Evroliga 2006/2007

Started by nasty girl, 16-09-2006, 12:33:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

stvarno je za svaku pohvalu...

:Bog

samo tako, samo tako, to srce zeli...

:>

Dread Lord

Stvarno svaka cast,igraju odlicno ako ovako nastave TOP 16 im ne gine...  :wink:

chicio

kakvo kidanje zhivaca sa olimpijom. kad bsimo sastavili dvije pobjede - na strani i kod kucce - bili bi u top 16. dule zna da dizhe formu za kraj sezone, mozhda bi trebalo malchice da porani ove

Vampire 666

kakva bre pohvala?! pa ovo je cista sreca. Kecman se izvukao onim kosem.

50-ak sekundi pre kraja imaju 7 razlike i loptu, a onda na ultra-mega-giga debilozan nacin prime 8 poena!!!! onaj Kecman je retard ipo! Da je i onaj sut na kraju promasio trebalo bi ga nabiti na kolac i pkazivati podmladku kako se ne igra kosarka...

Phenomenon

Stvarno nisu smeli da dozvole da umalo izgube dobijenu utakmicu.
Ali dobro, bilo, pa proslo! Svaka im cast!
:Bog :Bog :Bog

Coverdale

Partizane,Partizane,Partizane jedini,
tebe vole za te ginu tvoji verni grobari..
Vampire 657,ponovo  :B za tebe,nemoj da budes SHA :B..
Igracete i vi Evroligu....
..nekad?..

hulio_salinas

28/11/2006 | Izvor: B92,

Vujo¹eviæ: PAO favorit, bez predaje



Trener ko¹arka¹a Partizana Du¹ko Vujo¹eviæ prepustio je Panatinaikosu ulogu favorita na utakmici ¹estog kola Grupe B Evrolige.

"Ne bismo se bavili sportom da ne verujemo u uspeh, èak i kada je protivnik objektivno bolji. Uz pune tribine i maksimalno zalaganje nadam se da æemo zaslu¾iti sreæu i priliku da iznenadimo goste", rekao je Vujo¹eviæ na konferenciji za novinare.

Vujo¹eviæ je istakao da je Panatinaikos, uz Barselonu, jedini do sada nepora¾eni tim u Evroligi, vrlo ozbiljan klub, koji je prema njegovom mi¹ljenju, uspeo uspe¹no da nadoknadi iznenadne odlaske plejmejkera Jake Lakovièa i Vasilisa Spanulisa.

"Panatinaikos sigurno spada meðu dva-tri najbolja evropska tima", izjavio je Vujo¹eviæ.

Trener Partizana je, meðutim, dodao da najveæa opasnost njegovoj ekipi i dalje preti sa pozicije pleja, na kojoj u Panatinaikosu igra grèki reprezentativac Dimitris Dijamatidis.

"Dijamantidis je veliki igraè. Uz njega ostali postaju bolji. Pravi plej, dobro èita svaku situaciju, dobar u odbrani i u skoku, brze i duge ruke, odlièan u duelu jedan na jedan. Razvio je samopouzdanje, stalno napreduje. Igraè za veliki respekt", rekao je Vujo¹eviæ.

Ko¹arka¹ "crno-belih" Du¹an Kecman ocenio je da je Panatinaikos jedan og glavnih favorita za osvajanje Evrolige, èiji æe se zavr¹ni turnir sledeæe godine igrati u Atini.

"Najbitnije je, meðutim, da se ne upla¹imo, da podi¾emo kvalitet na¹e igre i uz podr¹ku navijaèa poku¹amo da iskoristimo priliku koja bi mogla da nam se uka¾e", rekao je Kecman.

Utakmica Partizan - Panatinaikos igra se u sredu od 18 èasova u beogradskoj hali "Pionir".

nasty girl

29/11/2006 | Izvor: B92
EL: Pao ipak prejak za Partizan

Ko¹arka¹i Partizana izgubili su od Panatinaikosa sa 65:73 (16:19, 18:11, 15:21, 16:22) u 6. kolu Evrolige.

Najefikasniji igraè utakmice bio je Drobnjak sa 17 poena, 7 skokova i 2 asistencije, dok je kod PAO-a Batist imao 15 poena i 11 skokova. Bek "crno-belih" Uro¹ Tripkoviæ najzad je jedan meè uspeo da zavr¹i u "plusu" - postigao je 14 poena, ali je trojke ¹utirao mizernih 1/6. Kosta Peroviæ dodao je 8 poena, a Tepiæ 7.

Sa druge strane, Dijamantidis i Had¾ivretas ubacili su po 12, a Beæiroviæ 11 ponea.Oporavljeni Milo¹ Vujaniæ odigrao je 8 minuta i postigao 5 poena uz 2 ukradene lopte i 1 asistenciju. Dejan Toma¹eviæ i Du¹an ©akota za vreme provedeno na parketu nisu uspeli da se upi¹u u listu strelaca, kao ni da ostave neki pozitivan utisak.

Partizan je hrabro u¹ao u meè, naroèito pod ko¹em, gde su Drobnjak i Peroviæ podelili nekoliko 'banana' u prvoj èetvrtini. Crno-beli su poveli sa 6:2, ali su gosti uz pomoæ dve brze trojke Dijamantidisa i Had¾ivretasa ubrzo do¹li u vodjstvo, koje su èuvali do kraja prvog perioda, 16:19.

U drugih 10 minuta, Partizan je predvoðen Drobnjakom i raspolo¾enim Tripkoviæem ponovo poveo. Crno-beli su poentirali iz svih pozicija, dok su se gosti muèili u napadu, uz nekoliko izgubljenih lopti. Trojka Drobnjaka i penali Tepiæa doneli su Partitzanu +4 na poluvremenu, 34:29.

Drugo poluvreme Partizan je poèeo sa serijom od 3 minuta bez ko¹a, koju gosti, medjutim, nisu uspeli da iskoriste. Ko¹evi Peroviæa, Tripkoviæa i Drobnjaka dr¾ali su domaæe u vodjstvu, 40:36, posle 5 minuta drugog poluvremena. Zatim je usledila serija od 7:0 za PAO, koji posle du¾eg perioda prelazi u vodjstvo 45:44.

U poslednju èetvrtinu crno-beli ulaze sa dva poena zaostatka, 49:51, minus koji poveæava nekada¹nji ljubimac navijaèa u Pioniru Milo¹ Vujaniæ sa serijom od 5 vezanih poena. Ko¹ Tripkoviæa i jedini poeni Kamingsa na meèu, dva penala, izjednaèila su ekipe na 56:56, 7 minuta pre kraja.

Posle jo¹ nekoliko razmenjenih ko¹eva, utakmica je u¹la u odluèujuæi period, ali su crno-beli bili nemoæni, naroèito u napadu, kada su izostali ko¹evi Tripkoviæa i naroèito Drobnjaka, dva igraèa koja su nosila igru Partizana tokom celog meèa.

Batist je pogodio trojku, a Dijamantidis dva penala za vodjstvo grèkog ¹ampiona od 67:61, manje od dva minuta pre kraja, kada je pobednik praktièno odluèen. Grci su do kraja u penal zavr¹nici bez problema zadr¾ali vodjstvo za konaènu pobedu od 73:65.   

Utakmica je odigrana u hali Pionir pred oko 7000 navijaèa.

©ampion Srbije sada ima skor od 3 pobede i poraza, a u sledeæem kolu igra sa Unikahom u gostima 6. decembra. Panatinaikos je ostao jedina nepora¾ena ekipa u Evroligi sa uèinkom od 6 pobeda, bez poraza.

....OOOOOOoooooo PARTIZANE
volimo te
mi srcem svim
gde god ti da igras
tu su tvoji grobari
samo tebi verni
samo tebi odani...


:Bog :Bog :Bog :Bog :Bog

hulio_salinas

Kako los dan za crno-bele... Prejak Okser... Prejak Paok...

pop

Ostao sam bez glasa na utakmici, ali nije mi zao. Kada igras sa ekipom u kojoj samo jedan njihov igrac vredi kao cela nasa ekipa (bez Drobishe), mora da se bude realan. Atmosfera je bila za stotku.

nasty girl

i ja sam ostala bez glassa isto (kako me sad grlo boli)....ali ono cekanje karte sat i po vremena i sve to je vredelo i cekala bih jos toliko da je trebalo....

a pope za sta si ti na kraju kupio kartu, ja te bas nisam skontala... :hm

vidim ja da ce mene partizan videti na sledecim utakmicama.... :wink:

Quote from: hulio_salinas on 29-11-2006, 22:46:13
Kako los dan za crno-bele... Prejak Okser...

koga briga za oxer!? :K

pop

Uzeo sam za tribine, i to izgleda na vreme, posto sam posle cuo da nije bilo karata ni kod najsnabdevenijih tapkarosa. Bilo je i dosta ljudi s nasheg faxa, odnosno kolega apsolvenata. Sve pohvale, nema sta.

Darker

A jaaaaaaaaaadni, ba¹ mi vas ¾ao... hahahahhahahahahah

hulio_salinas

***nasty da ste pobedili Okse, sigurno ne bi napisala ovo...   :K :K :K

al' nema veze... vise srece drugi put...   8)

chicio

chovjeche, idem na fudbal jednom u chetiri godine i bash sinocc nabodoh lozhu na jna. uzhas. bolje da sam se nervirao sa pivom u ruci ispred tv-a za basket