: :wink:

Hvala jos jednom i pozurite da mi se pridruzite....ne merem ja bez vas!!!!! :) :lol: :lol: :lol:

willie the scot

joj, sta ti je bosna rock...mislim da na nasem fakultetu ima dobrih ljudi zeljnih iskrenih prijateljstava,da se dobar dio njih nasao ovde na forumu i mislim da bi bilo sasvim u redu da se upoznamo,koliko sam skapirao mnogi se ovde vec poznaju,ja ne poznajem(ili,bolje receno,ne prepoznajem)nikoga...da,...ne dolazim cesto na fakultet... :ohwell:

cvjetic

ej ja visim na faksu stalno,cak i zivim ovde,pa opet nemam pojma ko je ko!a i skroz sam nova,pa mislim da mi je oprosteno!ali nema veze i to ima svoje cari! :)sastacemo se jednog dana u kafani! :Z

pereca

Ajmo u Bolonju, ovde smo ionako  :OFF

cvjetic

pereca

Samo da vam kazem da sam i ja atipicna, prodje vreme elite  :'(

lijepa bosanka

Pa nismo vise ni obojene.... :(
A sto se tice elite....ostaje ti jedino durex... :lol: :lol: :lol:
Ma ja bih se vise tome radovala.... :wink: :P

AquArius

E blesavi ste ljudi.
Vidim ja niko tu ne uci ama ich  :>