Donirajte razvoj Farmacija foruma!

Started by Bred, 18-09-2006, 12:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Au samo gundjate. Dosta price, wreme za akciju-wadite pare. :K

vladimir

Bolje da vam uzmemo pare mi nego ovi sa faksa! :K

lijepa bosanka

Eto ja uplatih,pa niko nista ne govori  :angel:.....Joj,joj!!! A kad je kritikovati.....svi ste glasni( odnosi se na D i B!!)

P.S.  meni su upisivali crtice 225-0000110808038-88  tako je kod mene na uplatnici....
      Svi su se smijali....prebicu vas.....ja od sad pisem ime i prezime!!  .grins.

Bred

A ko se to smejao LB?
Sutra cu proweriti jel leglo :wink:

lijepa bosanka

Pa u banci....zbog nika,a ja sam bukvalno ispunila sve kao sto je darker napisao :K.....osim onih silnih nula....malo sm ih redukovala... :wink:

E javite mi sta se desava!!! Juce sam ja krenula da uplatim i zaboravila....da ponesem broj racuna.... :ohwell: ali sam jutros obavila...

Darker

Nema¹ brige, koliko sutra proveravamo :cvet

Masha

Pa i meni su danas u posti rekli da proverim za broj ziro racuna jer oni kazu da tako ne moze, a prethodno su mislili da se zezam i svi su se ubili od smeha. Bas su bili nevaspitani, ali ja sam se stoicki drzala nemojte da brinete. Pozz!

Darker

Jbg, ovo je novina za sve, ali probaæemo sutra da re¹imo te problemèiæe :wink:

Masha

Ma mislim, nismo mi krivi sto neki tamo u posti ne znaju sta je forum. A uostalom, sta njih briga gde ja dajem svoje pare. Samo vi proverite za taj ziro -racun.

Bred

Pa to nije ziro nego TEKUCI racun! Pisite donacija za farmaceuti.com ili pokusajte u drugoj banci/posti.

Au LB skrtico jedna,trebalo je 300 a ne 200din. Al nema weze :K

Masha

Ok, Brede. Na tekucem racunu nema crtica, ali kada na tekuci racun nekoga uplacujes preko opste uplatnice onda se crtice stavljaju. Kako sam zakljucila uplata od LB je legla tako da stavite crtice slobodno.

Coolgemini

Dakle kako ide pravi broj tekuceg racuna??Da ne maltretiramo gospodu sa saltera :)

CicaBg

Tek sad sam videla ovo, vrlo rado cu da se odazovem  :)...

lijepa bosanka

E...je..... Bred....D mi je rekao da je probno....rekao je da uplatim 100,a ja uplatim 200....
Nikad nisi zadovoljan.... :( :( :(

@ CoolG:  225-0000110808038-88

ali ipak provjeri....mozda je ogranicen kao JA!!!! :K

vladimir

Ma opusteno, LB.Bred, da je kavaljer, ne bi rekao tako nesto. :K